В училище ми викат гей! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В училище ми викат гей!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 9440 пъти
Здравейте. Аз съм на на 14 години в осми клас съм момче, ако въобще ми е останала чест на такова.

Първо ще се опиша малко, за да се получи максимално въвеждане в историята. Така, аз съм с мършаво тяло. Много изнежено и женствено лице. Адски тънки ръце и са едни такива просто са някак женствени, меки, нежни. Въобще целия мясам на един малък гей.

Много ме онижават като ми натякват всичко това пред всички в училище. Всеки ме знае като "гейчето" така да се изразя. Всички ме наричат гей, педал, педераст, гейче и всичко, каквото се сетите, изразяващо хомосексуалност. Ще кажете не им обръщай внимание какво толкова, но не е лесно да седиш и да ти подвикват неща от сорта на „хапва ли ти се едно курче да ти го дам моя” или „ей, педалче мазно искаш ли да ти се изцепа в устата и да се нагълташ с мойта сперма” или също така „Ще ти сцепа педалското задниче от чукане”. И всичко това пред всички ученици и ме унижава адски много, а съм принуден да седя и понасям всичко, защото са цели групи, а аз съм един и съм супер слаб и единственото, което ще стане е да ме размажат от бой и ще се изложа още повече. Вече започвам да се виждам в огледалото като наистина гей и ми иде да се разрева. Аз не съм хомосексуален, нито бисексуален. Най-обикновено момче съм, но никой не ме опознава и съдят по външния ми вид. А пък няма да говоря, че момиче въобще не би ме погледнало става си ясно.

Нашите не знаят за това и не искам да научават, защото ще стане още по-зле. Баща ми понакога като почне да ми обяснява как вече раста и се превръщам от момче в мъж направо ми иде да се застрелям. Не мога да си се представя като мъж, не и след милионите подигравки. Да, годините ще си вървят, но аз ще си остана все същото тихо, слабо и унижено момче.
Знам, че не Ви се занимава с поредната пуберска история. Благодаря на прочелите. И също така на модераторите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: ed58e97b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм жена на 31 години и имам син на 11 който е слаб храни се, но не качва. Преди седмица го записах да тренира бокс за да може да му се оформи тялото. Запиши се на спорт и всичко ще се оправи постепенно. Сподели с родителите си те ще ти помигнат. Тялото можеш да си го оформиш с много труд, но навредиш ли си на психиката е необратимо.. Успех...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 80927fbd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тренирай! И не заради дечковците, които се правят на интересни. Вярно, ще изградиш тяло, което няма да им позволява да те обиждат по какъвто и да е начин. В момента ти се подиграват, защото знаят, че няма да им то върнеш нито на думи, нито физически. Ама я закоравей малко и гледай как респектът расте. А този съвет ти го давам, защото, както се описваш, според мен ще изглеждаш по-добре, а и ще се чувстваш така, ако тренираш.
Gv.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 92282d8d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина тренирай някакъв спорт, от който ще качеш мускулна маса. Знам какво е в училище, лепнат ли ти етикет, не можеш да се оттървеш. Един е гей, друг, миризлив, трети е к*рва, четвърти е задръстен... и т.н. Лесно е да се кажа- игнорирай ги, но всъщност е много трудно, когато всеки ти го навира в лицето. Не знам в кой клас си или на колко си, но ако имаш възможност се премести в друго училище. Не е жизненоважно, а някои биха го нарекли и слабохарактерност, но така ще можеш да започнеш на чисто, с нов имидж, друго отношение от хората и ще се чувстваш по-добре. Сега те виждат, че си сам и беззащитен, което още повече ги провокира да те обиждат и ги прави да се чувстват силни и т.н.(което е пълна глупост). Я тия дали ще тръгнат да обиждат някой висок, едър и мускулест, че е гей- надали.

Та това е запиши се на бокс, вдигане на тежести или ходи на фитнес, за да добиеш маса и да се чувстваш по-уверен в себе си. Не е невъзможно, ако си наложиш ще го постигнеш. Пък за женственото лице, споко като вземе да ти никне брада и я обръснеш няколко пъти, хиц няма да е женствено. Просто всеки се развива с различна скорост.

Баща ми ми е разправял за един негов съученик, който бил дребен, мършав, слаб, без брада и с детско лице и така до 20 години. А след време като се събирали класа, този бил станал едър, висок, с по-загрубяло лице.. и изобщо бил променен. Това ти го казвам, за да разбереш, че няма да си все така и ще се промениш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: d852fc7212
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те идеално. Тормозят те, защото са много. Просто са глутница от малки, необразовани, но пък доста нагли простаци. Не мога да ти кажа да не им обръщаш внимание, защото знам, че не можеш да ги избегнеш - те сами се заяждат. Единственото, което можеш да направиш е да се опиташ малко да си спасиш психиката поне. Само на 14 си. Горе главата! Бъди силен.

ПП. Това "А пък няма да говоря, че момиче въобще не би ме погледнало става си ясно" беше излишно. Ако нямаш поне маааалко самочувствие въпреки целия тормоз е лошо за теб. И даже не е и вярно това. Някои момичета харесват женствени момчета. Не всички сме длъжни да харесваме мускулести мъже. Мен пък ме плашат.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d659459497
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласна съм с 1 и 2-тренирай нещо. Има много спортове. И спокойно има момичета, които не харесват само надувковци и балони под налягане вместо мускули. Ще се намери и за теб някоя.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4ef166803c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Знам, че ти е тежко, но ако следваш следните правила, които ти казвам можеш да бъдеш сигурен, че за 6 месеца, ще има коренна промяна. Започваш да ядеш повече. На всеки 2 часа и половина трябва да ядеш. На ден трябва да ти се съберат минимум 5 хранения. Добре е да тренираш минимум 1 път на ден като е най - добре да тренираш по 3 пъти на ден. Наблегни на бицепсите и гърдите. Със сигурност нямаш смелост да отидеш във фитнес за това тренира у вас. В интернет има много клипчета с тренировки. На 14 години си имаш доста време. По - добре започни от сега промяната, за да не стане късно! Като изградиш тяло, ще имаш далеч повече самочувствие и никой няма да те нарича гей.

Аз съм на 22 години и от скоро тренирам по тази програма дето ти казах горе. За минимално време вече имам ефект, представям си след 6 месеца как ще съм ;) Имай вяра. И не бъди мързелив спрямо тренировката. Според мен това е начина да избегнеш тая ситуация. Ако се преместиш пък в друго даскало не се знае дали пък няма да стане по - зле. Ако имаш повечко пари си вземи добавки от някоя аптека и се запиши на плуване. Ако нямаш пари ще вдигаш туби от минерална вода.! В интернет има всичко да знаеш. Ако имаш нещо за питане, питай. Тука съм и ще следя темата, защото съм адски против такива хора дето накърняват самочувствието на другите

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8ccfe328c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До коментар 1:
На тази възраст най-много още да отслабне от бокса...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3dd1a66a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако ме питаш мен майната им! а относно тялото... според мен нищо с насилие не се оправя ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 404fccbfb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ей мъжага недей да се побъркваш, аз съм на 23 здрав и и изправен мъж, доста здрав физически, но в основновното все бях за мезе, в гимназията също имах проблеми и на мен са ми викали педераст, въпреки че нямам такъв вид
просто да се правят на по- силни, гадове има навсякъде, но накрая докато се правеха на мъже аз направих доста бройки, те си говореха колко са велики а аз се движех все с момичетата и изведнъж се оказа че докато ония си приказвату, как ще оправят тая и оная, седят на сухо докато аз им сбъдвам съкровенните фантазиии, тогава се отраках просто трябва да се осафериш.

Пък и си само на 14 та ти тепърва влизаш в пубертета бе дребен, знаеш ли какво е това? Ниските често стават високи дебелите слаби и обратното, ти тепърва ще се окосмяваш по основно, да не си мислиш че няколкото косъма по ташаците са всичко на което си способен? Такава маймуна ще станеш, че не е истина и тегло ще натдададеш, особенно ако ядеш повечко мед или може да взимаш протеини, но без да тренираш, доза за интензивна тренировка, гаранция ще дигнеш 10 тина килца за нула време, да дигаш тежести не ти препоръчвам ще останеш нисък.

Другото което е може да не ти достига мъжки полов хормон, иди на лекар, да те изследват, може да ти назначат прием на тестостерон, един приятел беше така, два пъти годишно му биеха да не изостава в растежа, не че пораснал много но има разлика промени му се физиономията вече не е така детска, поокосми се натдаде и тнт. Светът е голам и спасение дебне отвсякъде.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a1a9a6b533
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Премести се ! Не ги търпи !

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9801185a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мило момче, не се тревожи, че си нежен и женствен, в това няма нищо лошо. А и си много малък още, като пораснеш може да се промениш, но и да не се промениш, няма лошо в това. Аз имам твоята съдба, при мен бе същото, даже и по-лошо може би, но оцелях и се справих. Аз като ученик също бях много нежен, красив и деликатен и така си останах и до ден днешен - нежен и слаб и явно такъв и ще бъда винаги. Много слаб съм физически, нямам развита мускулатура и цяло изпитание е за мен да вдигна нещо по-тежко от 10 килограма. Бях пълен отличник по всичко, бях отличника не само на класа, ами и на училището. Винаги примерно облечен, с официална ризка и панталонче задължително, дори и вратовръзки носех постоянно на училище, изнежено конте бях и съм. И заради всичко това грубияните в училище често ми се подиграваха, обиждаха ме, че съм нежен и слаб като момиче и ме тормозеха. Обиди от сорта на гей, женчо, педераст, женичка, слабак, и тем подобни бяха нормални обръщения към мен. Искам да уточня, че не съм педераст, харесвам жени, но съм нежен и женствен. За съжаление имаше и момичета, които ми се подиграваха, но повечето момичета ме харесваха и се застъпваха за мен, защитаваха ме пред грубияните. Някои от момичетата гледаха на мен по-скоро като на приятелка, понеже си бях женчо, само с момичета дружях, нямах почти приятели момчета. Дори и бой съм ял, заради това, че съм отличник и съм по-нежен от другите момчета. Примерно тичах като момиче, спорта ми бе враг, дори учителката ми по физическо ми се подиграваше как тичам и колко съм женствен. Опитах се да променя това и се записах на карате в 7 клас, но не изкарах повече от 2 седмици. Караха ме да правя лицеви опори и да се бия, а това не бе за мен, просто се страхувах да не ми префасонират нежното и красиво лице. Все пак силовите и бойни спортове не са за нежни момчета. Не се вслушвай в съвети да тренираш фитнес, още повече пък бокс, много е грубо, а се възползвай от нежността и финеса си! Моята препоръка са танците. Има чудесни школи по спортни танци и модерен балет и повярвай ми, там са и най-красивите, мили и нежни момичета въобще и те харесват нежни и мили момчета, не си падат по мачовци и грубияни. Аз в 8 клас се записах на спортни и латино танци и тренирах, докато завърших училище. После се преместих в София да уча в университет и за съжаление прекъснах танците. Но най-ценното е, че в школата по спортни танци срещнах любовта на живота ми, в последствие се оженихме и сега съм 31 годишен, нежен и любящ съпруг и баща на 6 годишно момиченце. Те двете са моите сладки принцеси и много ги обичам. Извода, който искам да си направиш е да си себе си докрай, не върви срещу това което си, развивай се според природата си и ще намериш щастието. Пожелавам ти успех и не обръщай внимание на грубияните, тях винаги ще ги има. И не забравяй, че света е пълен с нежни и красиви момичета, които мечтаят за теб и твоята нежност!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 88f90a60e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ?рааат спри да се самобичуваш, почвай плуване и фитнес ама веднага!!! без много да го мъдриш и да се обясняваш, що се отнася до съучениците намери си приятелка или си смени даскалото

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: efea967130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тренираи свястен спорт например таекуондо или карате/кицк бокс нети триябва ММА почваи здравата или ако ще си останеш ''слаб'' се мести :) ти решаваш

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c1064e3b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Яж и тренирай, не ги мисли а работи за твоите лични резултати. Просто приемай много протеини и ходи на фитнес. освен това си на 14.. колко още имаш да растеш.. Само гледай да не им повярваш накрая!! И със сигурност не слушай №11!!!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8a1a9d93e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Бъди такъв какъвто си! не се променяй! не обръщай внимание-не вземай тестостерон... не се променяй. Така си си добре -не слушай никой-освен мен :-)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9e6236c0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Щом ти не се чувстваш като мъж, защо очакваш ние да ти помогнем? Започни да тренираш, яж здраво, намери си приятели (които също ги обиждат като теб, защото те най-добре ще те разберат). Не се оставяй на някакви детиняци да ти се правят на интересни, защото така им се вдига самочувствието, а твоето пада. Да ти кажа преди време, когато бях 6 клас на мен също ми се подиграваха, защото бях слаб и по цял ден бях пред компютъра (което те сдухва, както се казва). Но започнах да тренирам от тогава и виж ги сега пиклиовците, които ми се правеха на интересни преди години сега като им кажа 2-3 думи не смеят да се обадят повече :)). Не се поддавай на мисълта, че си гей, защото си разрушаваш психиката.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c75f3d0536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Просто следващия път някой като ти каже нещо подобно, му удряш два шамара в тиквата и си готов. Гарантирам ти, че повече и "Здрасти" няма да ти кажат.

Venjus

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 48e092b316
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Единственото което ще те спаси е не веднага разбирасе, е да вземеш да тренираш нещо което ще оформи тялото ти а и теб като личност.
И не ка да подчертая не допускаи да навредиш на психиката си защото наистина е необратимо, аз цял живот ще си патя.
Успех...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 73e39ae3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Пич, малък си още, а и децата са жестоки и само им дай да тормозят слабаците. Аз съм момиче на 19 и ще те посъветвам да се запишеш на някакви мъжкарски спортове, фитнес, съчетан с бокс те съветвам. Приятеля ми който е на 18 ги съчетава тези неща и е супер здрав и никой не смее да се закача с него. Като позаякнеш това ще си личи и никой няма да смее да ти се подиграва, просто няма да има защо да го прави защото вече няма да си с слаби и меки ръце както сега. Пък още повече ако счупиш на някой дето ти се подиграва носа то съвсем никой няма да смее повече да те погледне на криво - счупваш главата на най-гадния от тея дето се гаврят с тебе и другите ще си подвият опашките за винаги.
А това мекотело от коментар 11 съвсем не го слушай защото ще станеш женичка като него ако го послушаш и няма никога да възмажееш. Хвани се със мъжки спортове а не с такива лиготии каквито те съветва защото те са за момиченца и за путьовци като него. Като му прочетох коментара и паднах направо от смях - тичал като момиче и не искал да му префасонират нежното лице и момичетата гледали на него като на приятелка - е много ясно, като на мъж ли да гледат на такъв женчо и слабак. Тоя и аз ще го набия без проблеми нищо че съм момиче. Ако искаш да си лигльо и путьо направи както тоя женчо ти казва, ама ако искаш да си мъж на място се захващай с нещо мъжкарско от което ще възмажееш. Щом споделяш това явно не искаш да си такъв така че се захващай, само с оплакване по сайтове няма да станеш мъж, трябва да се изпотиш за да стане. Успех ти желая и смело напред.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ab62b77dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не намразвай себе си и външния си вид заради тези! Кажи им, че не си виновен, че си роден с меки черти ;)! По-добре да имаш по-нежни черти отколкото да си набита горила примерно. Не се оставяй да те обиждат, покажи им, че не си нито гей, нито бисексуален като опипаш някое момиче... Започни да носиш някви тениски на разголени мадами (можеш да си направиш по поръчка) и им кажи след тва, че не им прави чест да обиждат по-слаби по теосложение хора! Или ги затапи най-спокойно. Като ти кажат нещо такова им кажи:, , Щом не си гей защо ми се предлагаш и искаш да ме *******", сарказмът е уникално добро решение! Важното е да им покажеш, че имаш достойнство и нямат право да го мачкат, но без да си създаваш проблеми и скандали.
Бъди уравновесен, това ще ги съсипе :)! Късмет ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fd5b39ce17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Всъщност съветът на номер 11 е най-правилен, защото се фокусира на това да бъдеш себе си, а не да се променяш заради необразованата скотска маса. Ами ако не ти харесва бокс, фитнес и други подобни просташки неща? Ако си човек с деликатна душа, човек на изкуството? Моцарт данеби да е ходил на бокс и карате? А останалите съвети са посредствени и просташки - да носиш тениски със голи жени и да пиеш добавки за мускулна маса и то на крехката възраст от 14 години да си тровиш тялото със боклуци със неясен произход от Виетнам и Камбоджа.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: f32c6153c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   И аз мисля като номер 27, и аз смятам, че номер 11 е прав. Аз като бях ученичка също тренирах спортни танци и винаги бях влюбена в някой от партньорите си или от другите състезатели. Просто само такива момчета ми грабваха вниманието, а всички мачовци искаха да са ми гаджета... :))) Голяма част от момичретата страшно харесваме танцьори, лошото обаче е, че с това подигравките към теб няма да спрат, а даже може и да се увеличат. Ама ти пък ще си демонстрирал, че не ти пука, така че дерзай!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bb9099bc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Да номер 11 е прав, но само в частта в която трябва да бъдеш себе си. Обаче момчето не харесва себе си. Започни да тренираш и яж много шоколад и мазни неща за да натрупаш маса. Но и яж плодове и зеленчуци. Най - бързият начин да надебелееш е две седмици да ядеш само боклуци и мазни неща и един плод следобед. Аз така качих 8 килограма за две седмици. Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3d97d4bbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Нали знаеш, една лъжа като се повтори 100 пъти става.....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd5b39ce17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Вместо да слушаш кой какво ти казва, наблегни над правописа. И на мен ми викаха гей, аз съм си де, но сега аз уча във най-престижният български университет - Софийският, който единствен попада във рейтинга на топ ВУЗ-овете, вярно на 400- но място, но е единствения български университет там. Като завърша това което уча (философия) ще стана преподавател и ще върна на дечурлигата всички подигравки, които са ми казали. Как - по легалният начин - просто ще ги спуквам от учене.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: aa5b6b557a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Спокойно! Преглъщай обидите. Все ще им омръзне като видят, че не ти пука. А за момичетата не се притеснянай. Аз например харесвам момчета като теб и също съм на 14. Намирам ви за много по-сладки от останалите.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d611944580
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Честно ми се иска да ти помогна, затова ще ти дам няколко съвета и ще ти нахвърлям няколко идеи. Първо ако не искаш да ги търпиш да те обиждат и виждаш че няма да спрат въобще най-лесния начин е да се преместиш в друго училище в 9 клас. Или мисля че май можеш и още 2-рия срок на 8 клас. Аз също съм като теб не много дебел (по скоро доста тънък) даже пък при мен е обратното, имам толкова много косми по лицето и по ръцете и краката че на мен пък ми викат горила, което пък също е зле (най добре е нещо по средата смисъл не много космат и не хич без косми)та както и да е мисълта ми е че можеш да се преместиш във друго училище но ако не искаш и там да ти се подиграват по този начин се стегни сега тази цяла останала учебна година и лятото също да натрупаш мускулна маса ( не е нужно да се правиш на Арнолд Шварценегер, но поне малко така примерно ако сега в основата на китката ти е по тънка кожата че изглежда все едно си скелет, да станеш поне равен в смисъл да не ти се виждат кокалите и костите). А това можеш примерно да тренираш баскетбол или волейбол, но аз по скоро съм за баскетбола защото там и се тича и се ползват ръцете за да дриблираш, което си е много добро упражнение за ръцете. Друго можеш да почнеш да тичаш във някой парк примерно ако си първа смяна на училище, след като се прибереш веднага се преобличаш във спортен екип и отиваш във някой парк да потичаш (равномерно и не бързо) примерно 1-2 обиколки като за начало, сега по натам можеш да започнеш да правиш и повече обиколки но трябва краката да ти заякнат. Аз ти препоръчвам във северния парк да ходиш да тичаш, защото можеш да направиш само 1 обиколка, защото парка е доста голям и има фитнес уреди и примерно тичаш от едните фитнес уреди до следващите, спираш там почиваш малко правиш упражнения на тях, като набиране, коремни и т. н и продължаваш към следващите и така 1 обиколка ти стига. Или пък ако си втора смяна сутрин в 8 ставаш хапваш нещо на бързо (не в големи количества яденето) и отпрашваш за парка. Фитнес не е задължително но е препоръчително. За това сам си прецени, ако вашите не са много заможни по добре да си купиш гира дъмбел 15 кила и да си я дигаш вкъщи на серии. Така а за преместването ако искаш във втория срок говори със вашите че другите в училището упражняват психически тормоз върху теб и че искаш да смениш училището. Но за да се преместиш мисля че имаше при равнителен изпит по английски но не съм много сигурен. Та за това учи си, тренирай и се премести ако искаш да имаш хубав гимназиален живот! Това е само моя съвет, не забравяйте!

Надявам се да съм ти помогнал!

П. П.
И аз съм 8 клас и аз искам да се преместя и аз искам да закоравея малко, така че мога да ти помогна, като например ако искаш лично да се срещнем и да ходим да тичаме заедно във северния парк!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker