На 20 съм, а той не ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На 20 съм, а той не ме желае
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3043 пъти
Здравейте! Бих искала да разбера какво е мнението на читателите за следната ситуация? Наскоро навърших 20г., имам приятел на 26, с който сме заедно от две години. В началото на връзката ни сексуалните ни отношения бяха повече от перфектни, но откакто живеем заедно от няколко месеца (а може би и от преди това) не мога да се похваля със същото. Твърди че много му харесвам на външен вид и го привличам, физически също всичко му е наред има нормална ерекция и прочее... но когато се стигне до МОЛБА за секс (винаги от моя страна) все е изморен от работа и фитнес или директно си захърква до мен без да ме погледне. Общо взето правим секс 1 - 3 пъти в седмицата, което за някои хора може би е окей, но не и за мен, още повече вземайки под предвид, че в миналото не беше така. И в малкото пъти, в които получавам секс той е крайно скучен и незадоволителен, а ниската издръжливост на приятеля ми прозира. Интересува се само от собствените си оргазми и за повече от един път на ден и дума да не става. Бих разбрала, ако е изморен и т. н., но не мисля че е това, просто пълна липса на дори и миниатюрна искрица желание. Не мисля, че не ме обича или харесва, все идва да се закача, да ми пипне дупето или гърдите, но за секс го няма никакъв! Какво да го правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 64fed1c13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма такова словосъчетание "под предвид"...

Иначе как пък един път не попитахте - "какво мога да направя", а все "какво да го правя". Сигурно си една риба тон в леглото, човекът те гледа като извънработна дейност... Средно-статистически мъж на тия години трябва да има много повече тестостерон и желание за секс от средно-статистическа жена, особено като ходи на фитнес. Заведи го на един изследвания за тестостерон. Няма нищо срамно, хубаво е всеки мъж да си следи нивата. Ако всичко е в норма, сори, но проблемът ще е само в теб...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 305c3f309d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами замисляла ли си се, че може би не е толкова сексуален? В началото такъв ли беше? Ако се интересува само от собствените си оргазми, значи е егоист в леглото. Казваш, че живеете заедно, може да е претръпнал към теб. По-добре поговорете.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3be5e26b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Омръзнала си му.
Така е като не си дочакала сватбата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 428b7ae522
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Остави мейл или телефон да ти разреша проблема. Авторке човека може наистина да е изморен, не му давай зор!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 45e7f970de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е от нехаресване, а до физиология. Образовай се за мъжката полова система, за възможностите ѝ, и всико свързано с нея. Огранизмът си има лимити и способностите не са константа.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5e6f900583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хахахах после мъжете мислили само за секс. Я се стегни малко, на 20 ли си или на 15?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a3508d1f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 22 и имам същия проблем.Заживееш ли с мъжът нещата се променят. Винаги си му под ръка и тръпката малко се губи.Опитай се да го накараш да направите нещо различно, може и на различно място. Нещо което да върне тръпката.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32a9e26a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Еми така е, душичка, като си избирате добичета за гаджета. Уморен бил от фитнес, боже мили, смях! За кво ходи на тоя кирлив фитнес, да го няма хич физически след това ли?

Имам един колега, ходи на фитнес по четири пъти седмично. Миналата седмица в офиса докараха доставката от каси с безалкохолно и отидохме да помогнем да ги пренесем до кухнята. Пичът издъхна на третата каса, щеше да припадне. А ходи четири пъти седмично на фитнес. Че-ти-ри. Смях...

Аз, от ствоя страна, не ходя на фитнес, а плющя гаджето както и където я сваря свободна вкъщи. А живеем от доста години заедно. Най-обичам да я шляпна в коридора изотзад опряна на стената, като се върна от работа, след което да и сготвя нещо вкусно и вечерта да я скъсам от челастрене пак. Как само се спи след това и с какъв кеф се ходи на работа на другия ден, няма да ти обяснявам!

Истината душичка е, че от материално и от лустро, хората не умеят да оценяват истинските неща в живота. Тва е. Дерзай и успех, ама се съмнявам...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 20836424ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи му да спре фитнеса. Не му действа добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c067d8b7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Започни да плетеш гоблени! Хаха, шегувам се :) Опитай да го предизвикаш, вкарай разнообразие, играчки, ролеви игри и т. н. Ако всичко е наред, трябва да получиш твоето. Но, ако отсега е така, представи си, че в бъдеще ще е дори по-зле вероятно. Така че, ти реши дали да инвестираш в тази връзка. Успех!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d40ab018df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Лъжите са това което му прозира. 100% не те желае вече, остава да се разбере причината. 1% вероятно просто да си му омръзнала, 99% за друга жена. Дали е преспал с нея или не е без значение, стига да има желание за нея, няма да има за теб. Няма смисъл да си губиш времето с човек който не е искрен с теб, зарязвай.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 44d5734275
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Казваш, че най-често ти инициираш секса. Възможно обяснение да не те иска е, че не се чувства мъж в твоята компания. Замисли се дали не инициираш и други неща в ежедневието ви, дали не го командваш и не му се налагаш във всеки удобен момент. Дали без да искаш не си поела ролята на мъжа във връзката. Това се вижда по малките, банални неща и често е несъзнателно, може да го правиш и да не знаеш, че го правиш. Например, когато ти се иска да излезете, казваш ли му "Хайде да отидем еди-къде-си"? Напомняш ли му многократно, когато не е свършил някоя домакинска работа? Казваш ли му какво да прави в леглото? Ако отговорите на тези въпроси са "да" - спри да го правиш. Мъжете не обичат да им се казва какво да правят и губят цялата си мъжественост, когато жената до тях се опитва да ги командва. Трябва да си по-пасивна и да го оставяш да взима решения, които касаят и двама ви. Когато ти станеш по-пасивна, той ще стане по-активен - това си е съвсем естествен баланс. Той няма как да играе ролята на ловец и да те иска, ако ти му казваш кога да изхвърли боклука, къде да отидете на кафе и в каква поза да те обладае. Много жени правят тази грешка и после се чудят защо мъжете им не са никакви мъже.
Запомни - винаги от жената се определя накъде ще върви една връзка. Ако жената е топла, мека, приемаща мъжа, то той ще иска да я прави щастлива, да бъде мъж в истинския смисъл на думата и връзката ще просперира. Ако жената го потиска, опитва се да го командва и постоянно мрънка, той се затваря и няма стимул да я прави щастлива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cbdf3cb85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ейййй, веднага на момичето се нахвърлихте, тя било виновна, че нашия две пари не струва в леглото. Айде стига...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dac74debf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Според мен наистина е изморен и вече е свикнал с теб просто! Комфортно му е с теб и не само за секс мисли. Винаги първоначално във връзката има повече секс и после ства по-малко. Нормално е. Не е заради външният вид. Просто секса е по-малко важен от други неща. Ако искаш повече секс просто му кажи директно какво мислиш. Кажи, че искаш повече и ако има нещо повече от това, че е изморен да каже. Проблеми във връзки се орпавят само, чрез разговори и откровенност. Дори да е трудно да се каже истината ако държиш на човека може да е наорави компромис. Например ако проблема му е работата може да опитате когато е почивка да се отпусне и да го направите. Ако той те обича ще разбере и ще опита да те накара да се чувстваш по-добре. Както и обратното. Ако щете вярвайте но и мъжете не винаги искат секс. Кажи, че мислиш, че мисли само за себе си и избързва. Повече време да го правите и т. н
Кажи го откровено. Ако каже, че говориш глупости и не е вярно кажи, че е вярно, защото така се чувстваш. На спокоен тон, леко разтревожен. Без да казваш, че не става в леглото. Кажи, че преди ти харесваше повече и се чудиш какво е станало, защо е така. Дали просто вече му е комфортно и не треябва да е идеален за теб, защото вече сте заедно. Обикновено това е проблема. Сигурни са, че няма да ги напуснем, добре им е и вече не трявба да полагат усилия. Но не е така. Трябва да кажеш, че искаш нещо повече.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8f9f65dd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   № 8 е много прав! Фитнесът не е здравословно занимание, и виж дали пие разни стимуланти, анаболи и куп още неизвестни боклуци които си ги купуват по интернет, от които се става импотентен.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 93c468c927
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ми правите се на недостъпни по два месеца и после се чудите защо са ви импотентни гаджетата. Гаджето ти не е сексуално, няма и да стане. Преди не си го забелязала, понеже не сте били постоянно заедно. Ако не те устройва нежеланието му за секс, си намери друг. Не е защото не го привличаш. Просто не е сексуален. Ж, на 29 години, спала съм с поне 40 мъже, ако смяташ, че нямам опит и не знам, следвай съветите на другите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker