Чудя се как да започна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чудя се как да започна
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1356 пъти
Здравейте! От 4 месеца съм в нов клас и има едно момиче което ме влече страшно много. Проблема е, че много рядко, почти никога не си говорим и не знам как да я заговоря. Не искам да ѝ пиша по месинджър, защото както казах не си говориме и ще е странно от нищото да почна да ѝ пиша смисъл ще си проличи, че имам някакви намерения към нея. Всеки ден мисля всякакви начини как да се заговориме, примерно да седна някъде зад нея или пред нея, ама нищо. Чудя се как да започна от нищото да я заговоря и после да започнем да си пишем и евентуално да се пробвам за нещо повече :Д Също е проблем, че е най-красивата от всички паралелки на нашия набор и не съм единствения, който има намерения към нея.
Благодаря предварително, ще се радвам на съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6ab371cd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оффф нали това искаш да си проличи, че имаш някакви намерения към нея, пиши и. Докато се чудиш някой друг ще ти я отмъкне под носа.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bb29fb98af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е най-красивата, а ти не си уверен в себе си - някой друг ще ти я вземе. Жените обичат мъжа да е решителен, просто я заговаряш и това е, нали целта е да те забележи, просто измисли нещо различно, за да се откроиш от другите. Жените обичат вниманието, но ако го направиш по начин по който да се откроиш от масата е твоя шанс.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bf46ad22df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич, точно щото е най-красивата, имаш най-големите шансове, стига да покажеш самоувереност. Красавиците са доста самотни, защото малко момчета ги налазват от страх и нерешителност, че ще бъдат отрязани. Ако действащ мъжкарската и не ти пука от нея, ако започнеш да я закачаш и да се шегуваш с нея, тя ще падне, дори да ти се направи на оборотна в началото. Просто не бива да и се връзваш, а с поведенеито си да и покажеш, че номерцата и не минават и да продължиш офанзивата.

Не знам на колко години си, но аз навремето до към 15 години бях много нерешителен с момите. И изведнъж ми падна пердето и започнах да ги нападам здраво без страх и срам. Най-яките мацета ми падаха. Въпреки, че в нашия клас нямаше момичета (учех в мъжки техникум), от близките гимназии въртях по няколко едновременно. Просто номера е да не мислиш какво казва, нито да и се връзваш. Знаеш ли как го открих. На няколко поредни купона с разни мацета след като се напиех просто бяха мои, каквито и глупости да им говоря (е, не съм ги пусвал или унижавал разбира се, но яко ги занасях). установих, че когато не съм под напрежение, когато не ми пука ми връзват яко. Първоначално беше само като си пийна, после спрях да се спичам и без алкохол и мацките ми падаха.

Не го мисли, действай без да се колебаеш, бъди смел. Направи нещата на майтап, просто се шегувай с нея. Ще видиш как това ще провокира нейния интерес. Здраво се шегувай с нея, само не и с някакви нейни физически недостатъци, нито с теглото и. Но предполагам, че и мацето си го бива, щом казваш, че е най-красивата. След като стане забивката се дръж на положение, не и мънкай, нито и я питай за всичко все едно ти е майка, щото иначе бързо ще ти избяга и то с някой друг.

Успех!!! Пиши какво става. Дай повече конкретика и кажи как върви свалката. Ако не стане, изобщо не си го слагай на сърце, дори се радвай. Всеки мъж е рязан от различни жени, но истинските мъжкари не се трогват, просто се прерхвърлят на следващата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker