Помощ , как да спра порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ , как да спра порното
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1888 пъти
На 25 съм и от 8 годишен гледам порно. Е тогава гледах малко и от любопитство. Като пуснаха нета като бях на 14 почнах да гледам повечко. Като навърших 18 от тогава до сега се сцепвам от порно. Хем го мразя, защото е вредно, хем ми харесва, защото съм пристрастен и не мога да го спра. Също така тепам гущера по 7-8 пъти на ден :( Ужас

И аз не съм като обикновените потребители да погледнат 5 минути да лъснат една сабя и да спрат. Не. Аз гледам с часове и точа маркуча докато съвсем не увехне. После пак си гледам щото ми е интересно. Като наркотик е, даже по - зле. И така всеки ден.

Случва ми се да ми се яде, но не ставам от компа, щото ми е по интересно да гледам порно. Само лъжа, че ще спра и не мога. От 4 години се опитвам да спра и имам някакви периоди на спиране. Най големия ми рекорд е 5 месеца но пак почнах.
Как да спра? Намери си жена не е отговор. Ако имах жена щях ли да гледам порно? Въпреки че по едно време имах но пак гледах понеже не ми пускаше като се скараме... Обикновен човек не може да ме разбере, защото това е болестно състояние. Някои хора се закачат и пристрастяват към цигарите, към тревата, към, амфетите, към алкохола, към хазарта... мен те грам не ме блазнят. Моя наркотик гаден мръсен долен е порното. Да умре дано

След като прочетох колко било вредно порното и чайките за мозъка се опитвам да спра. Ама можеш ли да спреш гората да се разлиства. Видя ли женско краче по рекламите или по лошо.. дупе... ставам като акула която надушва кръв. Порното пречи на мотивацията на социалния живот. Знам ама пак не мога.
Знам за нофап ама е пълна лъжа. Изобщо не ми подейства. Аз искам да спра щото ме е страх и от Бог.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5680f33f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   https://www.youtube.com/watch?v=RJydWwcz4HU ВИЖ това видео в ютуб, на английски е, но мисля че би го разбрал много добре https://www.youtube.com/watch?v=BZJ_sNCtwIE това също е добро https://www.youtube.com/watch?v=mdHrgkN9iHo както и това е добро тези последните са на български https://www.youtube.com/watch?v=eNVPEbVHzcc

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7fcbb47f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ако не знаеш в някои религии порното е грях

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cbe82e1a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така и след 5години си увредих половата система и сега след всяко свършване се появяват болки в аналната област и перинеума и няма оправия, сбогувах се с секса и чайките. Спри докато не е късно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: db6d37911c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отиди на психолог и да е мъж!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ff0e277133
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момче, аз не мога да ти помогна, обаче стилът много ме изкефи. Що не пробваш да пишеш - може порното да остане на заден план?
Ж. 47

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f04c06be43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си полово активна половинка :)
Не е вариянт, ама е! И то най добрия, за теб.
Как апетита намалява? - като се наядеш, как жаждата спира? - като се напиеш, как потребността дори от цигати, алкохол или наркотици спира? - като вземеш!
Ти имаш потребности, който за да спрат трябва да бъдат задоволени!
Приятелката не е вариянт, защото като се сърди не дава ами намери такава която иска, дори повече от самия теб или поне не я карай, да се сърди. Порното очевидно не те задоволява на 100%. Искаш още и още, защото искаш повече от това! Айде карай така 1/2/3 пъти с жена дали няма, да се умориш е няма начин, просто ти така стоиш и можеш по цял ден, но е картинка не е това което искаш ти.
Ако имаш такава дама при теб ще ти е 3 пъти по яко и няма, да имаш нужда от това.. мъж си и е нормално да искаш дали от краче, дупе или друго нормално е, но не е нормално по цял ден да лъскаш като 15 годишен хлапак. На 25, за да лъскаш по цял ден ти явно нямаш други занимания, защото ако се връщал катилясал от работа няма, да ти е до това, очевидно ти даже не работиш имаш твърде много свободно време и само мераци. Почни работа намери занимания, ходи на фитнес запълвай си времето и после виж като си канал ще имаш ли голям мерак или ще стане мания към възглавницата и леглото, а ако за финал имаш и една жена, да ти разкаже играта още ли ще искаш тъпите филмчета?
Ти явно си нямал активен полов живот с активни жени щом на 25 още порното ти е по интересно вместо, да го създаваш, да предпочиташ, да го гледаш.
Аз съм жена на 20 и ми е странно до сега съм виждала активни мъже, но не и на 25/30 пристрастени към порното явно по интересно от него не си виждал иначе щеше да се целиш към жени. И очевидно имаш много свободно време което, да запълваш, но нито е полезно нито интересно. Хората на тия години на 90% са го надживели, защото имат по интересно до тях или поне имат твърде много занимания.
Ти си като алтсайдер залепен, за компютъра си. Осъзнай се, че времето лети после и, да търсиш жени няма, да има и ще си останеш само с него :)
И на 30/40 не е лошо да гледаш, но пък рядко твоето е пълна глупост.
При толкова развратни жени ти гледаш филмчета ами намери жената и се стегни! Работи, е.... , живей ако не сега кога? Живота минава, а ти на 30 нз с този начин на живот жени ли ще видиш, кекс или пък деца.
Плюс това с жена няма как, да не ти е по добре ако и тя е жена като жена, а не мързел така, че всичко е в твойте ръце освен оная ти работа. Стегни се или цял живот ще си така, а като ти писне еми това синпосял това ще жънеш, на тия години е смешно дори, да го предпочиташ освен ако опита ти с жени не е беден.
Няма значение, просто се стегни някак си не е ок. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fd99c9954e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Привет. Това е отвратително и ми се ще никога преди да не бях гледал порно. Съсипва живота и светлината в теб. Аз съм на 33 ден но пмо хард моде виж нофап. Търси в нета Орлин Баев той пише за тези неща. Спасението наистина е трудно. Напиши в ютюб включи мозъка си зависимост и виж клиповете от жената. Истината е, че колкото и да опитваме има една граница, след която не можем да сторим нищо. Аз те разбирам - ограбва живота ти и те съсипва отвсякъде. Не зная дали си религьозен, но това е противно на Бог и е грях. С тези практики си заслужаваме проклятия от Бог. Съвета ми е да отидеш на църква и да поискаш помощ от висша сила.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0228fc960b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз порното го гледам понеже имам фетиши и не съм намерил разкрепостена жена, която да ми изпълнява желанията.
Ако нямаш фетиши спирането е по-лесно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8f0d6e5b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Почни да пишеш - имаш дар слово. Имаш много физическа енергия, спортувай и няма да имаш сили за 4 чекии или 7 на ден. Работиш ли нещо? Не знам как работа може да се съчетае с твоя нагон, ако нямаш - работи, или ако работиш от вкъщи - отиди в офис или сред хора - там и да искаш, няма как само да го вадиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ff0e277133
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от 6
Ей, такива като 7, като вземат да ръсят мозък се чудя да се смея ли, или да плача! И религиозните фанатици и те, какво търсят в подобни теми, и в този сайт изобщо?!...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker