Към жените, когато режат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към жените, когато режат
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3089 пъти
Съжелявам, че досадих с темите си, , Как да свалям", просто ми беше гадно от отхвърлянето. Сега се пооправих, изгубих интереса си към нея, щом като тя не ме иска. Но имам въпрос попринцип към жените, когато режат, дали мислият, че отрязаният ще се почуства зле от отказа и да пробват да бъдат с него? Все пак, щом като им е предложил, както аз, явно е сметнал ще с дадената дама имат общи неща и могат да си допаднат. Може и за половин ден да пробват да са гаджета. Както вече казах, не изпитвам интерес към това момиче, но ме ядосва това, че тя не помисли за мен, като ми отказа. Все пак аз не предложих да се женим. Не ми се иска много да я гледам, но трябва, защото сме от една група (тя е и отговорникът). Идва ми да кажа че съм се объркал в първоначалното си мнение за нея и, че тя е поредната разглезена феминистка, която има голями претенции към мъжете. Но тогава съм почти сигурен, че масово ще минат на нейна страна и ще се обърнат срещу мен, защото такива вече са представите и ценностите на обществото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: c82a70f2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, Боже! Пак ли ти, бре, друже! Ама откъде-накъде ще съм длъжна да съм за "половин ден" гадже с някакъв откровен социопат? Пич, ти имаш сериозен проблем. Нарича се "диссоциално личностно разстройство". Потърси помощ. Отговарям ти само, защото може да станеш опасен - за себе си и най-вече за другите. Нещата стоят така: имаш интерес към жена, тя няма интерес към теб. С това се приключва. В отношенията между хората принудата е неуместна. Ти всяка ли харесваш? Ще станеш ли "гадже за половин ден" с ей оная дебела лелка в метрото, дето е помъкнала торбите с чушките? Що да не станеш? Тя те иска! "Ценностите на обществото", за които говориш, включват първо: свобода на личността, което не предвижда секс, с човек, който не харесваш - на другото му казваме изнасилване и ви вкарваме в затворите. Феминизмът, за който също говориш, е социална философия, която също не включва секс с мъж, който те отблъсква - на това също му казваме изнасилване. И последно: споменатите от теб "претенции към мъжете". Първата от тях е екземплярът да е адекватен. Да пуснеш 7 теми за това, че някакво момиче не ти обръща внимание, не те прави такъв, а е по скоро тревожно. Аз пак казвам: отговарям ти единствено по причината, че не съм сигурна дали момичето е в безопасност. Моля колегите по форум да не толерират болестното състояние на автора, а към модераторите се обръщам с молба да не дават трибуна на психопати, както и да идентифицират въпросния такъв, защото не знаем какво може да направи. На вашата съвест ще е!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f306074078
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти били се съгласил да станеш гадже на момиче, което грам, ама грам не те привлича? Ей така само за да не нараниш чувствата и? Представи си само ти харесваш високи и руси жени с интерес в еди си каква област (това е само пример), обаче за теб се лепва нисичка, закръглена мацка, която изобщо няма идея ти какво харесваш в това, но упорито започва да те сваля. Ще и станеш ли гадже само за да не я разстроиш? А и не мислиш ли, че е много по-честно да ти кажат не още в началото, отколкото няколко седмици да те залъгват с надежди и накрая когато вече започваш да се влюбваш да ти изтърсят "Ми не, не мисля, че ще се получи между нас". Това няма ли да боли много повече? Така, че евала на мацката, че вместо да те лъже е била честна. Това, че ти смяташ, че има същите интереси като теб, съвсем не означава, че автоматично ще ви се получи. Аз познавам и други хора с интереси като моите, но не съм тръгнала да става гадже с някого само защото чете същите книги, гледа същите филми или харесва същите неща като мен. За да се получи трябва и двамата да сте привлечени един от друг. Другото е или този, който не е привлечен да е честен или да тръгне с другия само от користни подбуди, например заради пари или само за да се води, че има гадже и да не го мислят за смотан. Е, това е тъпо. Не искаш да е с теб по такива причини, нали?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cfc7bb089e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, секс с мъж, когото не харесваш, далеч не винаги е изнасилване. Може да е проституция. Може да е кариеризъм. А може да са съпружески отношения след 20 години брак. Леко с вкарването в затвора, щото чичко ти Уайнстайн още не могат да го преборят.

Номер 2, съгласявал съм се да съм гадже, за два дни, такава беше уговорката, дори и да чукам много грозно момиче. Да, съжалих я, помоли ме, а и беше много свестен човек.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4be01f3b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   'че тя не помисли са мен' - тя да ме ти е майчица, че да е длъжна да ПОМИСЛИ ЗА ТЕБ?
Според мен ти си разглезено момченце, което е свикнато от мъничко всеки да се съобразява с чувствата му, та затова сега не можеш да преживееш един най - обикновен отказ. Разбирам да бяхте гаджета и да ти беше изневерила - тогава щях да ти съчувствам. Но при това положение в моите очи си просто едно разглеземо от родителите си момче - сърди се на родителите си, че са те направили такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c82a70f2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Дядо Торбалане, ти поне си умен човек! Номер 1 съм. Не виждаш ли, че след два хода момичето ще стане обект на психически тормоз, а може и нещо по-лошо! Не съм паднала от Марс, ясно ми е, че сексът е конвертируем, обаче в случая става дума за човек с явна социопатия и всеки, който я поощрява, практически работи срещу това девойче, което абсолютно няма да знае какво и главно защо ще му се изсипе на главата. Момъкът не е в час, очаквах барем ти да го разбереш! Затова се обърнах с молба към всички да сме внимателни.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4be01f3b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1, ти не разбра ли че Торбалан е солидарен към авторчето и му съчувства..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8f2ba22a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Колко си отчаян, ужас... Поработи над комплексите и самочувствието си, аз също не бих харесала човек като теб, хората умишлено странят от такива.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 49231efe94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   8, не е отчаян, човека има психически отклонения и това е сериозно. Изобщо не го казвам с ирония, обида или нещо подобно. Човека има нужда от професионална помощ.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cfc7bb089e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, как можеш да се хванеш на толкова явен attention whore? Банален трол, за мен по-интересното, кой модератор му одобрява темите и защо.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5c722aae01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторът. Номер 1, ти веднага реши, че момичето може да е застрашено. Много хора не са ми приятни, но това не означава, че ще тръгна да им правя нещо. Въобще не съм се занимавал с нея, откакто ме отряза. Тук просто споделям моментните си мисли.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f8dbc2e608
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дядката да е умен човек? Ти виц ли разказа?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cd9366aaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ти си супер зле. Защо тя трябва да бъде с теб насила, само за да не нарани чувствата ти? Сигурна съм, че и ти също не би погледнал момиче, което не е привлекателно и не отговаря на изискванията ти. И не може да нямаш изисквания. Говориш така може би защото си отчаян, но никой не ти е длъжен. Насила хубост не става. Като не те харесва-голяма работа, има и други момичета, които биха ти обърнали внимание и дори да те харесат. Какво си тръгнал да се жалваш тука като че ли живота ти ще свърши щом са те отрязали. И аз не бих тръгнала с някого от съжаление. Ако не ми допада просто ще го разкарам деликатно без излишни драми и толкова. Но да му подхранвам надеждите и залъгвам-никога. Ок, представи си че някоя ти се върже и през цялото време те лъже, че изпитва нещо към теб, само за да страдаш. Това любов ли е? Добре ли ще се чувстваш след като един ден просто ти заяви тези работи? Не си насилвай късмета. И на твоята улица ще изгрее слънце.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a2a7838272
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Измежду първите 8 мнения в темата (толкова за момента са одобрени и видими за четене), единствено номер 4 (Дядо Торбалан) се изказа непредубедено. Той даже ви даде пример, но вие се направихте, че не сте го забелязали и продължихте с нападките, защото знаете, че нямате доводи, с които да оборите думите му.
Обръщам се към няколкото жени тук:
Защо давате за сравнение някакви дебели и ниски лелки, използвайки ги като пример за плашилище, с което авторът не би си легнал? Защо не сте така дейни с точно същите приказки в темите на самите дебели, ниски или застарели лелки? Защо на тях не им казвате, че са страшни за мъжете? Големи прихоложки се извъдихте, но май ви бива само зад клавиатурата. Да сте прочели някъде авторът да твърди за себе си, че е дебел, нисък и застарял чичко? Напротив, той е споделил, че според него (което няма как да знаем ние, другите) е счел, че "с дадената дама имат общи неща и могат да си допаднат". Това са точните му думи. Къде тръгнахте веднага с ригата напред да го обвинявате за изнасилвания, психопатия и прочее!? Човекът е имал симпатии и може би зародили се чувства към една жена и сега просто споделя с вас анонимно, че не му е било приятно от отказа ѝ.
На повечето мъже им се случва да бъдат отхвърлени от момиче или жена поне веднъж в живота, а на някои и по още няколко други пъти, докато успеят да намерят сродна душа в лицето на някоя жена, която не се е самозабравила и ги е оценила подобаващо. На жените много рядко им се случва да бъдат отхвърлени, защото те обикновено са в ролята на вечно чакащите мъжът да действа пръв, той да предлага, или пак така изчакващо избират измежду няколкото налични ухажори или кандидат ебачи в обкръжението си. В общи линии жените се чувстват зле отрязани тогава, когато са действително дебели, грозни, стари, глупави, неподдържани или съчетание от тези признаци, но са били безкрайно нагли да се считат за икони на красотата и да се натягат на някой добре поддържан вървежен мъж, който е много класи над тях. В най-добрия случай ще ги оправи за по един път и ще ги зареже, но поне им остава споменът, че са били изчукани от якия батко. :)

Аз също, като Дядо Торбалан, имах временна връзка с една жена, която не ме привличаше нито физически, нито с избухливостта си (бяхме приятели в обща компания дотогава и се познавахме много добре). Ще попитате "Защо, след като не те е привличала? ". Ами, защото нито съм крайно предубеден, нито считам себе си за идеален, че да режа една жена, която е имала смелостта да ми признае чувствата си и е проявила интерес да опитаме да имаме отношения. Мнозина избират по външността или парите, но първото впечатление често се оказва и погрешно. Тя е далеч от красива, имаше тогава (и все още има) доста акне по лицето, ниска е около 150 см, с 10-ина килца над нормата... И въпреки всичките тези "страшни" (за вас, жените от горните мнения) неща в нея, успяхме да поддържаме около 3-4 месеца връзка, но в крайна сметка ни деляха много неща в личен план и нещата не се получиха помежду ни. Тя се опитваше да ме промени за почти всичко и да ме направи друг човек по свой вкус, но аз просто не мога при вече изградени десетилетия наред ценностна система и хобита да се откажа от тях и да наложа чужда маска. Това по принцип е и големият проблем на много жени - мислят се за непогрешними и искат да променят мъжа до себе си, не му дават да диша спокойно в собствената си кожа, мерят с двоен аршин. Искат пълна свобода и мъжът да ги разбира винаги, да жертва времето и хобитата си заради тях, но в същото време не осигуряват същото и за него. Случвало ми се е с почти всичките жени в живота ми. А за така известното "Ела само за 5 минутки в този магазин за дрехи" (оказващо се поне половин час, понякога и 2 часа) мисля, че всички сме чували многократно, с основание. А когато аз съм проявявал желание в някой магазин дори само за една минута (мъжката минута наистина е 60 секунди) да погледнем нещо, което на мен ми е интересно, а на нея не, следва цупене и опъване като магаре на мост, сякаш ще ѝ се скъси животът сериозно, ако се "жертва" за мен да се отбием някъде за съвсем малко.

На автора от темата мога да му пожелая да има търпение и да гледа с гордо вдигната глава напред. Жени има колкото щеш и е въпрос на време да се срещнете с подходящата за тях и ти за нея. :) Ако някоя жена те е отрязала, това е нормално и означава, че те е спасила от самата себе си, защото дори и да бяхте се събрали заедно експериментално, нещата можеше да приключат по още по-разочароващ начин. Поне сте си спестили тези неща и имаш повече време в намиране на по-качествена от нея. Нарочно пиша "намиране", а не "търсене", защото в живота има едно неписано правило, че колкото повече искаш нещо да се случи, то обикновено става все по-бавно. Наблегни над собсъвеното си развитие, тренирай, храни се по-здравословно, оползотворявай свободното си време в научаване на нови знания, които биха могли да ти помогнат в живота или да печелиш по-добре. Например аз съм си изградил навика преди всяко ядене да правя по 20 лицеви опори, не ползвам асансьора във входа, а сутрин след ставане правя по 10 набирания на лоста на касата на вратата ми. Няколко пъти дневно и вдигам 10-килограмови гири по 20-ина пъти. Хляб почти не ям и увеличих приема на салати и пилешко месо и риба. Имах и около 7-8 месеца период без жена до мен, което ми позволи да живея по-рационално и да спестя добра сума, която ми осигури няколко чифта хубави дрехи, обувки и телефон. Купих си за себе си, защото го заслужавам, а не с цел да се перча с тях пред жени. В същото време зачестих излизанията с приятелите ми (приятели мъже, при които завистта, говоренето зад гърба и предателството са почти изключени, за да разлика от приятелството между жени) и това ми даде да разбера, че липсата на жена не е чак толкова лошо, колкото ми се струваше след последната ми раздяла миналаат година. :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 831f4488a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Никой на тоя свят няма да мисли за чувствата ти, свикни. Ти и само ти се грижиш за себе си. Ти мислиш ли на мен какво ми е да ти чета темата, мислиш ли на момичето какво му е да му се лепи някой, когото не иска? Много си се обърнал навътре към себе си. Я по-спокойно го давай. Абсолютно всеки на този свят е бил отхвърлен от някого и светът не се е свършил.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 41f7445395
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Аха, демек да мисли на теб да ти е добре, пък да издевателства над себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 41f7445395
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   И си объркал заглавието. Трябваше да е "Как да свалям 6"

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 784e5e71bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Жените не им пука, ама никак, така че и на теб не трябва да ти пука. Ако си чувал за PUA, на това се гради цялата им философия... В тоя свят всеки е егоист, като минеш през една такава "любов" и бързо го научаваш.

Иначе секса (който някои наричат любов), е биология, а биологията или я има, или не. Не им трябва проба, те си знаят общо взето 2 мин след като те видят дали искат да спят с теб или не. И от там дали те "обичат". Иначе като мъж разбирам какво имаш предвид, просто при жените не работи така, при тях всичко е на сексуална основа и няма как нещо да се появи...

2, Айде не изпадай в крайности в опит да покажеш нещо. При жените не е "грам да не те привлича". Доказано е, че жената я привличат наистина 20% от мъжете, докато при мъжете е много по-балансирано, поне 50. Няма как грам да не те привлича един средно статистически мъж, но женските претенции в днешно време са големи...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ef8e6fae35
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Ти си поредния разглезен недорасляк който му е трудно да приеме не за отговор. Вземи порасни за да не приемаш толкова тежко нещата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3c304785bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Към автора
Имаш проблем и заради себе си се погрижи за него!Сериозно е
Относно БДС стандарт Стара планина или "всички даваме пример с жени с наднормени килограми и как не бихме били с тях"
Кротко и релакс-както дебелите имат недостатъци,така и слабите.Физиката,толкова важно определяща БДС се оказва просто временен фактор.Мнозина от вас се подиграват наляво и надясно на пълните,но дали случайно могат да се похвалят с щастлив животец?
Имате по-големи проблеми от автора и си обърнете внимание на тях
Що се касае до слаби и дебели познавам една повлекана 60 килца,дето се съдра да се натиска на гаджетата да далеч по-пълната си приятелка,само и само да се доказва на не знам кой,че е по-яката и търсената жена.И то нарочно,умишлено,чрез злоба и интриги.А е парцал само 60 килца.Е,ко да говорим а?БДС стандарт!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b6d88d0a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Режа, да. Другият вариант е да лъжа. Мисля, че не е по-добър.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a2a7838272
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   От номер 15. Номер 22, по принцип си права. И вс епак, не бива да забравяме, че няма как да се прави сравнение между един човек с друг, между "режещ" мъж и "режеща" жена, защото всеки от нас има различен набор от качества и недостатъци. Това с пълна сила важи и за хората, които считаме за подходящи за нас самите, изхождайки от себеоценката си. В човешката природа е да искаме най-доброто за себе си, но трябва и да се постараем да го заслужим, а не само да си оставаме с едното чакане и подбиране, оставайки слепи за собствените си недостатъци, които определят доколко харесвани ще сме и от себе си, и от околните. Важното е себеоценката ни да не е прекалено далече от действителността, защото в противен случай човек след години накрая достига до извода, че с лековерното рязане на възможни партньори на младини е лъгал себе си. Но тогава вече е късно за промяна.

Труден мъж 38

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cbeabb5e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Много проблеми имаме българите и то главно психически.
'Кой е по хитър и кой е по-тарикат - БГ Бай Ганйо винаги е на мода'
До като властват желанията и интересите така ще е и за напред.
Р.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 65b4f8b4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   И аз съм рязала много, и мен са ме рязали. Без лоши чувства. Предпочитам ясните и точни взаимоотношение, вместо да се залъгваме взаимно.

Направила ти е услуга.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fad1d162f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм ж30 и като се обърна назад във времето дори малко съжалявам, че не съм рязала повече, особено около 20те си..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker