Не мога да го имам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го имам
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1034 пъти
Здравейте!

Пише момиче на 20 години.
Ето какъв е и моят "проблем".
Нямам никакъв късмет с момчетата. Въпросът е, че срещнах такъв, който да ми харесва, но... аз уча в чужбина, а той не иска връзка от разстояние. Това тъпо разстояние, заради него все нещата се проваляха. Та , това момче е с 2 години по-голямо от мен, абсолютно всичко харесвам в него, говорим си постоянно, пишем си, споделяме си, казвал ми е, че аз сигурно ще съм момичето, което винаги ще иска, но няма да може да има. Явно не ме иска достатъчно, нали така?
Когато имам проблеми, той все гледа да отбегне темата или поне да ме накара да не мисля толкова много за проблемите, не можем да го играем все щастливи. Аз не съм постоянно усмихната.
Вчера се опитах да го одрежа, защото вече супер много ме боли да си общувам с него, как да го приема за приятел като ме побърква мисълта, че сигурно пак ще се хване с някоя неподходяща за него.
Да, млада съм все още, има време кога да срещна онази любов, вие кога срещнахте вашата? Интересно ми е да чуя вашите истории :).

Кога разбирате, че сте се влюбили и кога да разберем, че е взаимно?

Знам, че всичко това е толкова незначително, но имах да споделя. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4cbf5bff05
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Кога разбирате, че сте се влюбили и кога да разберем, че е взаимно? “

Влюбвала съм се два пъти. И в двата случая беше взаимно, но в първата ми история присъства разстояние. Не бих повторила за нищо на света. Голямо мъчение е да имаш някого в сърцето си, но да го нямаш в ръцете си. Обзема те една постоянна липса, вечни размисли и мечти за срещи. Мазохистично е. Хем зареждаш тези чувства, хем осъзнаваш, че това те наранява допълнително. Разбирам всеки, който твърди, че не иска да се подлага на това. От друга страна, независимо дали имате връзка, докато си общувате всеки ден чувствата не изчезват. Статуса няма значение, чувствата са това, което те тормози. В ситуация, в която вече сте влюбени, положението отдавна е изтървано и ще ви боли, без значение какви решения ще вземете.

Разбирам, че съм влюбена, когато започна да "хвърча" от щастие. Ставам голяма мечтателка, в главата ми все се развиват истории за следващата среща. Постоянно се усмихвам, всичко ми се струва позитивно. Само да мисля за човека и усещам пеперудките в стомаха, а а такива мисли ми се прокрадват в съзнанието почти постоянно. Като видя мъжа и ми става едно... хем леко и приятно, хем ръцете ми се разтреперват едва забележимо и имам чувството, че и гласа ми ще се промени, ако заговоря веднага. Същото е и когато ми звънне или ми пише. Винаги другият ми се струва толкова близо до съвършенството, колкото е възможно един човек да бъде. Обикновено съм реалист и виждам както хубавото, така и лошото, но когато съм влюбена не обръщам особено внимание на лошото. Пак го забелязвам, но махвам с ръка и си казвам, че се подлъгвам и не трябва да съм негативна. Опитвам се да оправдая възлюбения за всичко, за което може да бъде оправдан. Гледам да го зарадвам, ако ще и да е с картичка или чаша с кафе. Търся го с поглед навсякъде. Радвам се като дете на всяко докосване на ръцете ни, дори нямам предвид нещо по-интимно. Прибирам се от среща и вече ми липсва... чудо е. Стремя се да не досаждам, не съм лепка, но обикновено имам желание да го чувам често, така че просто пренебрегвам такива импулси.
При мен няма златна среда в чувствата, всичко е крайно и силно, не мога да изпитам повърхностни емоции. Знам, че са влюбени в мен, когато виждам точно същото поведение в замяна. Приятелят ми е сериозен човек, той е обран от емоции. От нас двамата, ако трябва да го обясня с метафора, той е езеро, а аз съм река. Въпреки това, че се въздържаше от изблици, усмихваше се страшно много и ме гледаше в очите през цялото време, дори в стаята да има други хора. Търсеше ме, изпращаше ме до вкъщи. Когато започнахме да излизаме, винаги беше намислил някаква изненада за срещата. Той не е креативен, той е човек на науките. Не обичам изненади, но толкова много ми харесваше, че се старае да си прекараме добре. Организирал е вечер да се качим на високо, под звездите и да сме си само двамата. Никак не ми се ядосваше, дори да съм сгрешила, а той е организиран, стриктен и в нормална ситуация, ако някой закъснее с 5 минути е склонен да си тръгне. Държеше се сякаш съм цвете. Пак казвам, за него не е съвсем типично, той не изразява лесно емоциите си, не е добър говорител. Такива неща трябва да ти говорят, че човек има чувства към теб. Никога не можеш да си сигурна, че е точно влюбване, но наистина си проличава. Ако видиш пресилена и истинска усмивка, никога няма да имаш проблем да ги различиш. Езика на тялото говори, интуицията ти говори, когато има привличане, няма как да не разбереш. Възможно е да се подлъжеш, че има, а то да няма, но ако наистина съществува нещо между вас, ти просто ще го знаеш без сериозни въпросителни. Страшно много си личи, влюбените хора сякаш ходят по различен начин. Отношението, което виждаш е на съвсем друго ниво. Човек, който е влюбен, ще пътува 5 часа, за да те види за 10 минути. Не ти говоря за клишето, аз съм виждала това в истинския живот. Не обичам да шофирам, но съм го правила за приятеля ми. Не обичам и да танцувам на почти празен дансинг, но и това съм правила, за да го зарадвам. Когато някой прескача границите си заради теб, няма място за съмнения. Ако само ти прескачаш граници, също не трябва да се съмняваш, че нещата не са точно както трябва да бъдат.

Знам, че ти звучи налудничаво. Хората стават все по-практични, в днешно време повечето не вярват в чистата любов. Има доста такива, които са интелектуално на високо ниво, но емоционално още са в 7 клас. Истината е, че когато има любов е почти същото като в романтичните комедии. Трябва да вярваш в това, трябва да си сигурна, че съществуват големи жестове, малки жестове и много щастие. Преструвки има много в 21 век, но съществуват и искрени чувства, които те карат да изглеждаш като идиот и да местиш планини. Всяка сълзлива история, която някога си чула е напълно осъществима, живота е шарен, не е черно-бял. Връзките никога не са идеални, но има безброй много клиширани неща, които ще правят за теб и ти също ще правиш. Сега са клишета, когато се влюбиш е сякаш най-голямото и прекрасно нещо на света.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c2ac54dcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каквото е писано ще стане, какво му мислиш толкова.
Хайде щом се харесвате, ще измислите вариант да сте заедно. На истинската любов винаги и помага съдбата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker