Вече не знам какво се случва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не знам какво се случва
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1224 пъти
Минах през тежък период и в живота и в любовта. Бях влюбена близо 1 година в момче с което бяхме само приятели, той знаеше, но не отвърна на чувствата ми. Впоследствие разбрах че най добрия му приятел е влюбен в мен, но аз не можех да му отвърна. Опита по сякакъв начин да ме спечели, призна ми няколко пъти, но не му отвърнах. Впоследствие след тази година аз погледнах друго момче, но само изпитвах симпатии.
Разкрих чувствата си към него и той каза, че изпитва същото, бях много щастлива. Но нещата никога не се получаваха, пишеше ми мили неща, но когато се видим сякаш не се познаваме. Флиртуваше с други, и постояно се карахме. Ние нямахме истинска връзка. След един месец разбрах, че момчето, което беше влюбено в мен и това с което бях на път да имам връзка са имали план да ме накарат да отида при момчето което е влюбено в мен. Бях бясна, не можех да повярвам. Чудех се защо това се случва.
През това време обаче имаше един мой приятел, с който от скоро сме в една компания. Случайно се засичахме но той ми беше много приятен. Опитваше се да флиртува с мен, но аз не отвръщах, защото имах „взаймоотношения” с друго момче. Но след всичко това което стана, аз просто започнах да се отпускам пред него, имаше няколко случея, в които просто случайно от нашата компания оставахме само двамата навън и си говорехме по няколко часа. Опитваше се да ме целуне но не му давах. Но един ден се бяхме събрали към една моя приятелка и просто не издържах исках да го целуна и го направих. Това беше третата ми целувка с момче. Но в последстви се оказахме сами в една спалня в нейния дом, и той искаше нещо повече от мен, но ме беше страх защоти това щеше да е първия ми път. Останахме само с целувките, но имаше слухове че е станало нещо повече. Беше ме много срам и не излизах от вкъщи. Излязох един ден и разбира се го видях той мина покрай мен кати пътен знак. Аз седнах на другата маса и се държех всякаш нищо не е станало. Няколко дни по късно пак го видях и ме поздрави и му отговорих, пак не излизах с една и съща компания с него. Имаше много шеги и подмятания по темата. Впоследствие нещата отшумяха и отново излизах с тях и между нас постояно имаше или някакви закачки или не си говорехме. Една вечер се целунахме отново. На следвашия ден вече не ми пукаше, излязох с високо вдигната глава. Не исках да допускам да стане като предишния път. И след известно време аз заминах да живея в друг град. И се върнах за няколко дни и още същата вечер го видях и просто си говорехме спокойно и разбира се пак с закачки. В последния ден в който бях там разбрах че той заминава да работи в германия. Тогава се почувствах ужастно и исках да му кажа толкова неща. Просто не издържах целунах го, това беше най силната целувка която съм имала. После закарахме неговата бртовчедка у тях и ние отидохме на едно място с колата. Казахме си силни думи, че ни пука един за друг, че ще си липсваме, че ни е страх че ще си намерим друг/га, целувахме се, след това просто се прибрах, на следващия ден трябваше да пътувам но не можах, останах още един ден. Видяхме се, усмихна ми се, но нищо не ми каза, след това просто си тръгна ей така сякаш нищо не е било. Почуствах се ужасно, но имах усещането че така ще стане. И сега до скоро се стараех да не мисля за него и почти бях забрави, само знаех че вече е заминал. Не ми писа не ме потърси и се примирих. Но наскоро един негов приятел ми писа и ми каза че имам много поздрави от това момче. И вече не знам как да се справя с това. Не вярвам на думите коити ми каза вече, но самия факт че ги чух ме наранява. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8f99591a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Почти нищо не разбрах. Сигурно си толкова объркана, че и сама не си следиш мисълта по време на разказ. Това, което схванах е, че си имала нещо с момче, което е заминало за Германия. Големи приказки са били, ама след заминаването ни вест, ни кост. Праща ти поздрави през друг човек и пак започваш с мелодрамите. Правилно ли те разбирам? Не схващам логиката на историята и какво искаш да те съветваме. То няма и какво да се каже по твоя случай. Влюбваш се трагично, започвайки почти от нищо, не се получава, а ти драпаш. Все едно изливаш кофи вода в бездънна яма. Какво трябва да направиш? Какъв съвет търсиш? Как да ти помогнем? Излез от порочния кръговрат и продължи с живота си по старо му. Спри да наливаш чувства в отношения, които не са логични, нямат бъдеще и нищо не са ти донесли, освен няколко целувки и много клюки. Толкова голямо разстояние не е за млада двойка, а вие дори не сте двойка. Сигурно няма да се виждате повече от веднъж годишно и то по чиста случайност, около празници. Не търси момчето, не рови в миналото, а продължавай напред.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 36b4e5773e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво да правиш ли? Ще ти кажа. Зарежи любовните терзания - много си малка още. На 12-13 години - "връзки"? ! Гледай си уроците, учи, развивай се - любовта няма да ти избяга.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 52655b73d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаем вече от кого са тези дълги истории. Авторке кога най вече ще си намериш истинската любов. Май си осъдена от Бог, в който не вярваш, това никога да не се случи. Ами легни си с него вече, какво още чакаш. За кого я пазиш златната си бонбонера. Ако така я продължаваш на сухо май може да атрофира от неизползване. Това наистина ще бъде ужасно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker