Не се чувствам достатъчно красива за мъж като него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се чувствам достатъчно красива за мъж като него
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2662 пъти
Здравейте! Пиша тук с идеята да получа повече мнения по въпросът, който ме тревожи напоследък. Иска ми се да чуя обективните мнения предимно на мъже, ето защо... От известно време съм ухажвана упорито от един Великолепен мъж, който в моите очи блести не само с външен вид, но и с уникално добра душа. Сърдечен, мил, възпитан, обожава да помага на всички, внимателен, и още, и още... Външността му е впечатляваща - висок (188), трениран, с мускули, атлетичен,, но в никакъв случай не прекалено суетен, даже напротив - казва, че спорта трябва да носи здраве, а не да е с позьорска цел. Земен е, знае истинската цена на нещата, не гледа повърхностно.. Та, къде е моят проблем - ами аз съм точно обратното на него като външен вид - висока 160, леко пълна, нямам спортни навици ( макар да съм тренирала преди време, а и не е късно да започна пак). Като цяло, не съм била отхвърляна от партньорите ми досега заради външния ми вид, казвали са ми, че съм красива, секси, "сочна", но аз така и не успявам да се възприема така. Виждам, че тялото ми не е перфектно, макар да се чувствам здрава и жизнена. Чувствам се неуверена да застана като Жена до този мъж - как ще ни възприемат близките му, дали ще изпълня представите им, дали той ще е доволен от жената до него, дали подсъзнателно не ме иска по - слаба. Това ми пречи да се отпусна и да минем на нов етап Той самият постоянно ми повтаря, че вижда в мен красива, интелигентна жена, че обича смеха ми, че го правя щастлив, че другите неща нямат значение за една сериозна връзка... Но как аз самата да се отпусна и да се отърва от тези комплекси? Надявам се разбрахте какво ме терзае, и ще се радвам да дадете обратна връзка :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9ae6a7bca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Fake it until you make it - буквално. Но не прекалено. Просто спри да мислиш за комплексите си, защото това най-много грози всяка една жена и мъжа моментално го вижда. Никой не иска несигурен човек до себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e9661f988e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той те е харесал такава. Сама казваш, че е мил, не е суетен. Явно е видял нещо в теб. Може да харесва пухкави миньончета :) Не всеки избира по външен вид, а и не виждам на теб какво ти има, за да се подценяваш така. Но със сигурност не е добре да влизаш във връзка с такава самооценка, защото това може да бъде пагубно за взаимоотношенията. Напротив, ухажва те страхотен по твоите критерии мъж, вдигни глава и бъди уверена и секси. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 47c5c01b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приемай се така както той те вижда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7e7502b849
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто отслабни и започни да тренираш. Тц тц, ей тва мързела е страшно нещо. Хем не се харесва, хем не може да се стегне и да свали някой килограм.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 768c889516
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми той ти го е казал. "Другите неща нямат значение". Той не те харесва такава, просто се е примирил и се е съсредоточил върху други твои качества. Вместо да се депресираш, можеш да започнеш да спортуваш с него, да отслабнеш така, да се почувстваш "на неговото ниво". Което пък е глупаво, ако не го чувстваш отвътре.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f07466a2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами започни да тренираш и така ще се избавиш от комплексите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d6cf59c45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тотално излишни притеснения. Вие жените винаги се притеснявате за неща, които нас или не ни интересуват или дори ни впечатлява у вас. Особено с това: "малко съм пълна", то е доста субективно. Освен това, нали знае истинската стойност на нещата, това е потвърждение, а ти се оплакваш.... М19

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8c7aabe5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Харесва ли те? - Да!
Ухажва ли те? - Да!
Търси ли те? - Да!
Иска ли да бъде с теб? - Да!

Не виждам какъв е проблемът тук, просто сама си втълпяваш разни мисли. Очевидно е, че те харесва не само заради външния вид, така че действай преди да са му охладняли чувствата.

Просто не мога да разбера как винаги търсите под вола теле, когато няма причина за притеснения.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c7bcf3027f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Явно те харесва такава, каквато си. Пък и далеч не всички атлетични мъже харесват жени със спортна физика, примери мога да ти дам няколко, включително и моя собствен. Моят мъж също е висок и атлетичен, а аз съм закръглена и по-ниска от теб.
Вместо да се комплексираш излишно, замисли се, със сигурност има много неща в теб, включително на чисто чисто физическо ниво, които са го привлекли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3b643cafee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ще бъда максимално кратка и се надявам да ти помогна.
Този страхотен, невероятен мъж, който възприемаш за вид божество, от всички жени на Земята (някои слаби, тренирани и много стегнати) е избрал точно теб. Тренира, със сигурност познава жени, които също тренират, имал е възможност да бъде с такава, но е харесал теб. Този мъж е видял нещо в теб, което го е привлякло. Значи в теб наистина има нещо красиво. Той ти говори по този прекрасен начин и иска да се видиш през неговите очи. Държи се добре с теб, мил е, красив е, интелигентен е, грижи се за здравето си. Не бъди глупава, остани до него. Идеалното плаши, но повярвай ми, той не може да е напълно съвършен. Когато тръгнах с приятеля ми мислих, че той е перфектен. Още го мисля, но вече знам, че си има недостатъците. Той е висок, аз не съм, той има сини очи и мека коса, аз не. На него не му липсва внимание, но и на мен не ми липсва. Той е уверен, аз не съм. Но той избра мен, а аз приех неговия избор, защото очевидно е видял причина да бъде с мен. И така вече 3 години си живея спокойно и щастливо, чувствам се обичана и се усмихвам често. Не си изпускай щастието заради глупави страхове, които са само в твоята глава.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e286846653
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Чакай малко - той само те сваля, а ти вече мислиш как ще те приемат близките му? Слез на земята! Не казвам, че не е възможно да има сериозни намерения, а че слагаш тигана, докато рибата още е в морето.
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a48d8ace34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чувствам се по същия начин! Приятелят ми е по-забавен, по-общителен, разговорлив с хубаво тяло.. като цяло в моите очи е страхотен. Аз съм по-срамежлива, скромна, пълничка.. и когато се запознах с техните самочувствието ми спадна до минимум. Много се притеснявам, че не съм достатъчно добра за него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5775ab7076
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Заключи се в тоалетната и хвърли ключа в дупката! След две седмици като те намерят, ще си кожа и кости. Много красива ще си станала.
Човека за да ти обърне внимание и да ти прави комплименти е видял нещо в теб което го привлича. Щом той иска да бъде с теб, какъв ти е проблема? ! Ако искаше можеше да си хване някоя пластмасова кифла. Прав ли съм? Никога не съм бил или гледал да си хвана такава кифла. Бил съм със слабички, девствени, пълнички и какички. Нито една не ме е привлякла с външен вид. Как да го обесня? Харесвам жена която може да ме накара да бъда себе си. Да не се налага да се правя на маймуна. Хвана ме кака на 46 години /с 13 по-голяма от мен/, изобщо не ми пукаше какво говорят от страни. Аз знаех какво имам. Внимание, уважение, помощ. А за останалото да не говоря. Когато се чувстваш сигурен и пълноценен, всичко ти се струва страшно лесно. Ако толкова те притеснява външния ти вид, директно го попитай какво мисли той по въпроса. Не заради твоите съмнения да скочиш в едни диети, спортове и т. н. Като ти увиснат нещата, ще бягаш по пластични хирурзи ли? Никой не е казал, че мъжете харесват пластмасови джуфки! Едни харесват по-високи. Други по- пълни. Някой с малки гърди. Други с интелект. Гледай си живота и се радвай на момента. Скоро и той ще отмине.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fd96e4dc41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма такова нещо като недостатъчно красива за някого, или прекалено грозна и дебела. Мъж, който те кара да се чувстваш така нарочно, дали с думи, или жестове, просто не става, и трябва да си върви. Описаният от теб не е такъв, за него си идеална, харесай се и ти. За близките му ще е по-важно как се държиш с него, дали се разбирате, какъв човек си, а не дали си някоя манекенка. Спри да се подценяваш, и да го издигаш на пиедестал колко е съвършен, защото така вредиш на себе си. Свали си розовите очила спрямо него. Той не е идеален, не е бог, а просто обикновен мъж. Спри да го обожествяваш. Възприеми го като хубав мъж, а себе си като красива и желана жена.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f6bf872ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе луда ли си... той ако смята, че ти е лошо тялото, изобщо няма да те сваля. Мъжете не се занимават с жени, които мислят за дебели. Преодолей комплекса си, но не се занемарявай. Положи усилия заради теб самата да отслабнеш. И дай шанс на момчето. На твое място, щом не си харесвам тялото, ще отслабна. Но щом момчето те харесва, действай

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 605c8679c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щом си комуникирате и всичко втрви добре, значи е земен човек. Има един малък проблем, че ще го заглеждат по-хубави жени и ще се амбицират особено много, когато го видят с теб. Тоест, трудно ще го задържиш. Всичко зависи от него. Пред хубавите мъже има избор и те подбират, не ги подбират тях.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b662025a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Радвай се че си попаднала на човек, който не гледа само външния вид и не е повърхностен. Като не се харесваш ходи тренирай, за него това така или иначе няма значение. Но е тъпо да го товариш със собствените си комлекси.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ebc8fb07e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Истинската Любов е перфектна и там няма страх от нищо.
Кога ще послушаш сърцето си? Умът прави изчисления, колко тежа, колко съм висока... много сухо.
Отдай се, гумени се. На кой му пука какво ще стане ако това е човекът всичко е перфектно!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c88c0172c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ами истината е, че няма да сте добра двойка, защото твоят комплекс винаги ще остане, вследствие на което може дори да го намразиш, че е по-хубав от теб. Като му мине влюбването и те види реално, веднага ще мине на следващата. Хубавите мъже са опасни - те знаят, че имат голям избор и винаги бързо идва следващата. Аз бих дала заден ход. Ще си патиш просто! Има старо правило - жената трябва да е по-хубава от мъжа, не обратното!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4b7a7be095
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От колко време си ухажвана от този мъж та успя и височината да му измериш. Освен височината разбра ли каква му е заплатата. Може би там се крие по-голяма привлекателност щом обожава да помага на всички. Щом другите ти обожатели са ти казвали, че си красива, секси и сочна може и той да ти е отгатнал вкуса-сочна. Дръж здраво, такъв мъж не се изпуска пък каквото стане, стане.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9ec3d08c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз бях сто пъти по комплексарка от тебе. Най много ме тормозеше това, че съм с леко кръгло лице-обожавам овални, слаби лица, чувствах се отвратително. Омъжих се за най- добрия и готиния мъж. И знаеш ли какво ми каза-по късно, разбира се-влюбих се от пръв поглед в теб-заради сладкото ти личице. Изводите ги оставям за теб

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker