Започнах и да го ревнувам много от тогава и просто не мога да се контролирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Започнах и да го ревнувам много от тогава и просто не мога да се контролирам
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2841 пъти
Здравейте!

Преди около 4 месеца с приятелят ми се скарахме и се разделихме за 2-3 седмици. През това време той е излизал с едно момиче което познаваше от 2 седмици някъде. Целунал я е няколко пъти. Тогава когато се събрахме реших да му простя и бях сигорна в решението си. Но сега не знам дали наистина съм го простила или просто съм си мислила, че го правя. Всеки ден се измъчвам за това. Когато се сетя започвам да му натяквам и да го упреквам. Всеки ден се сещам за тази случка и просто не мога измъчвам се заради неговите грешки :(. Поисках няколко пъти да се разделим, но той отказва категорично. Кълне ми се, че повече никога няма да направи такова нещо или да ме нарани отново, но как да повярвам? Незнам как да го преглътна и да го забравя. Не мога да му имам вече доверие, а това е много важно за мен. Как да си върна доверието в него? И дали изобщо си струва да се опитвам да забравя всичко? Заедно сме от година и половина кроим планове за бъдещето си. Как ще си имаме деца ( дори и имената им сме измислили), но всякаш в мен нещо увяхна от преди 4 месеца. Имах му такова доверие и вярвах, че точно той никога не би ме наранил. И може би за това когато ми каза бях толкова шокирана и наранена. И сега как да се доверя пак... Съмнявъм се във всичко което прави, казва... Започнах и да го ревнувам много от тогава и просто не мога да се контролирам. Незнам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: d8728400a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък съм шокирана от факта, че си такава егоистка. Когато е излизал с другата сте били разделени, т. е. не сте имали взаимоотношения, които да го обвързват с теб по някакъв начин. Ти какво си мислиш? ! Че е длъжен да си стои вкъщи и да рони сълзи по теб ли? Ти го изкара едва ли не най-гнусната, долна и подла изневяра. Егати, вземи се стегни ако обичаш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 10e0e79226
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И то пък само от целувка, докато сте били разделени...

А сега ни кажи, че и ти си прекъснала тогава връзката и си завихрила скандала и съвсем ще ни шашнеш!

Каква ревност, какви пет лева - това си е чиста доза егоизъм!
Твоето да е, него да го мачкаме психически и да му натякваме постоянно, че да изпитва вина. Продължавай в същия дух и след години ще си една от ония съпруги, които се жалват, че мъжете им имат любовници. Ще се измъчваш, той ще е щастлив някъде с друга и ще се прибира при теб, защото ти си кучката, дето натяква, мрънка и го е дресирала да изпитва вина!

Да, стегни се малко!

Иди да целунеш някой и дано ти мине!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 453701fafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бреееей, чудо голямо станало, момчето целунало друга. А ти какво, по дяволите, си мислиш? Че ще си остане само с теб ли?

Semtex

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: fb6de2b2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знам какво е и как те боли. Бори се. Ако го обичаш се бори с тези мисли. Не е лесно, даже е много трудно. Но хората са казали - "любов без сълзи няма". Успой се с мисълта, че не сте били заедно. Но това в случая не е никакво успокоение, защото ти е трудно да го целуваш, когато знаеш, че е целувал друга с тези устни. Трудно е. Не знам. И аз съм така, но съм се преборил да кажем с голяма част от това. Болеше много преди време, но наистина е нужно време. Времето лекува. Бъди до него и го накарай да те накара да му вярваш. Тогава ще се успокоиш. Не го предавай ако го обичаш!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5d2d1b1d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гледай на тая като утешителна награда! аз се бях скарал с приятелката си.. имаше една която беше хлътнала по мен, не беше от най-стойностните жени.. позадържах се с нея, докато шриятелката ми не ми се обади..
момиче за развлечения.
такива моми на нас ни се сърдят, а те сами си го правят!
лесни жени, заместителки!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 44df280d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я стига, зарежи го, за 4 месеца и вече излизал с друга, днес целувка, утре секс, други ден ще те лъже без да му мигне окото. Всичко вече е толкова извратено, но в наши дни е нормално. Не се занимавай, ако някой те обича, няма да хукне веднага при друга. Намери си подходящт човек, който все още цени поне малко моралните ценности! Що за свят, в който вече лъжите, изневярата, лошото и грубо държание било нормално...???
И не си егоистка, дал ти е повод за ревност! Успех:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7f22135805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен, ако истински те е обичал не може толкова бързо да те преодолее и да хукне по другите. Аз щях да имам повод. Или поговорете или се разделете! След като моя приятел ми изневери(докато бяхме заедно от 5 години) и след раздялата се събрахме, не мога да имам доверие и се самоизмъчваме така, всеки път като не сме заедно се тормозя дали няма да ме нарани пак(като защитна реакция е)И не издържах в един момент, и колкото и да го обичам му казах, че трябва да се разделим, за да не мъча себе си и него. Много ме боли дори като го пиша, но това е! Обичам го все още.
ginger.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker