Той не разбира, че не искам само секс от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не разбира, че не искам само секс от него
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1271 пъти
Здравейте. Историята ми е следната: имам приятел от 7 години. Той не ме цени. Ценеше ме в началото. След това се започнаха скандали и побоища. В момента не е чак така, но постоянно ме подтиска, не се чувствам по никакъв начин като жена, а по-скоро като робиня. Имам чувството, че единственото нещо, в което ни върви е секса. Но на мен това не ми е достатъчно, за да продължавам.
Имам любовник от известно време. Харесвам го безумно много. От пръв поглед го харесах и в един даден момент си разменихме координати, след като доста време си мислех дали да започвам нещо изобщо. В крайна сметка започнахме да си общуваме. Още повече започнах да го харесвам като човек. Той с отношението и държанието си към мен показваше, че и той много ме харесва. Вече по-натам се стигна и до там, че си легнахме. И в това отношение си паснахме. Просто усещам вътрешно, че този човек съм търсила. Въпросът е.. че аз не искам той да си мисли, че иска да се виждаме само заради единия секс. Приятеля ми колкото и зле да се държи с мен, поне това ни е на ниво. Но въпросния любовник, може би нещо го е навело на мисълта, че аз и това не получавам и за това го търся. Аз много го харесвам. Даже прекалено. Не искам само това от него и не знам как да му го обясня. Не знам какво да направя. Моля ви за съвет, мили хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2c1cd66c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А какво да си мисли, щом вижда че споделяш живота си с друг? Друг, който на всичкото отгоре се държи зле с теб. Раздели се с това леке, не ти е нужен. Пък после мисли какво да правиш с любовника

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eb0c5baec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът е ти какво искаш всъщност??? !!! Да зарежеш стария, да тръгнеш с новия, да ги връткаш и двамата или да ги зарежеш и двамата? ! Любовникът какво щял бил да си мисли не решаваш ти. Щом знае, че си във връзка, естествено предполага, че искаш само секс от него. Ти друго какво можеш да му дадеш? Смятам, че ти не разбираш, че не можеш да очакваш друго, освен секс при тези обстоятелства.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 07fa769580
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хаха, тя иска двама мъже, които взаимно се допълват като един съвършен. Иска да има двама пирятели. Ми за тебе е многомъжеството, бе жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 00b5678f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Решението е да си хванеш трети мъж, който да задоволява емоционалните ти нужди. Може и един по-богат да си хванеш да ти задоволява финансовите...

Шегувам се (или не)... Работата е следната: Защо си с някакъв човек след като не ти е кеф да си с него? Ей това е големия въпрос и ей за това си се проявила като курва. Тръгнала си с любовника преди да се разделиш с този дето не те кефи. Що си с него въобще? Изглеждаш като лесна жена така, въпреки че щом си имала 7 годишна връзка едва ли си... Лъжеш всички така. Само големия любовник има полза от цялата работа - чука си без да се занимава с емоционалните ти драми. Ако така ти е ок, просто се раздели с приятеля си и си се чукай с любовника. Но ако искаш с любовника да има нещо повече може да не ти мине номера, защото вероятно е някакъв играч дето иска само да чука, не да се обвързва емоционално. От цялата работа дето си мислиш, че е много хитра накрая може да останеш сама - и без гадже и без тоя любовник. Щото ако сега скъсаш с гаджето и кажеш на любовника, че искаш да си с него той най-вероятно ще избяга. Но иначе водиш двойнствен живот, което в дългосрочен план е изхабяващо.

Така че да ти е обица на ухото за следващия път - независимо колко не харесваш партньора си бъди честна към него и ако смяташ, че не си доволна късайте преди да скачаш на друг клон.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 35d2396129
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Неее не се прави така!
Ще объркаш живота на много хора, спри се и помисли много добре ти какво искаш.
В момента около мой приятел се случва подобна ситуация и мога да ти кажа че ако продължиш така ще оплетеш конците много.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3a4442400b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами да не сте на по 17години да гадаеш, какво мисли, голяма жена си седни и му обясни като човек. Щом си имала смелост да си легнеш с него, трябва да имаш смелост до му кажеш какво става в главата.
Жена 31г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b3e6f7ded3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен мъж които бие жена си не е никакъв мъж а някаква утрепка.
Ако толко се има за мъж да отиде в някой боксов клуб да му покажат що е то бой,така ще го малтретират че краката последни ще му паднат на земята!
Колкото и да те изнервя и вбесява една жена не и посягай!
Р.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker