Паднал пенис! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Паднал пенис!
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1892 пъти
Хора помагйте. Има ли нещо което може да ме държи ''изправен'', въпреки нагласата че няма да ми стане. Накратко, вкъщи стоя възбуден с часове, нямам приятелка, и посещавам платени момичета. Не съм единствен, не може без секс. Всичко вървеше чудесно до миналата година септември, просто си останах така паднал, както докато отивах. Тука проблема беше в момичето и отношението, не я виня, а подчертавам! След нея почнах да рухвам лека полека, давам за пример последните два пъти само. Преди месец бях с момиче от което би трябвало да се възбудя, тя направи много за това, ама нищо, остана си така заспал, и последния път беше същото с друга. Психически съм мъртъв. Как да се оправи това? Има ли нещо което да взема и да ме държи изправен, въпреки че в главата си ще мисля че не го вдигам? Моля помагайте! Възможно ли е да е от това че съм възбуден много от определена жена, но няма да ми се получи, от тая възбуда ме е болял корема. Също смятам че пениса губи обем в такъв черен период. Благодаря предварително, кой с каквото може да помага.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: bf86db2e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е от стрес, притеснение, не трябва да го мислиш толкова. На всеки се е случвало. Когато имаш сутрешна ерекция трябва да имаш момиче до теб и тогава да се пробвате. Ако не се оправи иди на лекар, не смятам че е нещо страшно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eb4a129594
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е на психична основа, то "лечението" е едно - едно момиче! Трябва ти мацка, с която имате някаква връзка. Да имате отношения. Тя да е до теб и с теб, да проявява разбиране и да се старае за теб. Може да не се получи от първия път, но да продължавате, докато се отпуснеш напълно и стане. Стане ли веднъж, ще става все по-добре и после ще си като нов. Говоря от опит.
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8bdd32bedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Опитай да си намериш приятелка, всичко е на психическа основа. Опитай попърс продават го по секс шоповете, попринцип се поръсва ложето, действа като афродизиак, но можеш и да го вдишаш през ноздрите за по-силен ефект ама не прекалявай. Виагра не те съветвам, като цяло проститутките трябва да са ти по между другото а не основното. Ако попаднеш на некоя кисела може много да ти надраска егото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c7df5cc30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да ходиш при проститутки и си намери приятелка. Пада ти, защото при платения секс липсват много неща от истинския секс. Колкото и да се убеждаваш, подсъзнателно го усещаш. Явно отношението на онази го е накарало да избие в такава посока. При истинския секс има взаимност, ухажване, чувстваш се желан, получаваш любов, нежност. Платения секс изкривява представите ти. Ако продължиш така има голяма вероятност в даден момент да не можеш да имаш нормална връзка и ще се лишиш от всичко това.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 42d5a73a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз имах г/д същия проблем, първите два пъти като ходих на платени момичета го вдигах на 60% такова едно симулираше, че е изправено но си беше меко и се огъваше. След това намерих проблема в това, че просто ми е трудно да се отпусна пред човек който виждам за първи път и сега като ходя си платя за 1 час повече, който прекарвам в разговори докато лежим с мацката и към края на първия час (понякога и по бързо), се отпусна, пирата се изправи и всичко протича както трябва, може би и при теб се получава нещо подобно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 299d29186c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   сам си си отоворил на въпроса. Не можеш да мислиш, че няма да ти стане и да очакваш да ти стани. Това не може да се оправи. Всичко е в психиката. Оправи си психиката. Мисли положително.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ac0406c19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! виж какво, каквото било-било, не си го слагай на умисъл, нова година -нов късмет! Почни на чисто, дори и да ти е трудно махни тези платени момичита, да древен занаят, но докато си с тях не чакай да ти се случи нещо ново, ... търси си друго момиче, ще го откриеш то търси теб, дай си шанс- и всичко ще е наред, и ерекцията, и секса и, и тръпката, и любовта, и желанието... повярвай докато не си сложиш ново начало, нещата как да ти се случат! Вярата е в теб и случването!!! Успех! ж 50

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker