Любовта е брутална - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любовта е брутална
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2556 пъти
Здравейте, аз съм едно нормално момче на 15 години. Винаги съм мислил, че любовта е едно прекрасно чувство и винаги съм чакал с нетърпение да се влюбя. Е стана и това, но трябва да знаете, че аз не съм момчето, което иска любов само, за да из*ука половинката си и да я зареже. НЕ!!! Аз си исках любов като любов, с чувства, обич, тръпка, и. т. н. И имайки в предвид това аз исках и да и бъда първия (ако щяхме да го правим).

Е, та да се върнем на проблема, момичето на пръв път изглеждаше много свястна и разбрана. Не си говорихме мн. често, бе изобщо да не проличи, че я харесвам, но сърцето ми туптеше за нея всеки миг от ежедневието ми. Е, ОК ма разбрах едно много гадно нещо, точно когато щях да и предлагам.

Тя (на 15 години) е спала с над 6 мъже и за капак на всичко я видях да се мляска с един гад, който само изкаше да я на*бе и тва да е(като го знам аз тоя какъв е ). Тогава се почувствах сякаш имам вътрешен кръвоизлив. Сърцето ме болеше като че ли щеше да се пръсне. Опитвах и с други момичета ма не става тя просто е единствената за мен и това няма да се прмени, за жалост.

Падам си по свястни момичета, а не по такива ку*ви ма тя просто няма да ми се избие от главата. Не и така лесно. Знам, че трябв а да странича от нея ма няма как, в едно училище сме и в един клас. Питах мама и татко дали може да се преместя, те питаха защо, а аз им казах за проблема и те казаха "Не". Тях ги интересува само тва дали си уча уроците, което паравя, а дали искам да се самоубия заради тва, което те наричат "Никакъв проблем", тва не ги е.

Е добре, не искам да съм заедно с курва ма не мога да забравя за нея и няма как. Мъча се да преодолея чувствата си ма имам чувството, че минавам през ада. А само като си я представя как го духа на някакви такива гадове и ми се умира. И така вече се чувствам като мъченик на любовта около 5 месеца. Вече и любовта, която имах за най-хубавото чувство намразих. Вече ми става гадно като ме питат "Имаш ли си гадже" или "Девствен ли си" или като ми заговорят за любовта, колко била хубава и. т. н. А да не говорим, че нито вече гледам порно нито маструбирам като преди, защото единственото нещо, което ми минава през ума е как я ши*ат. Знам, че тя не е подходящата за мен и че ще кажете, "Има време ще се влюбиш". Да, ОК ма аз искам да я преоддолея, защото не знам как ще искарам още 5 години така. Извинявам се най-сърдечно за правописни и понктуационни грешки и за дългия обем ма тва е най-краткия, който мога. И ако може само съвети без хейтъри и. т. н. Мерси предварително.
ДаЦаН*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7a163e1de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето кара хората да забравят, както казват някои, напротив времето няма значение щом не можеш да си далеч от нея. Само може би през лятната ваканция: блокираш я в скайпа ако и го имаш, страниш от нея и започваш спорт през лятото. Това дали си опитал. Когато аз имах този проблем имах шанс да се измъкна от нея(тя не бе курва ма не ме харесваше), но не мислех, че щеше да имам шанс за добро образование на друго място освен там. И именно спорта през лятото спаси положението при мен. Три активни месеца спорт и ще ти е лесно с ученето, ще си във форма, ще си по-организиран от преди, ще развиеш нови умения и най-важното ще забравиш за нещастието. Това те съветвам аз. Ако не стане не знам, но си струва да опиташ взимайки под внимание състоянието ти.
Пиши как е минало!!!
хКиРох

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c89516891b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще си намериш ново момиче, търси по-далече. Тя не те заслужава.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 83e4c8b612
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами аз съм момиче на 13г. и преди време имах същия проблем. Харесвах едно момче от нашия клас и търпях как той си сменяше гаджетата като носни кърпички и дори беше с най-добрата ми приятелка. Харесвах го в продължение на 3 години и си мислех, че нямя да го превъзмогна, доката не се преместя в друго у-ще. Обаче миналата година се запознах с едно момче от друг град и много го харесах. Така постепенно мислех само за него и разбрах, че съм превъзмогнала другия. Дори, когато пак го видях в у-ще не почувствах нищо. Затова се опитай и ти да се запознаеш с някое друго момиче и да прекараш повече време с нея, да си говорите...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1f081bbd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Времето лекува. Ще отнеме време, но трябва да искаш да я забравиш и да се отдалечиш от нея. само тогава ще успееш. В противен случай единствено ще се измъчваш..

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 4f746f5ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от автора:Хора, много ви благодаря за съветите, но нищо не помогна. Предложението на номер 1 имаше временен ефект, но после всичко се върна. Ходих на лекар и ми установиха депресия. Не разбрах колко точно е тежка, но се лекувам с ксенакс(по препоръчка на лекар). Надявам се нещо да се промени

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker