Предадоха ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предадоха ме
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1370 пъти
Здравейте, пиша тази изповед, защото няма на кого да споделя, а имам нуждата да чуя други гледни точки, гледни точки на хора не забъркани в тази ситуация.
Всичко започна лятото, запознах се с момче Явор( нека така го наричаме). Още в началото ми направи много добро впечетление, красавец, човек винаги в център на внимание, веселяга, голям джентълмен.
Ходихме заедно на море, в обща компания. Там получавах прекрасно отношение от него, не можех дори да допусна, че това мило същество може да се окаже подло създание.
След морето контакта стигна до там, че постоянно се търсехме, излизахме. Станахме доста близки, разказвахме си много лични неща. Обесняваше ми как най-много от всичко иска семейство, приятелка, не иска да разбива живота на никого както неговата майка е постъпила с него и баща му.
След един рожден ден, след който преспахме отношението му коренно се промени. Сякъш забрави за всички обещания, за всичко което е казал, за всичко в което се е заричал.
Спря да ме търси, започна да се държи грубо, да отклонява всяко предложение да се видим или да говорим. Докато в един момент просто изчезна, след като му казах, че аз не съм само да ме търси за секс.
Не ме потърси повече.
Все още не мога да осъзная как попаднах в този капан?
Не мога да си обесня как може да има хора, които няколко месеца свалят звезди, обещаят всичко което им хрумне само за едния секс?
Защо някой усилено се жалва колко е наранен от всичо и всички и се радва, че си се появил в живота му, а след това просто затваря страницата всякъш никога, нищо не е било? Не казва нищо, просто си продължава?
Вярно е, че съм само на 20, попаднах в капана на неопитността, но как може да предположиш, че някой би се отнесъл по-този начин, след като 3 месеца е обещавал мило и драго?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: f74d226afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още ли смяташ, че е джентълмен и красавец? :Д Предадоха ме --- HE грешиш! Сорри ама буквално си използвана за единия секс :)
Гаджета ли бяхте?
Какви взаимоотношения имахте, само приятелски ли?
На колко си ?
Лична карта и IBAN number...

Като повечето които ходят от няколко месеца и си казват нонстоп "Обичам те" а само целят да получат с*кс колкото е възможно пъти и да ти бият шута......Просто те е измамил с думите си (Аз съм най-добрия такъв като мене няма да срещнеш другаде...) за да те очарова нищо повече....... Очаквай го пак ако някоя не му върже ще се върне пак при теб :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4aee8eb254
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има такива хора. Аз лично познавам поне трима.. Правят се на приятели, колкото време е нужно(мазни лекета) само и само да спечелят доверието ти и после, айде чао. Тва е...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8f612423e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има такива гадове, да, с месеци, дори един две години ми дрънкаше красиви лъжи, ама пък аз се забалвлявах с тях психически и емоционално. Секс не дадох на нито един :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 57581a6f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би има приятелка, за която не ти е казал.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: dc90960bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има два варианта. Или този си го раздава играч, или е напълно неосъзната личност. Тоест, може да го е направил нарочно и съзнателно, а може би самият той е объркан, несериозен, неопитен, неуверен и не знае какво иска. Може да се изненадаш, но това второто се случва често. Не знам поради каква причина, но все повече хора се лутат и забъркват разни каши, уж невинни, вярват си и това е. А за първият тип всички знаем. Имам познат (изобщо не сме приятели), който се ядосвал, че го карат да чака, но издържал от инат, за да спи с момичето и да го остави. Един вид да го научи, че той може да получи желаното по нейния начин, но тя не може да има това, което иска от него. Пълен... ще спазя цензурата, но се сещате. И в двата случая, това момче не е за теб, изобщо дори не е за сериозна връзка и ти вина нямаш.
Вярвай повече на интуицията си. Когато си с един човек, следи действията му повече, отколкото да слушаш думите му и се доверявай на усещането, което ти носи самото му излъчване. Не е приятно, но всеки може да бъде излъган. Не го приемай за предателство, приеми го за опит или урок, само да не ти оставя горчив вкус и да ти пречи занапред. Не всеки ще те лъже.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 240816ec16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке сега към теб ще завалят коментари от сорта на "сама си си виновна", защото на подсъзнателно ниво нашата прекрасна нация толерира точно такъв тип поведение. А именно толерират "този, който те е минал", а ти в ролята на "глупачка" заслужаваш само хули и критики. Това е подсъзнателния психологически социален синдром.
В цялата картинка мнозина не искат съзнателно да видят цялата истина, а именно че ти не си била със стена, а с човек, който напълно съзнателно те е манипулирал системно, с цел да преспи с теб. Защо не я виждат ли? Ами всеки е изпадал в твоята роля в живота, ама не му се иска да си признае че е бил прецакан. Та така, сега ще ти кажа точно как седят нещата, за да се предпазиш от такива в бъдеще-научи се на приказки да не вярваш
Давам ти прост пример /жена съм/
Наскоро имах среща с един младеж. През цялото време на срещата не усетих индикация да ме харесва/тези неща се усещат/. Страшно пасивен във всяко едно отношение, аз трябваше едва ли не да съм навигатор на целия маршрут. Преди да се срещнем си позволи лукса да ми прави интимни намеци, като категорично подчертавам, че съм му дала да е наясно, че секс за еднократно изхождане не ми е в интереса. Най-накрая по време на срещата същия се изцепи как си обичал приятелката, с която са разделени, ама живеят заедно? !? И че се страхувал да не ми се нахвърли един вид ха ха. Когато се опитах да разчопля тази тема, прояви инициатива да си ходи, защото му било студено. След това се опита да ми пише и то точно от типа да ми се прави на интересен, като същевремено се дърпа /изкуствено да си завишава себестойноста/. Отрязах го без да се замислям. Пасивен клоун, които търси жертва
Та в реда на нещата мисълта ми беше да четеш ясните знаци на манипулаторите и да не си губиш минута от живота с такива. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0cc04d2997
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е и ти падаш от марс явно...
Това са отношенията в момента, ако не го беше направил, ти щеше да почнеш да го разиграваш

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a569227a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защото се плашат от силни връзки и чувства. Плашат се от отхвърляне. Вариантите са, както каза номер 5, два- или е играч, или неориентиран. Играчът ще каже и направи всичко, за да хлътнеш, ще се държи с теб като с нещо уникално. Ти ще повярваш и ще се влюбиш. Но щом преспи с теб, вече не си му интересна и духва.
Вторият вариант е доста често срещан. Млади мъже не знаещи какво искат или как да подходят. Може ти да се различаваш от момичетата, с които е имал нещо, и това да го обърква. Може просто да се страхува именно защото се различаваш и е усетил, че искаш сериозна и дълга връзка. Почувствал се е уплашен и е избягал.
Знам как се чувстваш и, че искаш поне обяснение и край за самата себе си. Гадно е, че не си го получила. Не унивай, гледай само напред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker