Политически нюанс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Политически нюанс
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1815 пъти
Здравейте. Първо уточнявам, че вече не ми е гадно от отказа на момичето което си харесах, както ми беше, когато писах темите ,,Как да свалям" ?. Дори ако тя случайно си промени мнението и реши да пробва с мен, аз най - вероятно няма да приема. Не съм се отчаял, имам много време все някак да си намеря друга приятелка. Но има нещо, което просто констатирам. Май виждам накъде духа вятърът, защото това момиче най - много ходи с момчето от нашата група, изчакват се, прибират се заедно. Вероятноста да станат нещо повече от приятели е много голяма. Хубаво, аз не съм отмъстителен злобар, нека и тя да си намери друго гадже. Ако не с този, ще е с някой друг. Но това момче според мен е ненужно краен русофоб. Той твърди, че 3 март не е български празник, предпочита Османската империя пред Русия и т. н. Аз не съм голям русофил, но гледам по - балансирано на нещата. Веднъж едни държави са ни помагали, а други прецаквали, по - късно е било обратното. А и твърди, че е за СДС, която според мен отдавна се изложи и вече не е никакъв фактор. Аз не съм сигурен, дали тя чу някои от нашите спорове, но както се сближиха и ако се сближат още повече, може той да повлияе и на нея, защото като чели тя още няма добре изградено мнение по тези въпроси. Просто ми е интересно дали има начин да я базикам приятелски, без злоба че е предпочела необективен краен русофоб, пред обективен умерен русофил, без да излезе, че ме е яд, че аз не съм успял с нея, а той е ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: a3245011b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм истински Русофил дори в костите си. Тези българи които не разбират, че България винаги трябва да е благодарна на Русия са просто невежи. А онези българи които си мислят, че България трябва да е под влиянието на Брюкселската диктаторска политика са просто политически слепи. В Брюксел управляват тъмни, тъмни сили и който не вижда това, пак повтарям, е политически крайно сляп. България има нужда да поддържа много близки приятелски отношения с Русия от което ще имаме само полза. Прогледнете хора, стига сте живели в политическо невежество.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0d8dbe5043
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, не ти е това проблемът, повярвай ми.
Неглижираш истинския проблем, вторачвайки се в други подробности и глупости, които нямат никакво отношение към него.
Прекрати всякаква връзка с въпросното момиче, още по-малко се интересувай пък дали и какви приятели има, и дали някой я оножда или не. ТЕЗИ НЕЩА НЕ СА ТВОЯ РАБОТА и никога не са били.
Затвори страницата, излез от ситуацията, бий си камшика... не знам как още да ти го кажа, че да го разбереш правилно...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7cf90d56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хахахахахахахахахаха

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 40d97772fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това са вече откровени бъзици... Тези теми за 3-ти март обикновено ги нищят мъже над средната възраст, докато си пият ракийката пред телевизора...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0b42258bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Оу ем джи, ти си обсебен :)
Виж сега, нито ти, нито тя, нито той, нито никое от връстничетата ви все още нямате добре изградено мнение по тези въпроси, а и по много други въпроси. На всички вас вижданията ви за света и хората ще се сменят поне 10 пъти в следващите 10 години..
Спри да я мислиш тази твоя колежка, че ще си докараш някое емоционално разстройство наистина.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a19e115a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Бате, аре вземи се разкарай от тоя сайт, а? Не съм виждал такава ревлива лигла като теб досега. Жалко, че уж се водиш представител на мъжкия пол. Вземи си намери приятели или нещо за съвети, направо ни наду главите с истории всяка седмица. Ако си толкова нагъл и навън, може и да ти се получи, вместо да мрънкаш тук като п*тка*

М. 19

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 083d3a54c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си мега странен тип. Дори да беше приела нямаше да има повече от една среща

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 57112e8638
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох, ох... и аз мразя русофоби, но не мразя Турция. И това не е причина да не сте заедно. Аз съм русофил и не разбирам защо един човек ще мрази Русия? Но ти наистина се държиш като злобар. Да не си пубертет? Какво те бърка с кого е и дали това че е русофоб, определя морала му?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: cc5bfe98ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Изобщо не ти е гадно, само си абсолютно обсебен от това момиче... Отиди на лекар, преди да си превъртял и да си полудял. Съвет. Не може да пишеш толкова много теми за тази девойка и да продължаваш да говориш на напълно непознати такива неща за нея. Притеснително е, много.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bf71c2ae0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О, Божееееей!

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3b796da4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Какво общо има политиката в раздел 'Любов и изневяра.'
Твойта история въобще не е за тук.
Незнам как модераторите са допуснали твойта история.
За политиката мога да кажа следното:
Не вярвам на нито един 'продажен','двуличен','алчен' и т.н. депутат или управляващ!
'Политиката е била и си остава курвенска работа'
Р.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ad4cfd7cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да си русофил, значи имаш блага, кротка душа, каквато е душата на руснаците! Даже по образите и телата им си личи това. Сравнете как изглеждат руснаците, и как изглеждат западняците. Руснаците са усмихнати, красиви(особено жените), излъчват топлина, а западняците студени като змии, само за пари мислят и дори съседите си не познават. Преди 89 година и българина беше весел и общителен, сега стана злобен, намусен и отчужден, дори от близките си. Ето това ни донеси западната "демокрация", а вероятно това е била целта, да ни превърне в зомбита, така по лесно ще ни използват. Жалко за младите, вече виждаме, че животът им се превръща в кошмар, подобни теми го доказват. Няма вече духовно общувате, има само дигитално и генитално, но не и душевно!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9a378c0532
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ама страшно са им усмихнати жените ше знаеш, номер 12! И мъжете им, дето излъчвали доброта... Работя в чужбина, в мултикултурна международна компания. Около мен са хора от всякакви раси и народности, повтарям - всякакви! По стечение на обстоятелствата, съм работил и в други международни фирми и съм виждал, както и познавам доста руснаци. Трябва да ти споделя, No 12, че по-големи коне с капаци и индивиди с империалистическо мислене от руснаците няма! Всичките се държат така, сякаш всички други са им длъжни за какво ли не, включително и само за простия факт, че днес, да речем, са благоволили да дойдат на работа. Жените са изключително студени, грам емоция не излъчват, освен пренебрежение. И не - не си мисли, че дори знаят коя и къде е България. С една от колегите ми, преди няколко месеца спорихме кой е "изобретил" кирилицата - руснаците или българите... И не ми повярва дори след като и цитирах достоверни източници. От друга страна, представителите на мултикултурните западни общества са приветливи, усмихнати и изключително емпатични хора...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7cf90d56e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Темата трябва да е - "Психо нюанс". Горката мацка... То и аз съм бил хлътвал, ама то твоето си е просто жалко, жалкар. Остави мацката, преди да са ти нацепили главата. Егати пича, имай достойнство, поне малко. За кво ти е някой, който не те иска?? Ти мъж ли си? Мъж ли си или подметка? Само защото те е отрязала, би трябвало да е достатъчно, за да ти стане противна.. Аре стегни се малко.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eaef7e77c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ако съм на мястото на това момиче ще си помисля че си тотално превъртял. Едва ли й пука за твойте политически нюанси.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b8119b5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторът е. Номер 15, ти не четеш, че съм написал, че вече не ми е гадно и дори най - вероятно ще откажа, ако тя ми предложи нещо за връзка?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fc190bdbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Приятел, закъсняваш с поредната ти тема. Вече с нетърпение чакам "Как да свалям 16" или някакъв нов друг нюанс. По темата ти - мацката явно ти е показала, че не те иска и нямаш какво друго да направиш по въпроса. Просто я оставяш и продължаваш напред със следващата. Написаха ти го многократно в 25-те ти отворени теми и мисля, че просто трябва да спреш да ни занимаваш с този проблем. Опитай се да разбереш къде си сгрешил и да не го повтаряш със следващите ти проекто-гаджета.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b8119b5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Автора - 18, защо аз да съм сгрешил, може просто нещо да не ми е харесала, а друга да ме хареса такъв, какъвто съм ?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 74fefc25fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Офф...
То и аз съм ревльо и с месеци ближа рани, когато ме отсвирят, ама пич... ти ми еба майката направо...
Явно няма да мирясаш скоро... Нищо де, поне на теб да ти олекне.
Айде реви сега. Кажи как е хавата... :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fc190bdbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   от 18
Виж сега, не съм ти чел 30-те ти теми и не съм добре запознат с историята ти. Казвам ти по принцип. Когато една жена в началото ти показва интерес, а след това рязко се отдръпне, значи има нещо, което не и е харесало. Или е разбрала нещо за теб или си допуснал някаква грешка/грешки. Или просто се е появил някой по-готин от теб. Анализирай си поведението по времето когато ти е показвала заинтересованост и можеш сам да си направиш изводите. Мога да ти кажа поне една грешка съдейки по поведението ти тук - не особено адекватно поведение спрямо околните. Бъзикат те, подиграват ти се, а ти продължаваш с поредната 28-а тема за същия проблем. Ако правиш така и в реалния живот всяка мацка би те отсвирила. Вероятно друга грешка е прекаленото тичане подир нея - никоя жена не обича мъж, който тича подир нея като кученце. Така никоя няма да ти върже. Трябва да демонстрираш мъжко държание, да показваш интерес, но и да покажеш, че не ти пука толкова много ако те отреже. Ако почне да увърта, просто спираш да я търсиш. Спирам до тук, прочети си 32-те теми, дали са ти достатъчно съвети в тях.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b8119b5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторът - 21, аз не знам дали в началото проявяваше заинтересованост към мен. Да говерехме си, дори аз я заговарях, но това ставаше и с други момчета.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b8119b5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Пак е авторът - и не съм тичал по нея, защото знам, че това отблъсква.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker