Коя да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Коя да избера?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1012 пъти
Здравейте анонимни приятели. В изключителна дилема в моя живот. От 3 месеца имам връзка с едно момиче, което е супер добро момиче, което много би страдало занапред ако намери някой неподходящ човек, би била доста наранявана, общо взето я взех под крилото си да я закрилям, защото защото за 23 годишно момиче е изключително неопитна в сферата на връзките. От другата страна стои пълна нейна противоположност на нея. С другото момиче се познаваме от година и половина и близо година се заигравахме, даваше ми надежди, ще след като се върне в България ще бъдем заедно, но в един момент започнах да се чудя дали тя е искрена, защото не можех да повярвам, че съществува такова момиче, което изглежда по абсолютно зашеметяващ начин и в същото време е супер мила, добра и съобразителна, поставяйки хората около себе си пред самата нея. Наистина имам изключителна страст към нея и тя ме предразполага да и споделям абсолютно всичко, имам и абсолютно доверие, тя е най-близката ми от всички момичета които познавам. Тя ми сподели, че винаги съм бил част от мислите и. В момента тя вече е в България и отново възобновихме контакта си, който бяхме прекъснали за 5 месеца, поради факта, че аз бях несигурен, какво изпитвам, а и тя беше отдадена на университета. В момента си пишем от време на време, има я тръпката определено не е изчезнала, искам я в моя живот. Но не искам да наранявам приятелката ми в момента, не искам никой да страда. Знам, че сегашните ми отношения не вървят няма искра, няма го това животинско желание. Просто наистина моля за съвет, как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: aae663a27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти го кажа директно. Човек или усеща искрата от самото начало, или това никога не се случва. Няма опция по средата. Влюбването, искрите, пеперудите, тръпката се появяват бързо, усещат се. Понякога съвсем слабо и ти дават усещането, че ще се задълбочи, а друг път те помитат от първия поздрав. Можеш да го наречеш химия или пък пасване на енергийно ниво, можеш да му дадеш всякакво откачено име, но трябва да си наясно, че ако го има между теб и жена, то не подлежи на въпроси и не се създава с времето.
Можеш да бъдеш щастлив с жена, с която нямаш това усещане. Ще я обикнеш, обичта е различна от влюбването, тя е далеч по-уравновесена, повече прилича на топлина и грижа, отколкото на дива страст и наркотик за сърцето. Има хора, които не могат да живеят без тръпка, а има такива, на които не им понася и търсят по-балансирани отношения с противоположния пол. Аз мисля, че главата ти е завъртяна от жената, която е била в чужбина. Ако наистина е така, ти дълго ще я мислиш и ще ти остане неизживяна любов. Имам и усещането, че си във връзка с 23-годишната от съжаление. То това никаква връзка не е, ако си я приел като дете, което да "осиновиш", за да му подобриш живота. Тя ти е симпатична, харесва ти, че е с чисто сърце, но чувствата ти не са силни, ако се базират само на тези два факта. Съветвам те само да не изневеряваш. Ако са ти слаби ангелите и не можеш да предложиш на приятелката си това, което тя самата ти дава, по-добре да я оставиш, отколкото да я мамиш. Оттам насетне сам решаваш как да постъпиш, няма да те уча как да си живееш живота, но се надявам, ако не друго, поне да бъдеш честен пред себе си и пред тези, които държат на теб.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 70457017eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Послушай сърцето си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker