Приказката в която вярвах 4год. свърши за миг! Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приказката в която вярвах 4год. свърши за миг! Моля за съвет!
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1813 пъти
Момиче на 20год. Имах сериозен приятел от 4 год. Много се обичахме, всичко беше прекрасно. Имахме много проблеми с моите родители, но не се отказахме един от друг.. Беше голяма любов, най-хубавото нещо в живота ми. Не можех ден без него, избрах него пред родителите си. Но от година и половина, нещата вервят зле. Той замина за чужбина, бях съгласна отиде. След 6. 7 месеца се прибра, после отиде пак за 5 месеца, прибра се обеща ми че няма да ходи повече, и след 2 сед. отново замина бях съсипана. Остави ме и тръгна, от вече 1 месец и половина нещата м/у нас са много зле. Признах му аз изгубих това доверие към него.. не е както преди.. Иска след год. две да се оженим, аз не мога нямам му това доверие, ако ме остави пак.. Казах му бъди до мен, върни ми доверието друго не искам, скарах ме се той ме заряза. Приказката в която вярвах свърши. Един път не е избрал мен.. от това ме боли най много.. съсипана съм. Не знам изобщо дали ме е обичал.. Помогнете ми, дайте ми съвет.. Моля Ви.. Благодаря ви за вниманието..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: a392a7893d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко, времето лекува.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d24f29ee18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре те разбирам. Но разбери и ти- всяка приказка има край, всяка любов- също. От двама винаги единият обича повече и по-дълго и него го боли повече. Щом те е оставил, значи не те заслужава,а мъже има много. Ще го преболедуваш и ще си намериш друг. Бъди силна, животът продължава. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9f7567e0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Избрала си да изоставиш съветът на родителите (по-мъдри и опитни хора от тебе), дори и да "избереш" него вместо тях (каквото и да значи това). Браво. Сега ще изстрадаш последствията от избора си.

Действитята имат последици. На 16 си решила, че знаеш повече от тях. Сега или ще просиш прошка на колене, или ще страдаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d9dab398b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съвет ще ти дам като момче малко по голямо от.. Аз си тръгнах от голяма любов по същата причина... Тя не избра мен... Всичко беше по важно от мен...
Съвет ми е - забравяш го колкото и да ти е трудно (аз още се мъча) просто защото такъв човек не ти трябва в живота

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e5f65bc5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щом една чужбина ви е разделила, значи не сте били един за друг. По-добре сега, отколкото като народите 1-2 деца. Млада си още, тепърва ще срещнеш истинската любов. Не се отчайвай, всяко зло за добро. Всеки е минал по този път. Всичко се оправя с времето.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d062169495
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   всеки е правил грешки, всеки е мислел, че е срещнал голямата любов, а после се е оказало, че не е точно така. На 16 човек няма как да знае какво точно иска от живота, защото е още прекалено млад, прекалено идеалистично гледа на нещата и няма житейския опит да оценява трезво. Да не говорим, че хората се променят и искат и други неща от живота.
Спокойно, всички сме минали през това, сигурно няма човек, който да не е претърпял разочарование. По-добре сега, отколкото да се окажеш сама с дете, без работа и образование.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9d2cc85478
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако мога 6-тимата коментиращи дотук барабар с авторката да ви събера на едно място, ще освободя много ресурси за хората с нужда. Нито имате хабер защо човека заминава в чужбина, обаче от капацитет нагоре сте всичките. Авторката като някоя квачка - нямам му доверие, той замина в чужбина....шшшшшшш кажи какво прави там, работи, учи? Да не е жиголо или кво... Да ви имам мелодрамите на всички. После защо хората излизат през терминал 2 еднопосочно....

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e5f65bc5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   7, говориш за терминала, но коментара ти е точно еманация на ганьовщината. Какво значение има поради каква причина е в чужбина, след като разстоянието ги е отдалечило? И между другото с жена ми сме имали 3 г. връзка от разстояние в началото и много добре знам какво говоря, ама то акъл се иска, за да вденеш. Това за "хабера" важи за теб. Като не си падаш по :мелодрами", си свободен да НЕ четеш темата. Не се чувствай длъжен да четеш и коментираш всяка тема наред.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d062169495
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, ти друга история ли четеш и коментираш? Проблемът на авторката е, че с приятеля й са се отдалечили, не зачита нейното мнение, нещата не вървят, като част от проблема е и разстоянието. Не е писала, че търси начин да заминат двамата, да градят общо бъдеще там, изобщо да гледат в една посока.
Сега по-ясно ли е?
номер 6

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 764b346aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мило момиче, разбира се, че те обича, тук изобщо не става въпрос за това.
Действително не пишеш защо е отишъл в чужбина.
Предполагам, за да работи, да изкарва пари за общото ви бъдеще.
Ако за да му имаш доверие, трябва да е при теб, значи изобщо му нямаш доверие. Ако си загубила доверието, защото ти е обещал, че няма отново да замине - дали не си го изнудила ти да ти обещае, без да те интересуват доводите му?
Какво значи не е избрал теб? Отдавна те е избрал. Ако наистина е отишъл да изкарва пари, го прави за вас.
Той иска връзката ви да се развива, да имате деца, а ти самата се държиш още като дете. В такъв случай много ясно, че ще го ядосват недоверието и неразбирането ти.
Порасни. И си оправи правописа.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cb0c9d1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички.. да работи тамка , но файда няма чесно казано.
Всеки един човек може да се оправи и в бълтария , да бъде до любимите си хора. И за цялото това време , което беше там не да се оправи а затъна повече . Взе кола за 15хил. на изплащане, вместо да постигнем нещо той кола .. и затъна пак и замина.. Аз нямям вина че той не мисли .. заради една кола..

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8677e174ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Четящи, оставете Ганьо (номер 7) намира! Такъв си е човекът по природа и толко, не го прави лош. Коментарите над него не помагат никому. Той ли е виновен, че един ден Бог е станал с махмурлук и е решил да му даде хромозома в повече? Ганьо ли е човекът, който е карал майка му да му сервира сандвичи с лепило и оловна боя? Стига, малко уважение, моля!

По темата:
Не знам, хавторке, мноу тежко, 'прааяй ся.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d6ed20cfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами така е - човек като порасне и вече не вярва в приказки, като например "мис пепеляшка". ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker