Дълга връзка, раздяла, но непълна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дълга връзка, раздяла, но непълна...
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1383 пъти
Здравейте! Момче на 34 години съм, неженен, вече мога да кажа и "почти" необвързан. Почти, защото след три годишна връзка с едно момиче все още сме заедно под някаква форма, макари вече тя... да се води с друг. Това пък предизвиква ревност у мен, която потискам, но на моменти това ми е много трудно и ме кара да се чувствам зле. Когато обаче й кажа да избере между мен или него и ако избере него - да приключи всичко с мен - тя го приема доста остро и болезнено и казва, че не иска всичко между нас да приключи и един ден пак можем да се съберем с нея, защото тя обичала мен, него само го харесвала, но е с него към момента, защото между нас имаше твърде много проблеми, които не позволиха на връзката ни да се осъществи докрай през тези три години.
Всъщност, историята е много дълга и сложна. Трябва да кажа това, че тя е момиче с увреждане, макари до голяма степен излекувано. Твърде е емоционална и свръхчувствителна. Нашата връзка започна първоначално само виртуално, в интернет. Поддържахме такава връзка около месец и половина, докато се видим за пръв път - тя реши да ме посети в моят роден град, понеже е от друг, на около 100-ина километра разстояние. Нещата обаче при първите ни срещи не се получиха както в интернет - тя беше много директна към мен и това ме стресна в началото - тя пък го прие тежко и след първите си две срещи нещата приключваха, но за кратко. После тя пак ме потърсваше и искаше да се свържем един с друг, да опитаме отново. След около 3 месеца връзката ни най-после се осъществи и първите около два месеца нещата бяха добре, докато... тя не започна с ужасна ревност към мен. Имам много добра приятелка години наред, още преди да срещна нея. С нея сме наистина само приятели - много искрени и с почтени отношения. Тя обаче не го прие, започна да ми поставя условия да прекратя тези взаимоотношения - аз обаче й казах, че не бих го направил на никаква цена, дори да поиска раздяла с мен. Тя обаче не се реши на раздяла с аргумента, че ме обича много и ще страда много ако се раздели с мен. Но през цялото време продължаваше да ми създава неприятности когато узнаеше, че се виждаме с моята приятелка, с която нямаме любовна връзка. Постепенно тази ревност стана крайна, пости истерична на моменти и аз бях готов на раздяла. Тя обаче се разстойваше силно, когато исках раздяла и аз, понеже наистина бях и си оставам привързан към нея, не се решавах на такава - болеше ме от мисълта тя да страда заради мен. Междувременно още първата година на връзката ни се оказа, че тя има финансови дългове. Аз не обърнах внимание... реших - нейни са си, няма да й държа сметка, а и тя не ми иска пари от мен, за да си ги оправи. Тези финансови проблеми обаче не се решаваха, а се усилваха. Говорихме много - денем и нощем, и на живо, и по интернет, когато пак се прибираше при семейството си, което дълги години не знаеше за тези нейни дългове. Връзката ни през цялото време беше прилив на силни емоции - от най-нежни и красиви до много болезнени. Стигало се е и до случаи на скарвания на улицата и пред хората. През тези години именно заради ревността и честите скандали, не се реших на по-сериозна крачка към нея. Не защото не я обичах, а защото се страхувах от обсебване, защото на моменти нейното поведение ми се струваше една идея обсебващо. Тя непрекъснато ми повтаряше, че ме обича много силно и истински, че аз едва ли не съм единствен мъж за нея. Когато виждаше, че нещата излизат от контрол и тя може да ме изгуби - отстъпваше и ми се извиняваше, искаше да си дадем още един, нов, последен шанс, но после нещата се повтаряха - тя пак изпадаше в ревност, караше се с мен когато разбереше за комуникация с друго момиче от моя страна и то чисто приятелска комуникация.
Така се стигна до времето, когато тя дойде да следва в моят роден град. Тогава сякаш се поуспокои в началото и нещата бяха сравнително добре няколко месеца. запознах я с моята приятелка, с която нямаме любовни взаимоотношения и тя сякаш я прие, успокои се. С ученето в началото беше добре, но постепенно с времето - започна да закъсва с него, както и отново... с парите. Не умееше да пести и харчеше за неща, които понякога не са й никак важни. Постепенно нещата пак започнаха да се влошават - скандалите отново зачестиха, ревността също. Така се стигна до началото на миналото лято - тя закъса с изпитите и се налагаше да прекъсне, да се прибере в родният си град. Родителите й бяха научили за дълговете й, които тя не успя да покрие за тези години. Така сякаш цяло лято бяхме разделени - нямаше какво особено да си кажем, сякаш нещата бяха се разнесли в пространството. Дойде обаче есента - тя пак ме помоли да се видим в моят роден град - аз не отказах. Видяхме се - тръпката сякаш отново се появи помежду ни, но... тя ми сподели, че вече се е появил нов мъж в животът й и тя иска да опита връзка с него. От този момент нататък за мен настъпиха тежки времена. Тя нито остана изцяло с мен, но нито се разделя изцяло с мен и досега, твърди, че въпреки, че с него - обича мен и иска един ден отново да се съберем. сега обаче материалните условия не й позволявали да бъде с мен и затова опитва с него. В един момент... поиска от мен категорични действия, за да се завърне при мен и да възстановим докрай отношенията си, като ги развием много повече. Искаше от мен да се сгодим и да опитаме... забременяване. Шокирах се - не бях готов на това. Поисках време за размисъл... Тя ми каза, че не можела да чака дълго. И в един момент реши, че няма смисъл да опитваме, щяла да си остане с него, а паралелно ако можело да продължим да си имаме нещо с нея, когато тя пак има възможност да ме посещава.

Сега съм в такова положение, че тя ме хвана емоционално чрез него... Накара ме да се чувствам слаб... Не мога да й откажа почти нищо, защото се страхувам, че при нов скандал - тя ще спре да комуникира с мен и всичко ще приключи, а аз не искам да се случи изцяло и това. Той пък не е доволен, че тя все още има някакъв тип взаимоотношения с мен и много често също ревнува, вдига й скандали, което тя не приема, но не предприема и категорична крачка да се раздели и с него. Усещам се в една задънена улица с път без изход. Иска ми се да имам силите да приключа всичко това, но... я обичам и мисълта никога повече да не я прегърна и целуна отново ме плаши и потиска - сякаш ще загубя нещо изключително ценно в животът си. Не знам какво да правя и как точно да процедирам, защото нито мога изцяло да се разделя с нея в момента, нито да остана до безкрай в това положение. Иска ми се да ми стане безразлично както беше миналото лято, когато тя се беше прибрала у дома си и не се виждахме 3-4 месеца поред, но сега не е сякаш същото. Тогава бях свикнал с идеята и мисълта тя да е по-далеч от мен и безгласно да сме на дистанция, без да сме си казали, че сме разделени... Иска ми се това спокойствие и комфорт, а също да срещна друга, с която да започна нещо ново. Но... сякаш почти всяка мисъл за друго момиче ме кара да усещам и чувствам все още нейното присъствие и това ме потиска... С нея имахме много контрастни емоции (и все още ги имаме)... от много голяма романтика и нежност до тежки думи на болка, обида и горчивина. Искам да запазя любовта си към нея и тя към мен, но не знам вече как да процедирам, какво да направя, мисълта ми сякаш се обсеби от страха да не я изгубя и всичко красиво от миналото да остане спомен от миналото, от който боли...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: b374653e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   “Момче” на 34? Wtf ти си направо чичка!
Не прочетох повече от историята.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3a5f07e09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, да не си жена? Само за чувства говориш. Вярваш, че може да има приятелство между мъж и жена. Да, жена си, невъзможно да си мъж.

А пък на онази й се появил мъж в живота. Така казват, въобще не го е търсила, въобще не е давала сигнали на разгоненост. Просто е паднал от Марс, а, бе никаква вина няма. Та, жена ли си или мъж приличаш на женски орган?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9f03700339
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тя спи с друг и ти продължаваш да я мислиш? !? !
Абе пич, не си момче, а мъж вече, я имай малко себеуважение и я за*би.
Това, което описваш за нея не ми хареса, има някакво изкривяване, връзката ви е била супер емоционална, но са надделявали лошите моменти, а ако искаш семейство с някоя добрите моменти трябва да са повече.
Аз лично бих просто я забравил и това е, намери си нормално момиче!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 470bbb0175
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момче, бъди Мъж и имай малко достойнство. Защо позволяваш да се подиграват с теб и да те въртят, както си искат? Нещо си се заблудил според мен. Реално не знам каква връзка сте имали така от разстояние с прекъсвания, но според мен тази жена не е за теб! Моя съвет е да прекъснеш всякакви взаимоотношения с нея и да продължиш своя живот и търсене на друга партньорка в живота. Защо си усложняваш живота, по тоя начин не мога да разбера - нямаш полза от това! Седни и помисли изобщо има ли някаква преспектива за някакви бъдещи взаимоотношения - поред мен няма! Как така е с друг, но ти казва че в бъдеще може и да се съберете и ти и вярваш! Като удавник за сламка си се хванал, недей така! Има и други жени, но за да продължиш напред и да намериш точната за теб, трябва да оставиш другата в миналото и да я забравиш! Успех!

М. 32г.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 90a68e8b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз не знам какъв мъж си ти - на 35 си почти, а се определяш като момче...

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8e59a2fba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бъди спокоен, вие никога не сте били заедно в реалния смисъл на думата. Бил си и продължаваш да бъдеш кошче за душевни отпадъци. Пък ти си влюбен в едно момиче, което много те обича, ама за момента е решила да е с друг. Прочети това изречение няколко пъти и усети сам колко нелепо звучи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 92a9b38433
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм на 31 г. Според мен най-добре за теб ще бъде да се дистанцираш напълно от тази жена. Щом постъпва така с теб, тя не те обича. Не знам каква изгода има от теб, но според мен просто те използва. Млад си, моля те, не си го причинявай това нещо. Прочети няколко пъти това, което ти самия си написал и се надявам сам да си изясниш, че това не е човек, който заслужава да страдаш за него. Пожелавам ти успех, авторе.. Дано намериш спокойствие и истинската си любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker