Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 952 пъти
Привет! Имам приятелка от 2 години. Цялата ни връзка е изпълнена с проблеми от сорта на интимност и стари минали неща. Предимно детски неща като събиране и късане. Когато тръгнахме последно нещата вървяха добре докато не се започна проблема с интимността между нас. Тя не го е правила и е по-малка от мен с една година. Аз протаках това нещо с доста време... Няма определена причина защо и как... Изкарахме година и започнаха проблемите от сорта защо не искаш да си с мен. А аз нямах формулиран отговор за да и отговоря и не исках да говорим за това( обичах е и исках да бъда с нея ) но все нещо ме буташе. От нерви ли от страх ли не знам с течение на времето се образува между нас една пропаст и напрежение. Стана по студена няма нищо общо с момичето в което се влюбих. Просто говорим за минало свързваме го в настоящето и постоянно се караме и говорим за това. От това напрежение което е между нас, усещам, че и тя и аз не можем да се отпуснем. И като се опитаме да направим нещо от моя страна се получава засечка. И винаги опираме до това, че съм нямал желание, че с друга съм щял да се отпусна и така не стигаме до никъде. И това ни ръководи държанието един към друг. Не искам да е загуба осъзнавам всичко ясно. Но просто не знам от къде да започна. Връзката ли се е изтощила вече по моя вина и като сме интимни ще се променят ли нещата. Не знам... Просто не е това момиче с, което исках да бъда промяната и е коренна. Винаги тя да е правата държи на това, което иска макар на моменти да прекалява и да вижда, че греши. Аз се примирявам само и само да не се караме че става страшно... Просто не знам, какво да правя вече всички около мен ме съветват, че не сме един за друг но аз отказвам да го приема... Не знам какво да правя и как да приема всичко...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7287757679
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя ти действа като енергиен вампир.
Обикновено това се случва като последващ ефект от проекцията на един от партньорите.
Когато партньорът ( в случая приятелката ти) проектира върху теб минали взаимоотношения с някой от предишните си партньори и всъщност в теб вижда него (но ти няма как да бъдеш той), в даден момент реалността почуква на врата и дразни.
В тези случаи целият свят става крив на дадения партньор и той започва да мрази и да се опитва да смачка партньорът, върху който е проектирал до момента и не е отговорил на очакванията му.
Можете да поговорите за това, но едва ли нещо ще се промени.
Най-вероятно ще се стигне до скандал и реално никакви подобрения.
Тя просто не иска теб, а идеята за теб.
Можеш да й помогнеш единствено като се разделиш с нея и я отпратиш надалеч с тази идея, в която е влюбена.
Така в даден момент или ще намери когото трябва или вечно ще измъчва хората до себе си, но без това да засяга теб по никакъв начин.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c6945eaa19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много съм объркан, дори след 3 прочита... Първо изглежда, че проблема е в това, че тя не го е правила, а ти си чакал година да е готова или нещо такова. После казваш, че са започнали проблеми от сорта на "защо не искаш да си с мен? ", но което ТИ си нямал отговор, значи сега проблема е, че тя смята, че не искаш да си с нея и ти нямаш формулиран отговор и не искаш да говориш за "това". Кое "това"? Че не го правите и това е проблем за теб, но не искаш да и го казваш, защото я обичаш и искаш да сте заедно или за нея или нещо друго...? После казваш, че от напрежението във връзката при ТЕБ се получава засечка и си нямал желание. Сега пък за нея е проблем, че не го правите май... После пък тя вече не е момичето, в което си се влюбил и с което си искал да си, което пък е проблем за теб...
Като цяло кажи кой с какво има проблем, за да се реши и да можем да помогнем...
Ако тя не е готова/не иска да правите секс реши дали си готов да чакаш или не. Ако ти имаш засечки говорете и разчистете напрежението, тя да те отпусне и малко по малко със успокояваща обстановка, свободна среда без напрежение, вина или стрес със усмивка, поощряващи, подтикващи думи и действия да си дойдете на думата. Ако не е човека с който искаш да си късайте. Това е.
П. С. И почни да пишеш по-ясно
S. A. D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker