Не иска деца или го е страх? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не иска деца или го е страх?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 915 пъти
Здравейте готини хора! Пиша това, защото искам някакъв съвет или подкрепа..
На 20 съм, приятелят ми е на 22. Заедно сме от 2 години и вече от една живеем заедно, разбираме се прекрасно, много се смеем, прекарваме време заедно, говорим си много, имаме много планове за бъдещето ни заедно, например скоро ще заминаваме за чужбина и ще се установим там. Имаме си битовите сдърпвания и понякога се караме, но това е нормално. Той много ме обича, аз него също ии общо взето до тук всичко звучи супер яко :Д

Неведнъж сме си говорили за деца така отгоре-отгоре, но не сериозно. Аз не искам да имам скоро, ами след няколко години когато се установим, имаме стабилни доходи, възможност и т. н.
Последният път обаче когато се заговорихме по темата ме нарани ужасно много... Каза ми, че не иска да има деца никога, защото така трябва да е "пример" за някого. Аз отвърнах "да, разбра се, това е най-нормалното нещо! ".. да си за пример на сина/дъщеря си... Направо ме зашлеви с това негово изказване... (той по принцип е от "лошите момчета", но от както е с мен доста се е попроменил доста, към хубаво, разбира се).
Тогава едвам се сдържах да не се разплача... аз много искам някой ден да му родя дете, (не на друг, а на него) всяка вечер когато заспивам си представям как му казвам, че съм бременна и много се радваме... но и веднага след това се сещам затова, което ми каза и се сдухвам. Казвал ми е и незрели глупости от типа на "дано да е момче, че момичетата много ядове".... много тъпо изказване и изобщо не му прилича, защото по принцип е доста интелигентен, но само за тва нещо мисли като... идиот! Обоснови се тогава, защото аз настоях и ми сподели, че ако е момиче щял много да се притеснява, да я варди някой нещо да не й направи, частна охрана едва ли не, егати филмите, абе общо взето с момче се притесняваш за един пенис, с момиче за всички останали :D Да, ама не мога да кажа на природата какво да прави и какво да ми поднесе, абе пълни глупости, даже не можах да повярвам, че той каза такава тъпотия!
Попитах го, ами добре ако забременея какво правим? Каза, че за нищо на света няма да ме накара да го махна и ще го обича много независимо дали ще е момче/момиче и да не го мисля за такъв изрод. Аз не го мисля за изрод, но няма да родя дете ако той не иска... А от друга страна, аз искам и просто съм раздвоена. Няма да го 'правим' скоро, но все пак... времето лети, ние сме сериозни, нормално е понякога да ти идват такива мисли и въпроси... Моля за мнения и съвет, може пък и просто да е още ''малък'' на акъл и да не му побира мисълта главата... знам ли.. очаквам вашите мнения, мерси <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6071e173d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дечко,не си на 12 години,да си представяш че си майка...
Успокой малко топката, всеки има различно виждане за живота - защо трябва да си съвпада с твоето?!
Не го мисли,пък и връзката ви не е толкова узряла.
Реално не знаеш дали за в бъдеще ще си с него - радвай се на моментните преживявания.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8ec31b1833
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама ти си на 20. Той на 22 още дете, те мъжете и на 30 са още с детски акъл. Не се знае какво ще е занапред. А полът зависи от мъжа.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0e4faf2a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Той е на 22г. и ти на 20 г. Естествено, че няма да иска деца на тази възраст. Довчера сам е бил дете, а и ти също. Сега е време за учене, кариера, постигане на финансова стабилност. Какви деца? Или ти липсват куклите?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker