Искам женена жена (чужденка) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам женена жена (чужденка)
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2077 пъти
Говорим за чужденка в България, женена е за българин, имат и дете. Работим заедно с нея, използва я фирмата като преводачка, защото има перфектен английски и арабски, самата тя е арабка. Българския й е много лош, ужасен, но тя води комуникация с чужбина и най-вече от арабски на английски превежда, но да не се заплесвам. Невероятно красива е, просто уникална красота. Изобщо не е някаква циганка, съвсем бяла кожа има, маниккюри и т.н.. Слага някакъв много странен грим, или пък странно го нанася, но устните й изглеждат по-различно, очите големи и не носи чаршаф. Много си личи, че не е нашенка обаче и то отдалеч. Какво ли не опитах да се сближим, но ме игнорира, българка никога не се е държала така с мен. Говорим по работа, пробвам все да имам вземане-даване с нея служебно и все вмъквам нещо странично и тогава всичко се срива. Имаше момент тези дни в който се шегувахме за нещо, помислих, че се поразчупил леда, беше обед, казах й, че ще я чакам отвън, тя нищо не каза и продължи да работи, което значи ДА, нали? Еми излизам навън където й бях казал, чакам, чакам...Предлагам й да я изпратя, казвам й в една посока сме, да я закарам - не, с такси си ходи. Дайте малко акъл някой ако се е занимавал с такива, нищо общо няма с жените, които познавам, а я искам ужасно много, ужасно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0e31e1481f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Няма как да я свалиш. Това не ти е поредната българска пачавра. Те имат по-различен манталитет и не се предлагат на всеки втори.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c20c872200
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Еми вярна е жената, не е нашенка :D .

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4d2abe25fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Жената явно държи на семейството си и е вярна на мъжа си. Какво изобщо очакваш от омъжена жена? Престани да я преследваш и си търси друга свободна арабка или каквато там искаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6a6788646d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди време и аз бях тръгнал по твоя път, не с чужденка разбира се. Останах си само с желанието и няколко адски месеца от моя живот. Женените жени не са ученички в гимназията - днеска са с един, утре с друг. Особено, ако са от арабските страни.
Е, ще ти кажа едно - зарежи тая работа! Сериозно ти го казвам! Причините са няколко:
Първо, тя си е хванала семейството, а ти може би не. Ще хлътнеш, а явно вече си, а това ще донесе само страдание.
Второ, арабските жени като цяло са свикнали да живеят в така да го кажем "подчинение" на мъжа си. Така са възпитани, да бъдат верни на съпрузите си. Тоест нищо няма да стане.
Трето, представи си, че ти си женен и някои сваля жена ти... Няма да е приятно, нали?!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0a58b4c2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Българският и съпруг ще те спука от бой. Остави я, защото тя ще му каже, че и досаждаш. Ще стане лошо..Знам за какво говоря. Това не е нашинка, която ще ти клекне от комплименти и сладникави приказки. Тези жени са друго порода, а за да живее с българина значи и той е по различен. Ще ядеш бой не се занимавай с нея.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: adb08bd129
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Никакъв шанс! По-добре забрави! А и нали знаеш "Където си вадиш хляба не си вадиш...!" иначе става много сложно и често завършва с уволнение. За това по-добре си потърси свободна жена, чужденка или българка, която да е само с теб, а не да се заплесваш по чужди съпруги.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0db6c9e101
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Съжалявам, но си хлътнал по истинска жена, която никога не би обърнала внимание на келеш като теб.
Мислиш ли, че не вижда и не знае какво искаш от нея?
Прозрачен си.
И бъди сигурен- с българките със сходен на нейния манталитет и ценности ще ти е също толкова трудно.
Гледам коментарите отгоре " това не ти е поредната българска пачавра" и др.
Ами, грозно е, хора.
Ако вие сте имали опит с пачаври, много лошо.
НО не слагайте всички български жени в тази категория, защото повечето жени, които аз познавам са стойностни и никога не биха обърнали дори капка внимание на мъж като автора (или на вас, ако подхождате с такова отношение).
Забрави за арабката, авторе, забрави и за стойностните български жени.
За теб са си запазени "пачаврите", защото реално ти само секс търсиш и хубаво личице.
Когато узрееш, може и да станеш достоен за жените с някаква стойност.
Аре, със здраве.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fb03f34ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   "тя нищо не каза и продължи да работи, което значи ДА"

Това според мен не означава "да". Означава "много си досаден, но съм достатъчно тактична да не ти го кажа директно, а да мълча и да те игнорирам с надеждата да се сетип сам".

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 46c00903e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имаш един единствен последен ход. Рязко прекрати натиска и внимателно наблюдавай. Има 0, 0001% шанс да си предизвикал някакъв интерес и ако е така, ако макар и тайно се е кефила, че я сваляш, тя да направи крачка. Ако не се получи - забрави и продължи нататък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 80469148ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Загубена кауза, авторе, отказвай се преди да си станал смешен. Не знам къде ги виждаш тия знаци, че щом не ти казва нищо и не те реже директно това значи да. Жената е тактична и възпитана та затова така. Аз съм омъжена много отдавна, през ум не ми е минавало да изневерявам и затова и мен ме обиди коментара на №1. И на мен, както предполагам на всяка жена се е случвало да ми се одумат, никога не съм била груба, отказвала съм тактично и изглежда мъжете които са се опитвали, също са били стойностни хора-разбирали са се от едната дума. Болно ми е да го напиша, защото съм жена, но съм проумяла, че да се стигне до изневяра жените са по-виновни. Кой мъж ще се осмели да предприеме нещо, ако вижда, че има насреща си порядъчна и читава жена? Е, може да се пробва, но когато те поставят на място ще се позамислиш. А ти изглежда си упорит-не че това е лошо качество, но в случая не вярвам да ти помогне. Освестявай се и остави жената да си гледа семейството.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0e31e1481f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   #10, няма от какво да се обиждаш, щом не си такава. Ако не си "пачавра", не би трябвало коментара ми да те засяга. Явно или си гузна, или си солидарна с останалите жени. Само че от жена до жена има разлика и аз визирах точно "пачаврите". Писах "поредната", защото не малко българки са такива (нека не се лъжем), но не и всички.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 80469148ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11, мисля че достатъчно ясно се изразих. Да, съпричастна съм към жените, просто защото и аз съм жена. Но казах, че за да се стигне до извънбрачна връзка, жените са в пъти по-виновни. Обикновено те провокират, те подават сигнали, че може и да се случат нещата. Както написах трябва някой мъж да е тотален дебил за да нахалства когато има срещу него скромна и порядъчна жена. А има и такива, и то никак не са малко

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4a5ed19ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   10, аз не съм съгласна , че жените са "по-виновни" за изневяра!
Всъщност виновни са двамата изневеряващи, а по-виновен е обвързания(без значение мъж или жена е), защото именно той е поел някакъв ангажимент към половинката си!
Сега, кой е по-виновен в семейството за да се стигне до изневяра, не мога да кажа.Всеки случай си е отделен.Но определено е нямало диалог, разбиране, синхрон и третия човек в случая не ви е виновен!
По темата-авторе, не се бутай там, където си нежелан!Не се опитвай да създадеш неприятности в семейството, преглътни егото си и насочи вниманието си към свободни жени, ако и ти си свободен.Ако не си-гледай жена си!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dd1741c3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Това да не ти е поредната куха българка брато .. намери си друго занимание, докато теб не те е намерил този който трябва!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eeaa030dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Хареса ми една костатация - щом арабка се е дотътрила тука и то красива арабка значи съпругът й - българин си е бая специален човек. Замисли ли се какъв кураж трябва и сила на духа да ходиш там, където шериата на мюслитата е повече от религия, че да идеш и жена да си вземеш, до там да направиш впечатление...Само се замисли какви качества има този човек, а ти - някакъв келеш, пръдльо (без извинение) седнал да задява чуждите жени. Наистина ще изядеш голям бой, ще го съчетаеш с унижението от отказа й много добре, отказа на жената и шамарите на мъжа й, 2 в 1. Другото, което е в арабските държави като Саудитска Арабия или Катар убиват с камъни ако е излязла сама на улиците без мъжа си, тя от дете й е втълпено в главата и може би за добро май че...тя просто и на дръвника да я сложиш няма да изневери на мъжа си, разбираш ли го това? Тя не е българка, не е и християнка вероятно (макар, че има араби християни), тя е възпитавана и гледана така, че да уважава съпруга си като Бог...абе как да го обясня и аз не знам, просто е абсолютно невероятно да я бутнеш към изневяра, просто е пълен абсурд. Знам, че невъзможния плод, забранения плод разпалва още повече мъжкото ти желание, но тук не си познал мой човек, сядай си на задника, защото рискуваш бая. Със сигурност нищо няма да се случи между вас, освен ако не я изнасилиш де...а ако много припираш е твърде вероятно да изядеш накрая големия бой.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eeaa030dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Тук мирише на бой. Абсолютно прекрати тормоза над жената, за какъв се мислиш ти бе? Щом не ти обръща внимание и е женена - беж да те няма, ти си същински навлек, на всичкото отгоре и противен и откровено тъп. Щом не казала нищо, значи ДА - хахаха, селянин прост. За това, че си упорит тя трябва да си вдигне полата за тебе ли? Кой си ти бе, льольо? Жената, чужденка е прекосила половината свят заради мъжа Х, да се ожени за него, за мъж от друга държава, религия... абе ти замисли ли се поне за секунда, че ти на тоя мъж и на малкия му пръст вероятно не стъпваш чисто като качества мъжки, а какво да всичко друго? Беж да те няма ти казвам, за твое добро, това да отидеш до Арабия си трябва и джобче, и куражче да вземеш най-хубавите им жени, този, на който искаш да окачиш рогата хич не е случаен да ти кажа и ще ти начупи празната глава ако не се спреш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eeaa030dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Няколко неща са очевидни в твоя случай, но тъй като си обзет от манията по тази жена бих желал да те осведомя за тях. Номер 1 - ако познаваш поне малко света, или поне да си чел си наясно в арабския свят какво място заема жената и какво мъжът. Още щом се роди момиченцето започва да се приучава на пълно подчинение и себеотдаване на мъжа. 1:1 000 000 са случаите на изневяра или бунт срещу системата. Първо се подчинява на баща си и братята си, после на мъжа си. Вярна ще му е дори и ако умре, за нея той е нейния свят. Трудно е да се проумее, но там жените живеят така. За нея е въпрос на чест - дума, която за българките нищо не значи, но там значи много за жените да бъде вярна на съпруга си. Номер 2 - Ако не си осведомен да ти кажа - много често такива мачовци като тебе завършват набити. Номер 3 - Ако не си помислил над това то сега е времето - харесваш ли си работата? Не, че нещо, но ако тази жена отиде при шефа ви и се оплаче с условито или ти, или тя си заминава, то ти приятелю извхърчаш същия ден. Не знам колко си умен, начетен, но имаш ли перфектен английски? Ами перфектен арабски??? Знаеш ли, че арабския е супер дефицитен език, а очевидно фирмата ви работи с хора от там и комбинацията на двата езика на перфектно ниво ви е жизненоважна? Ти не усещаш ли, че тази жена е незаменима за шефа ви и ако трбява да избере тебе или нея ще те изрита навън като куче? Айде помисли си, защото от нея никой нормален шеф не би се лишил

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 90ddecdf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Религия приятелю.
Все едно да я накараш да плюе срещу божеството си. Много държат на религията и нямаш шанс.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fb03f34ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   12 радвам, че си свястна, но за съжаление по-големия проццент не са така. 15 е много прав.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5c860c2fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Един такъв като теб ми разби семейството. Аз съм на 34, жена ми на 30, имаме момченце на 2. 5 г. Само че разликата е, че е рускиня. Знам какво ще кажете, но не беше такава, от 6 г. живеем заедно в София, беше много консервативна, любов за цял живот и т. н. След като роди, като че ли превъртя. И без това имахме неразбирателства, понеже не разбира много неща от съвременния глобален начин на живот, за духовни ценности да не говорим - като 99% от руснаците. Както и да е, 2018 купихме нов апартамент в хубав квартал с 90% финансиране от моя страна.. И тъкмо го ремонтирахме, остана да купим мебели да се преместим и да заживеем по-добре, че предишният ни апартамент беше по-малък - и тя се загаджи, ей така, изведнъж, с някакъв боклук от колцентъра, където работи. Ей така, просто. Какви хора сте, които се хвърляте на женени жени с ДЕЦА!? Айде, за жените може да се оправдавате, че искат секс, разнообразие, нещастни, самотни, което я е вярно, я не - но горките дечица, които оставяте без семейства? При нас щяха да се закрепят и даже да се оправят нещата, ако бяхме успели да се преместим в новия си апартамент, в хубавия квартал, да уредим детска градина (понеже не ни приеха, нямаше място в яслите, детето аз го гледам, откакто й свърши майчинството, понеже съм със свободна професия - и ми е много трудно, де, но мъчех колкото мога), щях да почна да тренирам отново, понеже съм бивш тежкоатлет, трибоец, а последните няколко години се скъсвах от работа и спрях и се запуснах.. Денонощно съм помагал с детето, защото бабите ни са далече, на жена ми съм й угаждал на всички желания, или айде, на 95% (много ще кажат, че това е било грешка - но такъв съм си. като малък майка ми така ми угаждаше, а аз вместо да се разглезя, го възприех като модел на поведение, просто ми е приятно на близкия ми човек да му е приятно! ) И момченцето ми щеше да има семейство. Сега няма да има, горкото, и кой знае какво го чака, заради един ей такъв, дето му се до*бало рускиня и тя излезе крайно глупава и се поддаде. Мислех, както пишат по-горе някои, да му натроша костите на тоя или да пратя някой да свърши тая работа, после си викам - за какво? ! Жена ми е тази, която ми причинява този кошмар - на мен и на детенцето. А пък на нея какво да й направя - няма какво на майката на детето ми. И така всичко отиде по дяволите заради един ей такъв. Даже не мисля за себе си, за цялата романтика, чувства, прижевявания, трудности, за парите пък да не говорим. Мисля само за синчето си. Сега ще се развеждаме, ще продаваме новия апартамент, в който никога няма да живее нашето "семейство", а пък на мен ми оставя да се надявам ебачът от колцентъра да задържи жена ми в България, да мога да си виждам детето поне, да не вземе тя да го завлече в оная съветска дупка, че там за човек-европеец живот няма, каквото да ви дрънка рубладжийската пропаганда. Там е Азия, при това най-гадната й част. И така. Та - не знам за такива като теб, авторе, какво да казвам... какви хора сте - айде омъжена без деца, как да е. Но да има малко детенце - като моето синче - и да ходиш да търсиш на това невинно създание да му прецакаш живота завинаги, защото ти се е доебало... Не мога да го проумея и преживея просто. Винаги, когато съм имал интерес към момиче, включително към жена ми преди няколко години, първо съм проверявал дали е обвързано, и ако е - чао, забрави. Какви хора има, Боже... ако изобщо са хора... горкото ми детенце, само това мога да кажа. Толкова болка и страдание да искате да причините на невинни същества заради кефа си. Добре, че тази арабка не е като моята рускиня (да, винаги съм знаел каква е славата на рускините - но моята беше различна, наистина беше, но сега и тя се оказа като другите). И добре, че аз не съм като евентуалния мъж на описаната жена - в началото побеснях зверски и малко остана да извърша страшни поразии.. но почти веднага след това ме налегна просто изключително тежка депресия и нямам психически сили за такива неща, и не виждам смисъл. Ще оставя на Дядо Господ да въздаде възмездия на тоя свят или на оня. Но такива като автора презирам от дъното на душата си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker