Как да си намеря гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря гадже?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2428 пъти
Здравейте,

Момче на 27 години съм. Мога да си купя секс, но не мога да си купя любов и не мога да си намеря гадже. Всичко вече стана за пари. Какво предлагате? Насила нищо не става. Дайте поне някаква идея как да привлека момичетата около моята възраст. Пробвал съм какво ли не и все удрям а камък и ставам за смях.

Магиите помагат ли според вас? Къде да отида да ми направят някаква магия и да се случат нещата?

Някои казват да се заиграя с колежките, други казват да ходя по дискотеки, трети казват да се закачам с момичетата по улиците. Всичкото това е просто толкова смешно и неефективно.

Сайтовете за запознанства отдавна вече са отживелица. Момичетата вече не търсят нищо там, а само са за забавление. Да не говорим за чатовете, където забавлението е до спукване. Всички в интернет убиват време и не търсят нищо.

Агенциите за сериозни запознанства ли ще ми помогнат според вас? Да си закупя ли абонамент в няколко агенции за сериозни запознанства, или ще си загубя само парите?

Колкото до колежките, има хубави, но не ми обръщат внимание. Не искам да се натрапвам. Насила хубост не става...

По дискотеки не ходя, не ми е трябва. Противник съм на черната музика и купоните.

Да се заигравам с момичета по улиците също е абсурдно. Не ми е по стила да го правя. Няма да тръгна да се заговарям с непознати и да ги занимавам. Ще кажат, че съм луд.

Ходенето по компаньонки ли ще ми помогне да намеря подходящата? Имам чувството, че само ще ми вземат парите и дори няма да ме задоволят, камо ли да имат връзка с мен след това.

Има и едно друго нещо, което може би отблъсква много момичета, а именно, че съм девствен и нямам опит в секса. Повечето момичета търсят семейни и зрели мъже с много пари и опит в секса. Може би аз не съм такъв и затова досега не съм си намерил никога гадже.

Благодаря предварително, че прочетохте моята история и дадохте съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 609fd58365
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има 7. 5 млрд. човека на пленетата и точно ти ако не успееш да се приспособиш към сегашната ситуация и начин на живот - просто изчезваш. Примерно динозаврите - не са се приспособили и са изчезнали.

Забрави по интернет да намираш момичета с цел връзка и секс. Нещата стават само в истинската реалност, а във виртуалната само показваш снимките.

Трябват ти пари, умения за общуване и самочувствие.

По улиците можеш да заговаряш жени само ако си в Америка. Тук ще ти се смеят и ще те помислят за луд.

Когато ти е фикс-идея да си хванеш гадже - отблъскваш. Трябва да си спокоен, усмихнат и уверен. Ако прибързаш, ще изплашиш плячката и ще пишеш пак тук ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 469ef738da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай с магия наистина. Вероятно имаш лоша магия, която гони момичетата от теб. И да, тези агенции за запознанства само взимат парите на хората.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a1af9daba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1cdf1dae6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По телевизията рекламират едни феромони под формата на писалка, която струва 20 лева! www.sexwell.bg е сайта! Това ще ти бъде тайното оръжие-напръскваш откритите места по тялото си, заговаряш някое момиче и действаш! Задръжките падат буквално! Как не си се сетил досега? Човек като търси решение на даден проблем, действа докрай! А не да пита "защо става така?" А в работата ти защо нямаш шанс, не знам! Обикновено офиса е затворено пространство, а и не е редно да се смесват личните отношения със служебните! А и сигурно другите ти колеги-мъжете, не са те запознали с някоя все още! Попитай ги, кажи им какво момиче си търсиш и да те уредят с някоя! И не забравяй писалката-тя е твоето тайно оръжие!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 010902c0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Извинявай, но ми звучиш като чичо скрудж. Стой вкъщи и си брой парите, да не ги загубиш. Учи нещо, отиди на бригада, запиши се на екскурзия. Нямаш ли хоби?

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a42d0e44dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Пич, и аз имах проблем с жените, и знаеш ли какво установих? Че човек, когато се откаже да търси, тогава намира!
С жена ми така стана - бях се отчаял и тя сама се появи отнякъде и един вид ми се предложи. Заживяхме заедно, родиха ни се деца, аз съвсем бях забравил да мисля за жени, още по-малко да се притеснявам, че не мога да си намеря. И изведнъж, към 35-38 всякаш рогът на изобилието се изсипа върху мен. Първа любовница, че втора, че трета, коя от коя по-свестни и по мой вкус... По едно време направо бях решил ново семейство да правя.
Така че споко, в живота няма срокове. И както казват в по-предните постове - когато се вторачиш в търсене, ставаш отблъскващ. Успокой се, "откажи" се, и ситуациите сами ще се появят и развият. Чисто статистически мъжете сме по-малко от жените, като гледам сегашните педалковци и гейчовци - още по-малко сем, да знаеш! :) Така че на 1 мъж се падат по една и нещо жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 04bffb09fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Отчаянието със сигурност е много отблъскващо. Не се обиждай, но ти говориш за компаньонки, за магии и различни сайтове за запознанства, звучиш леко отчаян и това никак не е добре. Фактът, че нямаш семейство е само бонус. Семейните могат да си намерят любовница, не втора съпруга. Няма как да си намериш жена, ако си стоиш само вкъщи. Да не очакваш някоя непозната да почука на вратата ти, носейки 2 куфара багаж и да ти заяви, че се нанася? Излизай повече, разнообразявай средата си, заговаряй се с различни хора. Ако с някоя си допаднеш онлайн, излез с нея, знае ли се. Няма да загубиш нищо повече от 2 часа.
Хората са ти дали толкова много идеи, а ти си отхвърлил всяка една от тях. Сякаш сам си решил, че трябва да си самотен и няма метод, който да подейства. Не е така, опитвай. Не е казано, че още първата ще бъде сериозна към теб, но това не би следвало да е проблем. Два месеца връзка, пак са връзка. Всеки един опит ти дава нова гледна точка, позволява ти да изпиташ нещо и да научиш нещо. Ако не стане с първата, това не означава, че няма да стане с втората. Какво толкова, в най-лошия случай ще изпиташ няколко оргазма, след което няма да носиш халка. Не приемай всяка жена за потенциална съпруга, просто излизай, опознавай ги и ако си паснете, чудесно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 089cecc8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж сега, момичетата и жените харесват добре изглегдащи мъже с много добра лична хигиена-да се къпят и мият зъбите всеки ден, чисти и спретнати дрехи, да си поддържат окосмението и да миришат добре. Тези неща си личат от пръв поглед. Другото което е, трябва да си уверен в себе си, а не като видиш жена да млъкнеш или да я избягваш и т. н. най-вероятно така се държиш в работата и те смятат за незначителен. Ако се държеше нормално и беше с една добра лична хигиена, и добър външен вид, до сега да си си хванал колежка. На работното място се случват повечето от връзките и аферите. Компаньонките само ще ти вземат парите, да, те имат много опит с девственици на твоята възраст и ще гледат да не дадат много от себе си, да не кажем нищо за парите, които ще им дадаеш. Не обичаш дискотеките- ти си сухар и жените надушват това. Всяко младо момиче обича купоните, нощния живот, за какво и е някакъв сухар, който ще иска да си стои вкъщи в петък вечер... Имаш две опции-насили се да отидеш на дискотека-може да отидеш на пияно бар или на джаз клуб, не е задължително на черно парти. Другия вариянт е аповете -tinder и тем подобни. Поне ще се научиш да общуваш и ще ходиш по срещи-дори и неуспешни са някакъв старт и наченка на начин на опознаване на жените. Това, че искали опитни и женени с пари са пълни глупости. Всяка жена иска да си намери стабилен мъж с който да си има семейство и деца. Това искат повечето жени. Послушай ми съветите и до няколко месеца ще имаш приятелка. Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: cc3cdaccf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей! И аз съм минавала през твоя период. Разбирам колко гаддно е да нямаш гадже, а в същото време да искаш да има някой, който винаги да те разбира и подкепя, да те забавлява и двамата да сте влюбени. Толкова хубаво, че звучи нереално чак. И най-често, хората които са самотни, страдат от депресия. Като жена, която е имала много гаджета, ще ти дам няколко съвета:
1- Старай се да се решеш колкото се може по-добре.
2-Обличай се колкото може по-елегантно.
3- Прекарвай повече време с жени.
4- Спазвай добра хигиена, защото ние, жените, държим най-много на това.
5-Общувай повече с моми.
6- Усмихвай се по-често, но в никакъв случай престорено, защото нищо не става насила.
7-Стига си игнорирал жените около теб и им предлагай да отидете на кино/ресторант/театър/кафене/дискотека.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker