Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 746 пъти
Здравейте на всички!
Мъж на 25 години съм, който за последно имаше връзка преди около 3 години. През тези години доста се затворих в себе си, никой не можеше да ми помогне, започнах да страня от всички и намирах някакви занимания, които точно са по мой вкус и ще ме развличат. Както и да е, беше ужасно труден период, през който все пак имаше няколко момичета, които проявяваха интерес - но като бързо установявах, че са за някакво кратко удоволствие или заради материалностите, или пък бяха доста нискоинтелигентни, това ме отвращаваше и не им давах шанс.

Все пак съдбата прецени, че заслужавам шанс с прекрасна жена и тя се появи преди около два месеца. През това време тя беше нещастно обвързана с доста по-голям мъж от нея и се очакваше, че разбиранията им за живота са различни, пък и той не й отделяше вече достатъчно внимание или си гледаше собствените интереси.

Успях да вляза под кожата на тази жена, темите ни бяха много разнообразни, времето минаваше неусетно и разбрах, че тя лека полека започваше да сваля стените ми и да се приближава към сърцето ми.

Двамата сме от различни градове, затова срещите ни не са толкова чести, но когато се виждаме всичко е много прекрасно и върви по вода. Тя самата разправя, че е открила наистина доста грижовен мъж в мое лице, който търси сериозни взаимоотношения и трябва да помисли сериозно кога да се пренесе в моя град.

Отделях й наистина почти цялото си време, държах се уникално с нея, разбира се, понякога и двамата сме изнервени от външни обстоятелства и се получават сдърпвания, но всичко беше в кръга на нормалното.

Вчера се случиха гадостите. Тя си беше легнала почти сутринта и следобеда я събудих към 4 часа. Попитах я какво става и тя ми каза, че трябвало да поговорим.... Сподели ми, че съм прекрасен мъж и че всичко е било прекрасно за нея, но от предишните си връзки е доста наранена и сега почти не може да допусне никой до себе си. Страх я да не ме нарани... Искала да бъде сама... Искала да започне работа и да си учи в университета, да няма свободно време и да не мисли за мъже.... Не можел съм я да я разбера... Само тя се разбирала сама... С една дума дала си душата за боклуци и сега когато идва уникален човек до нея сърба супата и пие горчивината от грешните на предишните...

Опитах се всячески да й обясня, че трябва да се бори, трябва да се опита да не постъпва с някой човек, който държи на нея по този начин, по който са постъпили с нея, но тя си знае нейното и не можела за момента да бъде отпусната и трябвало да си намеря жена, която да не бъде "скована като нея"

Ето това сме мъжете в днешно време, които сме готови да дадем всичко, въпреки че сме разочаровани, отново се разочароваме...
Не мога да си обясня довчера ми казва колко ме обичала и колко прекрасно е било с мен, как нямало да допусне издънка и трябвало да свиквам, че тя е "напаст" и нямало отърване от нея... Но ето думите както галят душата, а действията разбиват сърцето...

Нямам идея как да постъпя... Искам да й покажа, че съм човек, който е дошъл да й даде всичко онова, което не е получила, но извинявайте, ако тя самата не иска, как да й го покажа????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 36563dbe94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук липсват съществени подробности..

Тя разделили се окончателно с въпросния господин с когото е била? Ако все още не се е и живеят заедно, първо това от нейна страна е изневяра, второ това, което ти си правил не е ок и трето той може да я е хванал и да са си оправили взаимоотношенията. Представи си жена ти на теб да го направи.

Тя дете има ли?

И защо тепърва ще започва работа? Досега на него ли е разчитала?

От опит мога да ти кажа, че жена каже ли ти, че си прекрасен човек трябва да бягаш много надалеч от нея

Няколко възможни причини..

1. Преживяла е бившия си с теб, но сега се чувства гузно и иска да приключи и с двама ви

2. Оправила се е с бившия си

3. Появил се е трети мъж в живота й, който е по-добър и от двама ви

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c663ad7994
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си направил същото с момичетата, които определяш като за кратко удоволствие или пък ниско интелигентни. Дал си им надежда и си ги отсвирил. Какво се чудиш сега? Всичко се връща на този свят.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 00e8a17b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятел няма да стане опитах и беше още по тежко и трудно.. Съжалявам че така направо ти го казвам но това е истината.
Откаж се докато е време ням смисъл

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker