Имате ли приятелки жени, от които не искате секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имате ли приятелки жени, от които не искате секс?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1453 пъти
Здравейте, провокирана от темите напоследък, си задавам този въпрос - наистина ли няма приятелство между мъж и жена без единият да иска нещо? В една тема някой беше писал, че ако един мъж е приятел с една жена, значи иска да спи с нея, иначе изобщо не би и бил приятел.
Въпросът ми е най-вече към тези от вас (мъже), които са необвързани и имат за приятели и жени. Имате ли приятелки, с които не искате да спите? Или всяка приятелка възприемате като потенциален партньор? И ако не намирате една жена за привлекателна, търсите ли компанията и?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 73976906e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам даже две. Много са грозни и за това не ми минават подобни мисли ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 832ef5d2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всъщност това е единственият начин да бъда приятел с жена. Ако искам секс от нея, ще опитам да бъда неин любовник или гадже. Но приятелство мога да създавам само с жени, към които не изпитвам привличане.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e4a3821636
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е задължително винаги мъжа да иска да е с жената, всички знаем тези жени които са приятелки с някой мъж само за да го свалят.
Няма истинско приятелство, няма да си губя времето с някоя "приятелка" имам по-важни неща, нито мога да си говоря за мъжки работи с нея, нито мога да я взема за жена, тоест тя е само за фон. Забавните истински неща, които мога да ги направя с тази приятелка мога да ги направя и с жена си, защото жена ми не е само любовник ами и приятел в живота, защо да я сменям? Тук грешат повечето хора и за това не се задържат с други.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bf96c67f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А на обвързаните мъже забранено ли е да имат приятелки?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7affed021f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен думата "приятели" е много относителна в отношенията между мъж и жена, също така е от значение, за каква възрастова група става въпрос. Напълно възможно е, едно чисто приятелство без никакви интимни намерения в няколко ситуации: по време на ученическите години, между колеги и колежки в една работна среда, в определена напреднала възраст, когато и двете страни си имат семейства и са сексуално задоволени. Но когато и двете страни са в полово-зряла възраст, необвързани и изпитват нужда да се виждат почти всеки ден, то определено намерението на една от страните не е само приятелство. Колкото и да си интелигентет и неограничен, човешката природа е устроена така, че в една определена възраст започваш да търсиш друг индивид, с когото да създадеш поколение, именно в такъв момент се създават най-много контакти и запознанства с противоположния пол. Разбира се, че не гледаш на всичките, като потенциален секс партньор, на това е просто една част от търсенето на подходящия партньор. Излизаш, виждаш се с най-различни хора, но се сприятеляваш най-добре само с тези, към които изпитваш някакво привличане и това нещо не може да го отрече никой. Много жени се изненадват и се оплакват от това, че ние мъжете не можем да ги приемаме само като приятели, но всичките приятелки, които съм имал през годините са били в период, когато те са били необвързани, но когато се обвържат просто изчезват.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f9c07ffd14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не.

Единствения начин е ако жената е грозна, а мъжът е красив. Тогава пък жената ще иска нещо повече от приятелство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fa6ac77827
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имам познати жени, които не са ми секси и с които въпреки това общувам защото имаме общи интереси. Но не са ми приятелки честно казано, а просто познати.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 64afece081
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз като номер 2 имам една грозновата и пълничка, но е добра компания. Имах и една по-красива от ученическите години, но тя веднъж ми сподели, че иска да е с мен, аз си имах приятелка а и не исках да спя с нея, така приключихме с приятелството.
Общо взето това, че единият винаги в някой момент иска секс е вярно. Някой приятелства продължават с години така, без никой да показва такива желания, но единият винаги тайно се надява.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ed1c4da390
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Един от най близките и ценни приятели които имам е момиче, с нея си споделям всичко и винаги си помагаме и си даваме съвети и сме си опора и не изпитвам сексуални желания спрямо нея, защото ми е първа братовчедка :D Но иначе абсурд да тръгна да търся някое рандом момиче само за приятел, това е тъпо, безсмислено и тотална загуба на време.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4c0d091596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ето видео с проучване по този въпрос: https://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4c0d091596
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето и второ видео с проучване: https://www.youtube.com/watch?v=Y3ujR8SjU9k

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 88699cd68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм женен с дете, но имам една история по върпоса. Имам си една колежка - по-малка от мен с 4 години, разведена със син, който гледа сама. Красива, но студена като лед. По принцип няма много приятели на работата. Познаваме се от 5 години някъде, но бяхме просто колеги. Преди 6-7 месеца започнахме да се засичаме - я на цигара, я в обедната почивка. В повечето случаи тя ме търсеше, но и аз съм я търсил. Просто си говорихме. Общо взето за всичко. Включително за жена ми и семейният живот, за нейния бившия съпруг и настоящият и приятел. Споделяхме си много лични неща и ни беше хубаво.

В един момент тя скъса с приятелят си. Беше и гадно. Каза ми, че всички мъже се държат с нея като с парцал. Чувства се като ку*ва и т. н. Бях до нея, успокоявах я и се стараех да повдигна самочувствието и. Казах и че я харесвам много, въпреки, че съм женен. Но НЕ си позволих да я лъжа, че с жена ми сме скарани и не спим заедно. Просто тогава беше момента, да ми стане любовница, но аз не исках да съм поредният боклук в живота и, който да я използва. И какво стана..? Тя започна да се отдръпва от мен, спря да ме търси. Работата ни е такава, че често се засичаме. Спирах при нея, за да си поговорим, но тя ме гледаше с досада и мълчеше. Започна да ме отбягва и т. н. Това продължи около месец. Стана ми много тъпо.

Един ден настоях да ми каже какво става. Заяви ми, че от седмица излизала с ново гадже. Попитах я какъв е проблема - аз си имам съпруга и е нормално тя да си има партньор. Така или иначе не сме имали връзка и аз няма да какво да я ревнувам. Не ми отговори нищо.
Дойде рожденният и ден. Написах и едно "Честит Рожден ден" в месинджъра. Тя избухна, накара ми се едно хубаво. Каза, че не изпитва нищо към мен. Да престана да я тормозя и да не я търся по никакъв повод.

Така едно прекрасно приятелство премина в досада, а накрая и в тормоз. Без аз да съм го искал и без да съм и направил нищо. Продължаваме да се засичаме, но вече не се познаваме. На мен ми е адски гадно, на нея също.

Искам да подчертая, че всичко се случваше само през почивките и никога не съм я търсил извън работно време. Та явно наистина не може да съществува чисто приятелство между мъж и жена.

М 37

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f9a09e9ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На 33 години съм и искам да ви споделя моя опит относно това - и в университета, и после в работата, и в приятелския си кръг съм имал много жени, които са били просто приятели. Можем да ги групираме точно в 2 групи:
1. Жени-приятели от които аз рано или късно ще поискам секс, но няма да получа
2. Жени-приятели от които аз никога няма да поискам секс, но те задължително ще поискат от мен
Това е абсолютен закон на природата събере ли се мъжко и женско на едно място и сте уж приятели. Или става номер 1, или става номер 2. И ще ви кажа, че при номер 2 последиците са много грозни. Отхвърлена жена - това е враг за цял живот

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker