Да продължа ...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължа ...?
преди: 13 години, 20 дни, прочетена 2482 пъти
Здравейте!
Преди време попаднах на сайта, чета историите и сега искам да споделя моята. Надявам се да получа някой съвет, или поне да кажа на някой за какво става въпрос, защото имам чувството че ще експлоадирам.
Накратко: Аз съм момче, преди около 3 години се запознах едно момиче, започнахме връзка и т. н.
След време нещата не потръгнаха, скъсахме, но си останахме приятели. Раздялата стана по гадния начин, от нейна страна, без обяснения. След време отново започнахме да поддържаме връзка, но вече като приятели. Проблемът е че аз продължих, а и все още изпитвам силни чувства към нея.

През времето когато бяхме заедно разбрах че тя взема наркотици. Приех това, още повече че тя искаше да спре, а аз като човек никога не употребявал такива се постарах да и помогна. Още повече че тя си имаше и проблеми със... Както и да е не се получи.

Напоследък при нея нещата още повече не вървят, става въпрос във всичко – работа, образование, отношения с хора и т. н. Още повече, започва да се среща с хора които я дърпат още надолу. Това разбира се е мое виждане на нещата, а може би и нейно тъй като много пъти е казвала че повечето и приятели я дърпат надолу.
Естествено това ме подлудява! Все пак да обичаш някой и да виждаш как той затъва и най гадното нещо. Последните няколко дни проведохме няколко разговора, в които и казах че тя бавно, но сигурно върви към дъното. И естествено аз излязох виновен – депресирам я, натоварвала се като общува с мен и още хиляди простотии.

В общи линии така стоят нещата! Това ме разяжда отвътре и не знам какво да правя. Вече не знам има ли смисъл да продължавам, или просто да сложа край на всичко. За мен тя значи много, но вече не издържам! А и вече взех да си внушавам че аз имам вина за положението, както нейното, так и това межде нас! А може би наистина е така! Моля за някой и друг съвет.
P. S. Написах го възможно най кратко, иначе ще ми отнеме дни в писане!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 19 дни
hash: a14ef22120
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си опитал да й помогнеш. Не смятам, че си виновен за каквото и да е, съдейки от написаното от теб. Ако тя сама не проумее нещата, едва ли някой може да й помогне. Ако чувствата ви бяха взаимни, тогава можеше да се опиташ да й повлияеш. Но в случая май няма да стане. Опитай се да й поговориш /макар, че вече си го правил/, но ако не приема съветите ти продължи по твоя си път и не се терзай, просто няма смисъл. Намери своята половинка, която наистина заслужаваш.

 
  ...
преди: 13 години, 19 дни
hash: ad9bd24594
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери момичето, което ще отговаря на разбираният и интересите ти. С наркомани да имаш работа е почти винаги безнадеждно. Къде са близките й в тази ситуация? Явно й трябва сериозно лечение, но съчетано с воля и решителност да скъса с това. Иначе знаеш къде и как ще свърши. Незнам дали си струва да посветиш живота си на наркоманка, защото до колкото знам нито бивши алкохолици, нито бивши наркомани има. Винаги и да е чиста известно време има риск да започне отново.

 
  ...
преди: 13 години, 18 дни
hash: 99a46da946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   не я притискай кажи и че си с нея каквото и да става ако ще продължиш спечели и довирието и си и казвай не ми харесва това и това но трябва време бих ти казал да не се занимаваш но любовта не ти оставя избор

успех

17*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker