Липса на доверие или.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на доверие или..
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1551 пъти
Здравейте! Пиша тук с надеждата, че историята ще бъде публикувана и ще получа съвети. Ще се старая да съм максимално кратка. Жена на 25 съм, имам приятел от 4 години. Преди втората ни годишнина бяхме разделени 4 месеца. Случи се така- непозната жена се свърза с мен в социалните мрежи и ми каза, че приятеля ми ни върти и двете. Не ми се искаше да повярвам, чувствах се адски зле. До този момент му имах огромното доверие и от това предателство много ме заболя. Попитах го дали е истина. Очаквах да направи нещо, за да спаси връзката ни. Вместо това той отрече да има връзка с нея, каза че я познава, но все пак пожела да се разделим. Така се случи, че след 4 месеца решихме да си дадем втори шанс. Не попитах какво е имало между тях с онази, защото не исках да ме боли. Мислех си, че му имам доверие. Е, така беше до миналото лято. Забелязах, че във фейсбук и инстаграм почна да се интересува от бившите си приятелки. Интересува се в смисъл, че ги следва и добавя като приятели. Както и да е замълчах си. Но чашата преля вчера. Случайно попаднах на профил на една жена, която не познавам. Доста души я следват, изглежда е от популярните в интернет. Приятелят ми, който уж не е активен - не качва нищо, не харесва и моите публикации и снимки, беше харесал всичко на въпросната жена. Дори и снимки, на които си показва задника. Попитах го и същата история, но този път не я познава, но иска да се разделим. Никога не съм била от тези, които му държат сметка, даже не съм си позволявала да му правя забележи, за каквото и да било. Но като видях това не издържа и го попитах. Може да си мислите, че съм наивна, но вярвах на всичко, което ми казваше. Но ето че се случи същото. Исках говорейки да оправим нещата, но той пожела да се разделим и ме блокира навсякъде, за да не му пиша повече. Едва ли не ме изкара виновна, за това, че съм видяла профила на момичето, а то стана по чиста случайност. Не знам какво да правя. Моля споделете вашето виждане по въпроса. Аз ли преувеличавам или той прекалява?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9b6bb9f404
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен проблемите, които имате, не се дължат само на единия от вас. Той за мен определено е прекалил, ако те зарязва само защото му държиш сметка с кого си пише, при все че вече ти е дал повод за съмнения веднъж. Че и те е блокирал...
Е извинявай много ама постъпва като женчо, супер тъпо е.
А относво твоето поведение - това, което си написала, че си го проверявала и т. н. - бих го определила като логично.
Остава само ти да направиш равносметка дали нещо в поведението ти не го е отблъснало от теб - да си го обсебвала например (жените често го правим несъзнателно), а това действа наистина много отблъскващо на мъжете...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 817a468e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема е че вярваме на думите а не виждаме делата, Спокойна да си нямаш никаква вина че си харесала ЕГОИСТ!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2b7a20f212
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво не разбираш от цялата ситуация? Нещата са ясни като бял ден. Този човек нито иска да е с теб, нито си заслужава усилията и загубеното време. Продължи напред и не се връщай да си давате шансове, няма смисъл, когато нещата не са взаимни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 034118a16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само те използва за секс, нищо сериозно не очаквай от такъв!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e0a6896adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре де, видяла си харесванията в нета, ок, защо изобщо го питаш?? !!! Защо си го причиняваш? ! Какво очакваш да чуеш, като го караш да минава в обяснителен режим? ! Видяла си, не ти харесва, казваш „чао“ и си тръгваш. Какво има да се коментира тук? Не го оправдавам, няма за какво, не те нападам, пак няма за какво. Научи си урока- всеки е в правото си да действа както пожелае, никой никого не притежава, никой не може да се промени така, като на теб ти се струва нормално и удобно, затова, ако нещо не ти допада- тръгни си. Това не е твоят човек. А ти два пъти настъпваш една и съща мотика.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d9957cb69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да видиш отворен профила му е чиста случайност. Да го разглеждаш, до там, че да видиш всички снимки, които е харесал, не е место случайност. Има хора с непоносимост, към нахлуването в личното им пространство. За напред да знаш, че задушаването на партньора е пагубно за връзката. Реално той не е направил нищо, освен да зяпа картинки, ако това не можеш да го понесеш, тежко ти.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a91c4e4caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че за теб е по-добре да се разделите. И то не толкова, защото е харесал нечий задник (преди ерата на Интернет пак са харесвали, макар и без "лайк"), а защото иска да се разделите, понеже си го "хванала в крачка". И то за пореден пък излиза със същия номер - вместо да иска да се разберете, той ти бие шута. Не заслужава трети шанс!
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 88b7882d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Жено, няма ли да престанеш с твоите измислени фалшиви истории. Как си видяла профила на момичето без да я познаваш. Как не ти омръзна да лъжеш и да публикуваш небивалици. То бива, бива ама ти наистина прекаляваш. В теб съвест има ли!?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9e032c744b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той прекалява. За съжаление си попаднала на кофти мъж. Горе главата - приеми загубата с достойнство и потърси нов, сигурна съм, че ще намериш човека, който да заслужава доверието ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: faf0ab3ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си преувеличила само доверието, което си му имала досега. Пък той е страшен страхливец и жалкар. Може само да се радваш, че вече не е в живота ти.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 155997c53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Иневерявал е, при това с кеф. Трябвало е да го отсвириш без никакви шансове, но каквото такова. Дебилчетата тук ще те обвинят теб (особено аутистчето, ползващо емотикони през 2 думи), но си знай позицията.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9e42ffd220
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Раздели се с този човек окончателно, запази си малкото достойнство, което ти е останало и си оправи живота, следвай целите си, мечтите си, излизай, бъди щастлива, просто без него! Той се подиграва с чувствата ти зад гърба ти, а дори може да се каже, че и в лицето! Осъзнай се навреме, докато не е станало прекалено късно.

The Little Donut

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ffd5245d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съжалявам, че ще ти го напиша, но тоя пич никога не те е обичал, ами те е имал просто ей така докато си намери точната! Това не е любов, ами подигравка с човека, на когото уж държи- в случая теб!! Ще ти дам един съвет, не показвай тъга! Трудно е, но вдигни глава и излизай насам натам, намери си друг! Ако все пак някога поне малко, мъничко е държал на теб или обичал- види ли те щастлива- ще го заболи! Повярвай ми!
Такива са ми ясни, на теб се зъбят, а лиги им текат по непознати дрисли!
Ако имате общи приятели никога не циври пред тях за него, приятели няма в истинският смисъл на тази дума! Ако все пак стане въпрос за него се усмихни, сякаш не тя, а той е изпуснал специалната жена! Щото ти, обичайки го, си била специалната за него, но уви, той не го е осъзнал.. а и много добре знаеш, че няма как да си в живота с един само защото знаеш, че те обича! За жалост тоя циркаджия не се знае дали изобщо ще осъзнае какво е имал до себе си, надявам се да ме разбереш, защо трябва да си сега усмихната, сякаш си се родила отново!!! Това именно той няма да преживее! Е... пак ти казвам, изобщо ако някога му е пукало за теб... Някои мъже търсят идеалната, според критериите си, жената влага повече емоции, мъжът не... Запомни- винаги трябва да си на ниво, хвани си и друг! Истинската любов по принцип сама ще те намери! Тоя смешник не е бил за теб, да те скъса той!!!!? И то само защото си му разкрила мръсотиите? И това че те е блокирал.. звучи ми все едно човека те е "усещал" май само сексуално! И все едно че вчера е завършил гимназия! Този, който ще те усети истински ще го намериш! Не се отчайвай! Аз пък изхабих две години от живота си с един помияр, който ме заряза заради майка си.. не съм била достойна за него, а той бил вече за женене... Въобще някои мъже търсят идеална, а такава няма.. Горе главата! Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bd399179b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти сериозно ли се чудиш? Значи и двата пъти, в които разбираш, че има паралелна връзка, той ти бие шута, а ти се чудиш дали не преувеличаваш. Първо, ако очакваш да се промени, не храни такива илюзии. Ще продължи да ти изневерява и да те лъже. Второ, което е по-важното, не мисля, че този мъж те обича. Ако те обичаше и изобщо държеше на теб, щеше да направи всичко възможно да те разубеди, че има друга, или да си признае и извинява, но при всички случаи нямаше да иска да се разделите. А той го прави отново. Забрави го и гледай напред!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4083ffc7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Оффф много е зле този. Опитва се да те изкара теб виновна. Не си наивна, защото не е добре да си прекалено мнителна и да дебнеш и ревнуваш някой. Но все пак си дай ясна сметка... Кръшка ти. Уреди си нещата и ти. Виждай се с други мъже. Когато срещнеш по-добър, може да се разделиш с този. На мен пък какво ми се случи... Правя секс с един, уж разделен с жена си с дете, а днеска ми вика, че за уикенда е с тях в Пловдив. Емии аз каква съм, ревнива ли... То ти идва вповече в един момент. Мъжете се държат дотолкова зле, доколкото позволил. Мега нагли са станали. Ако може ивръзката, и жената, и на баницата мекото и без ангажименти. Той след като само зяпа топ мацки, значи при първа възможност ще забие някоя. Страшна преданост, няма що. Не му показвай грам ревност! Прави се на ударена, сериозно! Направо ще го изумиш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 223ca813ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Изневерявал ти е през цялото време. Била си му една от многото за забавление, като остане на сухо, тогава се е сещал за теб. Всички сме минали през това. Разкараѝ боклука и го забрави. Блокираѝ го в социални мрежи и навсякъде, не му вдигай телефона, пиши го умрял. Плюй и отмини. Светът е пълен с готини мъже! Живей и се забавляваѝ! Младостта не трае дълго, да не съжаляваш един ден за пропуснатите шансове! А той ДГД!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker