Той е азиатец.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е азиатец..
преди: 13 години, 23 дни, прочетена 4514 пъти
Здравейте. Никога не съм мислила, че започна да споделям историята си в нета.. просто вече не знам от кой да поискам съвет.

И така запознах се с едно момче преди 8 месеца. Обаче той е виетнамец и от там идва трудността във връзката ни. Нито приятелите ми, нито неговите приемат това за нормално, а и двамата се обичаме ужасно много. Моля ви дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 22 дни
hash: b3e120463e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не виждам нищо ненормално. Дори е сладко.


Но щом толкова ти пука за мнението на приятелите зарежи го и нека те ти намерят някой и го обичай насила и го харесвай насила, важното е те да го харесват...
това не го казвам на сериозно разбира се

Обичайте се бе хора. Стига с тези предрасъдъци.

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: e96217f8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не обръщаи внимание на хората нали се обичате. моя мъж е арабин и него не го приемат ама на мене не ми дреме щото ми е хубаво с него

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 606eef50fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   имат право 1 и 2 - какво толкова? Ако си е от нашите виетнамци, знае си човекът български и сигурно и тук е роден или израстнал.
Виетнамците са работливи хора, държат децата им да се изучат добре, не са мюсюлмани, какъв е проблемът?
Не се отказвай от любовта си заради хората!!! Само напред и да не ти пука - като свикнат и ви приемат за двойка, ще се обърнат към други теми...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: 36a21a9dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Блогадаря ви на всички за подкрепата. Мисля, че сега се чувстваме малко по уверени : ))

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 8365adaf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж малко, защо трябва изобщо да си блъскате главите - нито сте роднини, нито сте престъпници...., дори той не е чужденец практически, защото виетнамците поне от средата на 80-те са в България, значи не са по-малко българи за мен от мен самата, която съм родена по това време.
Аз не съм оптимист за връзките с мюсюлмани, защото те никога не се интегрират и има много проблеми, но за виетнамците не мисля така. Те могат да живеят също много за семейството си, но иначе са отворени и към българите, празнуват много готинко (обичат за съжаление чалга, гроздова хе хе), знаят си езика, работливи са - подкрепят се и много държат на доброто образование, защото те са нямали възможност, а е трябвало да работят от съвсем малки.
Ако семейството му не ви приема, или твоето - махайте се в друг голям град, но аз съм сигурна, че след време ще ви свикнат, а ако действително се и задомите, ще млъкнат - има къде - къде по-интересни неща от вашата историйка - любовници на женени мъже, разводи, кой къде какво откраднал, кой изневерил, кой не си платил кредита... след време вие ще сте стара история и просто ще свикнат с вас.
Съветвам ви да не се криете, а напротив - афиширайте връзката си, излизайте заедно, нека хората ви виждат заедно и станете нещо като Бранджелина - винаги ще сте интересни, но просто няма да сте нещо ново и скандално.
Тепърва България ще става убежище като част от Шенген на разни емигранти, но няма да са като виетнамците, а най-вероятно примитивни африканци-мюсюлмани.
Ние в моя град ототдавна виетнамците сме ги приели не само като част от пейзажа, но и като българи направо, те са навсякъде поканени и си ги уважаваме и с удоволствие пазаруваме при тях, храним се в ресторантите им.
Няма да е така с новите емигранти-мюсюлмани, така че още по-малко твоята връзка ще буди неодобрение, напротив - виетнамицте ще бъдат още по-малко емигранти, напротив - даже преди кризата говорихме за нови емигранти от Виетнам, защото работят и не правят проблеми.
.......... Като видят хората, че и материално сте добре, че не се карате, правите почивки, живеете заедно, ще спрат да говорят за вас...

всяко чудо за три дни ти казвам, не се отказвай от любовта заради глупости, още повече, че виетнамецът действително не е нещо по-малко от всеки българин, няма да те ограничава, няма да ти сложи фередже или да ти направи 10 деца - напротив - те се гордеят с работлива жена, имат малко деца и дават мило и драго за образованието им!!! ОТДАВНА СА ЧАСТ ОТ ПЕЙЗАЖА, и с тях нямаме проблеми!

Гордейте се с връзката си и не се крийте, защото така ставате по-интересни. Ако се държите естествено, не сте интересни. Не се оправдавайте, дръжте си се като нормална двойка, КАКВАТО СТЕ и ГОРЧИВО - надявам се повече такива връзки да има, дечицата ставата доста сладки!

 
  ...


...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 87af2bdc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако имаш Куче това е проблем !!!
а др то не би трябвало да е проблем

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: 47945b7666
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да живее любовта!!! Долу на хорското мнение! Долу на предразсъдъците!! Долу на злобните коментари!! Долу на вмешателствата!!
Заедно напред, с любов и тръпка, на всичко друго теглите майна и сте щастливи!
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 566b7b6ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-големия проблем ще е как ще кръстите децата. Фамилията на виетнамците е първото има а при теб последното.
Да, също внимавай ако имаш куче, че ги готвят много вкусно.
Да сте живи и здрави!

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 09c15b2422
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   българина мила не е отворен човек, всички които са различни от нас са боклуци, само ние сме най велики, една шепа хора ама си мислим че света е наш, ако живееш в чужбина няма да пишеш тук защото там хората ви приемат като хора, колкото и да е различен той е човек, бъди щастлива с твоето момче и не слушай какво ти говорят, ако ви е добре заедно- бъдете заедно, ако не се получи - ще се разделите, това се случва с всички, аз имам доста приятели африканци и мюсолмани и чернокожи, добри приятели са, помагат ми, зная че мога да разчитам на тях и нищо друго не е по важно от това, какво като са по различни от мен ? това не ги прави по - малко хора

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: 8d6014ff35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям коментаторите, това за кучето ме разсмя, а към №9 : какво е това изречение без главна буква, почти без препинателни знаци и толкова дълго?

 
  ...

...
преди: 13 години, 19 дни
hash: 09c15b2422
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   N 9, всичко е до клавиатура, не се касае до незнание, изиниавам се

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: b84493c91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 11 : Абе май е от незнание..
По темата ще бъда лаконична. Не съм чела какво са ти писали другите, но предполагам - да не ти пука какво мислят тези около теб и прочие. Ами да, общо взето това е. Не виждам какъв друг съвет бихме могли да ти дадем, тъй като сме широкоскроени хора :))))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 дни
hash: 8ab7e98485
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ехааа, имам фетиш към азиатци... Тооооолкова са сладки! Какви са тези расисти, че да не приемат любовта ви... О.о

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 165d5862a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Азиатците за мен са най-готините и печени хора на света, всеки да си мисли каквото ще имал съм допир до тайландци и мога да ви кажа че са супер хора!!! Хич да не ви пука от хорското мнение и аз бих искал да имам приятелка азиатка( особено японка ;) ) Живейте си живота както намерите за добре, избора е ваш, не трябва да сме затворени и като коне с капаци все едно живеем през 68ма в комунизма.... Успех ви пожелавам от сърце с това момче!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9533017e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Mоят син има приятелка виетнамка от 1 година. Ние живеем в Англия и тука няма много българки, а англичанките са едни разпасани да не ти е работа с тях... От начало бях малко притеснена, но мнението ми се промени в момента в който видях момичето-нежно, красиво, миловидно, добро и грижовно... такъв финес и толкова естествено непренудено държание. Те държат много на образованието, много е подредена, дисциплинирана, обича да готви... и да ходи по шопинг:)Тяхното възпитание е такова, че държат на семейството и родителите, държат на семейния уют и са верни в любовта.
Миналата година ходиха лятото за 3 седмици във Виетнам-те имат вили на морето там и други къщи в Сайгон, както и безнес в Канада. Гледах снимките- голяма екзотика е. Това е в Южен Виетнам, те са про-западно ориентирани от край време, докато северен е по-комунистически. От няколко десетилетия са обединени в една държава, но манталитета на хората все пак си личи. Тези, които са ни познати в Бг на времето са от северната комунистическата и по-бедната част. На юг пейзажа е съвсем различен-по-уредено и богато е...
Аз никога не съм говорила на сина ми против тая връзка.... макар, че в началото имах резерви-нито е българка, нито европейка. Но си мисля, че най важното е те да се разбират и обичат. Да виждам сина си щастлив -това е най-голямата радост за една майка... Пък кой каквото ще да казва-ние данък обществено мнение няма да плащаме... ако ще да е извънземна. От там нататък незнам какво ще стане, дали връзката им ще прерастне в... нещо-по сериозно, ще видим.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9533017e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   P. С.
Плануваме да я вземем следващото лято с нас в БГ като си ходим. И от сега предчувствам какъв сблъсък на културите ще е... И най-вече какви изказвания и мнения на баби, дядовци, други роднини и комшии пред които ще бъде представена ще чуя. Те знаят за нея и вече чух някои изказвания... "Ама ние не сме имали такива в нашия род до сега", или"Толкова момичета има в Европа, та защо чак от В. " и други подобни.... Готова съм да посрещна всякакви коментари и да им отбия атаките...

 
  ...
преди: 10 години, 14 дни
hash: 9533017e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   от н. 15 и 16

Случи се както предчувствах-сина ми се сгоди с това момиче по Коледа, а преди 5дни направиха и сватба... Беше голямо вълнение за нас като родители и сме много щастливи. Коментарите на нашите приятели бяха, че са много красива и хармонична двойка. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker