Целувка на първа среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Целувка на първа среща
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1142 пъти
Здравейте и аз да споделя моята драма, понеже не намирам никакъв разумен изход от тази ситуация и това ме влодява. Момче съм на 28 години запознах се с едно момиче преди известно време тя е на 26, писахме си около две седмици онлайн и излязохме на първа среща. Срещата мина гладко, говорихме смяхме се и когато я изпратих до утях, тя стоше пред мен и посегнах и я целунах, може би избързах, но така го усетих и така го направих, странното но и тя ми отвърна, после аз се прибрах и запознах да мисля много за нея. На другия ден си писахме отново, но тя тя нищо не каза за случилото се, и аз я попитах. Тя ми отговори, че ме харесва също, но е рано още да говорим за връзка понеже се виждаме за първи път, и каза да излезем още няколко пъти и ще видим, но последсвие започна да ме избягва по някакъв начин и това не ми дава мира и вътрешен покой. Заривам се с работа, за да не мисля за нея. но уви не се получава. Казвам си сигурно не ме харесва или ме е помислила за някав отчаян, и ме е зачеркнала и си казвам ще я забравя и ще си продължа живота, но пак мисля за нея. Ще съм ви много благодарен ако чуя мнение на по-трезво мислещи хора от мен:)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: e43b45d54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   На тая възраст не са ли ви ясни нещата, то не знам каква връзка може да очаквате. Възможно е и да не те е харесала, на 28 би трябвало да имаш опит с жените, прецени според поведението й или я питай директно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aae6d23fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен и двамата сте избързали с целувката. Дайте си повече време за опознаване. Относно това защо те избягва, не знам колко често й пишеш и дали не я зариваш с въпроси относно отношенията ви.

P. S Едно е с момичето да се познавате от няколко месеца или години, друго е да се виждате за първи път. Не очаквай от първа среща да ти каже дали иска връзка с теб или не, прекалено е рано.

Ж23

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b1e98f68dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си си отговорил на въпроса, да тя те мисли за откачен. Аз като жена, мога да кажа, че адски ме отблъсква когато някой мъж, който още не ме е опознал започва да ми говори за връзка и да ме пита дали го харесвам Макар, че и аз искам сериозна връзка е отблъскващо, веднага си давам сметка, че той е отчаян. Няма какво да харесва още в началото освен външността ти. Моя съвет е да се отдръпнеш малко и не я засипвай със съобщения от сорта "Защо не ми пишеш? "

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9a30e94c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига сте се момчесвали на по 30 години, смешно е! И престани да я пришпорваш, затова се отдалечава! Не си момче, а мъж! Дръж се като такъв!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e200ae1087
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, не знам какви сте ги говорили, ама така ли се прави бре момче. Целунал я бил, после я питал за станалото... :-) Това като по американските романтични филми, дето започват някакви анализи на целувката. Изпратил си я-ок, целунали сте се ок и до там. Просто като се чуете другия път не коментираш нищо, а казваш, че искаш да я видиш пак. И не: "здравей, беше ми много приятно миналия път, искаш ли пак да се видим". А например: "Катя, какво става бе, зариха те с работа, никаква те няма. Искам да те видя довечера, в колко и къде да дойда да те взема. Т. е. налагаш се, бъди мъж.
Такива глупости след първа среща, еле пък с реплики: много те харесвам и така и иначе, са пълен провал. Говори за отчаяност, липса на опит, нерешителност, слабост и т. н. Просто действаш, не говориш нищо. Целуваш-отвръща ти, хващаш я за ръка и повеждаш да я чукаш - у вас, у тях, където можеш. Ако се дърпа, не настояваш, не коментираш отказа ѝ, все едно нищо не е станало.
Жените искат действие, решителност, както се казва да си ги вземеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker