Обичам я но нямаме бъдеще.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я но нямаме бъдеще..
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1326 пъти
Здравейте, хора от доста време се чудех дали да споделя, и накрая реших да го направя. Аз съм мъж на 27 години, имам връзка със жена по голяма от мен със 16 години. Когато се запознахме бях на 24, а тя на 41. Сега след 3 години, дойде и нашият край.. всичко хубаво приключва рано или късно.. Тя се събра с бившия си мъж. Проблема ми е следния и е, че тя е бременна и не знаем какво да правим.. Обичам я страшно много, тя също доказала го е многократно. И за жена на 44 съм разбрал колко държи на мен. Моля ви дайте съвети защото от 1 месец не спирам да мисля. Проблема е, че аз съм в Германия така се наложи. Такава ми е работата.. Моля ви за съвети.!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: c079dc1c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бременна! От кого? Всъщност няма значение. Дори и да стигне до аборт/в което се съмнявам/ тя няма да бъде същата жена. Докато е жива ще съжалява за това, че е убила човешко същество. Да не говорим, че до 6-8 години ще влезе в критическата и ще се побърка. Но махне ли го, тя се обрича на безплодие. Друг въпрос е, че жена забременяла след 35 има доста голям коефициент за усложнения и лошо развитие на плода. Не се обиждай приятелю. Но тя е избрала стабилния мъж за нея и детето. 90% от родителите започват да се ограничават и мислят за бъдещето на децата си. Трябва и мъж който да е до нея /дори и с отрязан крак/ за да се чувства сигурна. Този мъж да и осигурява покрив, храна, дрехи, любов и освен всичко това, да го прави и за детето и. А ти къде си? Казах ти не се сърди. Знам как се чувстваш и ви разбирам много добре и двамата. Бях в подобна ситуация. Имах връзка с 47 годишна жена около година. Тогава бях на 33. Няма да обеснявам колко прекрасно се чувствахме и двамата. Но тя вече не можеше да ума деца. Седнахме двамата и тя ми обясни подробно защо трябва да се разделим. Дори и да можеше да забременее, на абитюрентския му бал, тя на какво ще прилича и как ще я представя. Не исках да я послушам. С течение на времето сам се убедих, че е права. С мъка се разделихме. По късно и жена на моите години намерих. Забременя, и почти автоматично започнах да "сковавам" семейно огнище за новия член от семейството. Всичко свеждах до това да оодобря комфорта. Остави я. Знам, че е трудно. Особенно връзка от разстояние, че не е връзка. Братът на жена ми е в англия от 11 години и на 42 е сам. Замисли се. Сега ти е времето.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 38e9b9fc9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изчакай къде 4-5 години. Мъжът най-вероятно и ще я зареже и тогава е САМО твоя ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e9652a897a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Я се стегни! Как ти е доказала, че те обича - като се е събрала с бившия? ! Тя те е предала. Ако детето е твое, ще ти докаже, че те обича като се върне при теб и роди детето. Няма друг вариант. Действай, говори с нея.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5f459bfa1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм автора . Благодаря, че ме подкрепяте и ме разбирате. Найстина ми е адски трудно... Тя даже и не мисли за аборт, но аз какво да правя... Не мога да я оставя така.. Тя има два големи сина .. Но аз не мисля да си оставям детето и ще направя всичко възможно, да поема отговорност...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker