Мъж с дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж с дете
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 2669 пъти
Здравейте,

От близо 2 години излизам сериозно с мъж, който има малко дете и е в много лоши отношения с бившата си жена. ( Явно е разбрал колко злобен и проклет човек е, но доста късно за съжаление). През първата ни година те още водиха дела, тъй като тя отказваше да му дава детето да го вижда, постоянно го обиждаше и заплашваше и минахме заедно доста трудни периоди. С детето съм в отлични отношения и се радвам, че то се чувства щастливо в моята компания, като не малко пъти е казвало, че съм му любимата кака и че ме обича много. Няколко пъти дори ми е признавало, че повече ме обича от приятеля на майка му, без дори да го питам. В началото на нашата връзка аз бях много объркана как ще се развият отношенията между нас, дали това е правилният път за мен, дали трябва да бъда в тази връзка, считайки проблемите, които той имаше покрай делата и колко объркан и депресиран, заради детето, се чувстваше той. В началото като се запознах със семейството му всички изглеждаха много притеснени и депресирани покрай проблемите, които моят приятел имаше с делото за детето му, но 1 година по-късно сякаш успях да им върна усмивките на лицата, виждайки в мен един сериозен и любящ човек както към техния син, така и към малкия им внук, за което аз много се радвам :) Всички ме приемат с отворени обятия и постоянно казват колко са ми благодарни, че съм била до тях във всичките тези трудни моменти, че не съм оставила сина им да се лута сам във всичката тази помия, която му е излята на главата и прочее. С времето обаче все повече хора разбраха за нашата връзка и започнаха да ме съдят как съм могла да започна връзка с човек, който е имал вече семейство ( Нищо, че той е бил излъган от жена си и изоставен и лишен да вижда собственото си дете). Нямала ли съм достойнство да започна нещо начисто, а не да се завирам измежду други проблеми и че съм направила огромна грешка. По принцип не се влияя от хорското мнение, но тези думи определено ме накараха да се почувствам гадно и виновна.

Не искам да разказвам прекалено подробно цялата ми връзка до сега, затова се опитвам да бъда кратка. Имам нужда просто да чуя различни мнения и мирогледи по тези проблеми. Знам, че в днешно време много хора са в положението на моя приятел и за съжаление тази картинка често можем да я срещнем в нашето ежедневие. Въпросът ми е към всички, но най-вече жените, които са в моето положение, влияете ли се от такива думи? Промени ли се отношението ви към партньора ви? Успяхте ли да се задържите дълго или се разделихте? Има ли значение какво говорят вашите близки за вас?
Всички отговори и съвети са добре дошли!

ПС: Аз съм на 25, а той на 32.
ПС2: Искам да вметна, че аз не съм човекът, който ги е разделил, жена му е започнала да се държи отвратително с него и сама е решила да си тръгне и е започнала да крие детето от него дълго време, заради което той е бил длъжен да започне дело срещу нея. Била съм свидетел как тя го овиква пред детето им, когато той е отива да го вземе, което е много жалка картинка...
Нашето запознанство с него започва 2 години след тяхната раздяла.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5dafe5dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам какво искаш да чуеш от тук / според една членуваща всички мъже тук сме олигофрени;) /.
Ако искаш да си с него - бъди. Ако не ти харесва - зарежи го.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5180a5d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да си направила грешка? Няма нищо лошо в това....Дай като има дете и предишна връза, човека да седи сам? Няма значение мъж или жена е.....Хората, които твърдят, че това е грешка са твърде ограничени. Важното е, че сте минали през какафонията и тепърва ви предстоят хубави моменти.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 55bbb010a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм в такава ситуация, но искам да ти кажа, че другите хора не живеят твоя живот, затова не бива да се влияеш. Да не говорим, че е доста грубо да си навират мнението, без да е поискано.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c350304e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И за какво се чувстваш виновна не разбрах? Щом се разбирате и всички се чувствате добре заедно, Ами по - хубаво от това няма. Хората и детето явно са те оценили, което е едно хубаво начало за добра връзка. Чуждото мнение да не те интересува, а и ти си вървиш в правилната пътека. И мъжете с деца са човеци. Бъдете щастливи! Обичайте се!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: fd25e63282
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Няма проблем, че имаш връзка на мъж с дете. Правиш ми лошо впечатление, че постоянно повтаряш колко лоша и злобна и отвратителна била бившата. Това е първи признак, че има нещо гнило.... помни винаги бившата е изкарвана по-черна и от дявола, това е нещо като мантра. В същото време това не говори добре за приятеля ти. Един ден внимавай да не станеш като нея. Вгледай се какво той ти говори за нея, за връзката им, това говори много за самия човек. Не е ок да я плюе... Второто което ще ти кажа е, че тебе тяхните взаимоотношения не трябва да те касаят, не се бъркай там ще сгрешиш много.
И трето вгледай се много ама много добре, как той се държи с детето, грижи ли се за него, дава ли повече от издръжката. Ако той не ги прави тези неща най-добре си плюй на петите.
Относно странични хора какво говорят за твоята връзка, на теб изобщо не трябва да ти дреме.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f3b4b24804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм мъж на възраст колкото приятеля ти и също като него имам дете.
След развода с бившата ми съпруга съм имал 2 връзки с жени, като нито с тях, нито с роднините им, нито с приятелите им съм имал проблеми от това естество, което споменаваш.
И другото, което е и приятелките ми са нямали проблеми с тези хора, че имат връзка с мен. Дори родителите им са ме приемали като син, толкова силна връзка имахме. Но истината е, че хората, които ти говорят така са с несъвременни разбирания за живота или ти завиждат(ако сте щастливи с приятеля ти).
А има и друго-ако се влияеш от мнението на околните или те човърка, не го обичаш достатъчно.
И аз като човек от страна на приятеля ти, ще ти кажа за какво бих ти бил благодарен да направиш-просто поговори с него по този въпрос и той, ако е пич ще те разбере.
А ако на теб толкова ти пречат натякванията от твоите хора, просто си потърси щастието другаде, само един ден да не попаднеш в неговото положение

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cfdde370d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ще се разделите.
Защо ли? Ами защото сега не осъзнаваш, но ще дойде ден да се усетиш, че за да се промени една жена към мъжа си, особено след раждането на дете то вината не е само в нея. Отвратителното държание на жена е отговор на постъпките на мъжа й. За да започне бившата да се държи отвратително си има причина, след като не е помогнало скандалите и караниците тя си грабва детето и бяга, както знаеш никой не бяга от хубаво, нормално е и да му е била ядосана и сърдита. Както знаеш доста ядосани на мъжете си жени крият децата, и е напълно нормално да му вдига скандал дори и пред детето когато той отива да взема сина си с новата. Защото за нея е ясно че той иска да предложи на сина си нова "майка". А скандала е пред детето защото тя по друг повод не се вижда с бившия.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9723a97c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Жена съм, на 30 . Не съм попадала в подобна ситуация, но ето мнението ми. Мъжът е свободен, разделил се е с майката на детето си. Ти си свободна жена, предполагам. Обичате се, щастливи сте заедно - така предполагам по думите ти. Тогава аз не виждам пречка да сте заедно. Още по-добрата новина е, че детето те харесва и можете да изградите силна връзка и с него, не само с бащата. Не мисля, че близките ти са прави да ти говорят така. Мислят ти доброто, предполагам, но от думите ти не виждам защо този мъж да не е добър за теб, след като от разказа ти се подразбира, че имате стабилна и щастлива връзка. Пожелавам ви да останете заедно, да изградите силно семейство и да бъдете много щастливи!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e8faed1d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   По-добре го остави момчето да си търси щастието другаде, а не с човек, който се влияе от мнения за това, че имал дете. Такива тесногръди хора не му трябват, а и щом пускаш такава тема значи на теб самата ти пречи, би било редно да го освободиш от присъствието си.
От опит-с рода живееща още в 20 век нищо хубаво не видях! Дано при теб се получи

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bfa0e9581a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж на 39 години съм. Ако мога да се нарека мъж. Много позната история. От 6 години търпя унижения, скандали, простотии и какво ли още не. Живея с една психично болна особа, която въпреки трудния живот, психичните проблеми с 5 годишния ни син, не си натисна главата най-малкото да замълчи. Сутрин ме "изпраща" на работа със скандал, вечер ме посреща по същия начин. На моменти главата започва да ме боли зверски от постоянните и нападки и гневни изблици. Имам чувството, че някой ден ще превъртя и тя ще бъде до там. Просто си нямаш на идея какви гаври търпя. И всичко го правя само да не страда детето за нея или за мен. Както си се убедила, съда клони на 80% за правата на детето към майката. Много е трудно да докажеш , че имаш и ти права над това дете. Това , че твоите познати говорят по този начин, изобщо не са прави! Ти си преценила човека. Важното са вашите взаимоотношения и как се чувствате с детето. Това, че то те харесва е похвално. Вече е много трудно да намериш човек който изпитва същото като теб. Обичай го! Обичай и детето му! То е крехко създание със собствен живот. По нататък ще имате и свое дете. Не го притискай. Помагайте си за всичко. Приказките можеш да ги пратиш при "близък роднина".

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1f0cbeb166
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На въпросите:
- Да влияят се.
- Не, не се промени.
- Задържахме се, после се разделихме.
- Няма значение.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e8faed1d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   3г съм в такава връзка и до сега не съм си и помисляла да го зарежа заради това, дори вече правим опити за бебче. Детето му, има син на 7г, когато е при нас ми е казвал, че му е много хубаво с нас и дори, когато приятеля ми трябва да го връща на майка му всеки път се разревава и ми се къса сърцето.
Родителите ми приеха приятеля ми без проблем, е отначало като им казах, че е разведен се сопнаха, но като го опознаха дори всяка вечер искат да си пият ракията с него.
Много е важно ти как се чувстваш с мъжа до теб, ако детето му не ти е проблем, че го има в живота му не знам как биха ти повлияли роднините ти, явно са по старомодни, мисленето им е свързано с това какво биха казали хората, а не дали ти си щастлива.
Общо взето всичко е в твоята глава, аз моя приятел не бих го заменила за нищо на света, той е сродната ми душа и всичко негово е мое, дори детето му го чувствам като най-доброто малко приятелче, което имам.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0d66a4ed9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ох, леле.. Как можеш изобщо да се влияеш от такива глупости - какво били казали хората?
Ти знаеш ли, че като станете на по 45-50 години вече почти няма да има хора около вас, камо ли пък да ви казват нещо... Ще имате 3-4 приятелски семейства и това е.
Я баста на всички и си живейте живота! Обичайте се!
Нямала ли била достойнтство да започне нещо начисто... За мен, и за това, което си направила за мъжа си - ТИ СИ ЖЕНА-ГЕРОИНЯ! (казвам ти го без грам сарказъм). Какво е това "начисто" и "намръсно"? Всеки който е спал и е имал отношения с някого другиго преди това - "мръсен" ли е? Е.. ати тъпотиите!!! Това говори доста зле ЗА СРЕДАТА, в която пребивавате! Един интелигентен човек никога не би тръгнал да съди така...

Модераторите, стегнете са малко? Какво значи това 11 коментара да чакат одобрение, а да се е пръкнал №11, докато 10 преди него и 1 след него чакат?

№11, това, че вие сте се разделили изобщо не означава, че авторката и мъжът ѝ ще последват вашия пример...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: d2e6c4ee07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката:

Благодаря ви на всички за милите думи! Приемам и критиките, разбира се.
Искам да вметна, че аз не се бъркам по никакъв вачин във взаимоотношенията му с бившата. Аз не я познавам лично и не проявявам желание, защото това си е между него и нея разправии. ( Виждала съм я отдалече 2 пъти точно) Моят приятел я изкарва злобна и проклета, аз никога не съм изсазвала мнение по въпроса, но факт, че тя се държи ужасно с него, въпреки че са разделени и разведени. Дори и той да не е бил перфектен във връзката си с нея, тя си е позволявала да го заплашва и да крие детето повече от 5 месеца от него, не знам що за човек трябва да си, за да причиниш такова нещо... Той нито й е посягал, нито заплашвал. Ще ми повярвате ли, че ва 24 години за пръв път се сблъсквам с такъв тип отношения и винаги съм била на мнение, че поне заради децата, родителите трябва да имат добро отношение един с друг, дори и разделени. А малкият сладур е страхотен и го чувствам много близък, за него съм любимата му кака и съм щастлива във връзката си. Проблемът е, че хората имат огромни предразсъдъци и могат да те сринат психически много. Исках да чуя просто тук какво мислят хората и как се справят с такъв тип проблем. Не търся съжаление, а просто съвет. Всички знаем, че никой не е застрахован в този живот. Както всеки мъж може да попадне в ситуацията на моя приятел, така е всяка дама може да бъде и в моите обувки. А за сериозните крачки, караме бавно, защото за всичко си има време.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 14c7c8a322
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако се обичате, няма значение, дали някой от двама ви има дете или развод :) За мен е така, има хора, за които е другояче, но е важно как се чувствате вие - той и ти, а не какво мислят хората. Аз изпитвам умиление когато видя мъж с дете или с куче дори, не изпитвам такова умиление към майките, но бащите ми пълнят сърцето, толкова са ми мили. Виждам бащи с колички или с дечица, хванали ги за ръка, може и да са по бащинство, сега било модерно, странно е за мен, но... Може и да са разделени, разведени със съпругите си, но е много хубаво когато един мъж се грижи за децата си. Моят баща ме заряза от малка, имам три месеца с него, не повече, но не му се сърдя.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 78f71e24f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Всичко е супер и точно, но дали темата не е провокация? Съдя за това от факта, че "се чувстваш виновна". За какво? Друго - много лесно раздаваш присъди за бившата, а пък приятелят ти е ангел. Не, че не е възможно, но в реалността е малко вероятно. ;)
Весели празници на всички!
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a5cdc860bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Офф като слушам излиянията ти как си оправила живота на всички около тебе, не мога да не те попитам - вдигнаха ли ти паметник и ако да кога ще е откриването, че да дойда и да се хванем всички на ръце и да ударим едно хоро около него в твоя чест. Ти имаш много високо мнение за себе си - майка Тереза. Ама не знам майка Тереза да се е влияела от мнението на хората около себе си. Бий му шута на таткото и влизай в кюпа на самотните девойки. Да ти набие малко канчето реалността и да почнеш да цениш хората около себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a64139ef51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Към №7
Недей да мислиш, че всичко е както ти го чувстваш, преживяваш или си видяла. Има всякакви хора и всякакви ситуации. Не е задължително един мъж да е направил простотии и затова жената бягала. Случва се омъжени дами да искат разнообразие, повече пари, нова тръпка и т.н. Боклуци има и те не зависят от пола.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: cb0421beac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 17, кой е казал, че имам високо мнение за себе си? По начина, по който пишеш се вижда, че си доста негативен човек, успокой малко топката. Това са мнения на останалите хора, не са украсени от мен, че да се издигна с очите на хората. Ако не съм ценяла хората, нямаше да стигна до тук :). Темата не е провокация, а е с цел човек да си изрази мнението, никога не съм казвала, че се влияя от мнението на хората, а че се чувствам тъпо от постоянното натякване, нищо повече. Мисля, че темата ще бъде от полза на много хора.
Както и да е, твоето мнение също е прието, благодаря, за което.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 02fb312109
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19, спокойно, тук да не чуят, че някой си е оправил нещо в живота си и веднага почват да го сочат с пръст, че се хвалел, че бил пренебрежителен, че търсил завист, започва се едно слагане на думи в устата, едни обиди, защото им бие по егото - как може еди кой да си е оправил живота, а аз да съм такъв неудачник. Сериозно вече се замислям тотално да отсвиря сайта, защото се напълни само с отрепки и само ме натоварват. Изобщо се изгуби идеята и смисъла на сайта за споделяне. Стана сайт за изливане на злоба, нищо повече.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 22666f6a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке внимавай, защото знаеш само неговата версия. Не е хубаво, когато един мъж говори толкова лошо за бившата си. Така ще говори и за теб един ден, това е сигурно. Не вярвам да е била Демон в рокля. Ами нали той я е избрал, той е създал семейство и дете с нея? Бъди нащрек и ако не си сигурна в човека, намери си друг, свободен. Защото като/ако му родиш дете на този... въпрос на време е и ти да влезеш в клуба на самотните майки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 857d7046b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не се учудвай, как може да има жена като бившата му. Родителите ми са се развели като съм била на 2 г. заради изневяра на татко ми и майка ми така е побесняла, че изобщо не е искала да ме пуска при него и даже той е идвал да ми донася някакви дрехи и играчки и тя ги е хвърляла през терасата. И вече като по-голяма не спираше да крещи какъв простак е. Ходила съм много рядко като малка, но като по-голяма и на баба ми и беше писнало от виканиците и не искаше да ги слушам и тя я караше да ме пуска и даже се обаждаше на другата ми баба и и казваше за няколко дни татко ми изобщо да не ме връща. А гаджето на татко ми сега няма проблем с това и никой никакви такива неща не и казва.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f3b4b24804
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 21
Много си интересна, ами, ако момчето казва истината, какво искаш да и каже, че е била перфектната съпруга, майка, домакиня и за това са се разделили ли? А и самата авторка описва каква е, виждала я е на живо! А и щом са толкова време заедно е придобила представа що за човек има до себе си.
Авторке, един съвет като жена в твоето положение-абстрахираш се от миналото на приятеля ти, то за това е и минало и казваш сама за себе си дали това е човека, който те прави щастлива, това ли е мъжа до теб, който си искала и си си представяла да имаш, ако отговора е да, бъди с него, ако ли е не, се разделяте.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker