До колко е важно физическото привличане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До колко е важно физическото привличане?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2096 пъти
Наскоро си хванех едно гадже. Супер умно, интелигентно и амбициозно момиче. В нечии други очи тя е привлекателна, обаче в моите...
Страннно е. Много я харесвам като човек, имаме много допирни точки, имаме винаги за какво да си говорим. Като цяло всичко стана спонтанно. Заедно сме вече почти 2 месеца. Наскоро се стигна почти до секс, но поради други причини не се състоя действието. Но там дойде момента в който аз усетих, че тя не ме привлича по такъв начин по който някой други непознати например. Просто дрехите, прическата, структура на тяло, лице и форми не е моят тип. Други си умират за това, но явно не и аз. Слаба, 165 висока, черна чуплива коса, кафяви очи и страшно много ме обича. Привлече ме интелекта в нея и това, че се разбираме много добре. Общо взето всичко е 6, но това с привличането не знам как ще го бъде. Искам да съм с нея, а ако и кажа да смени визията или да направи някакви проблеми със себе си не зная как ще го приеме. А никак не искам да изпускам момиче като нея. Нещата като цяло вървят много добре. Разбира ме се превъзходно. Имаме и силна емоционална и духовна връзка, работим на едни и същи чистоти, виждам живота си с нея в бъдеще ако трябва да съм честен, защото винаги съм търсил точно това. Умно, скормно и земно момиче. Никога не съм се влияел от външният вид и ето, че Бог ми я прати.
Разбирате ли... момче на 25 съм и малко или много секса и физическото привличане в една връзка са важни. Лошото е, че мисля, че вече тя започва да усеща тези неща и да има съмнения в това дали я обичам и дали искам да бъда с нея. А, аз много искам и си я обичам, глезя и всичко, но... НО.
Не зная как да подходя. Дали това е просто някаква илюзия в ума ми, толкова ли въщност е важно това и как да НЕ позволя на очите да мамят сърцето ми. Защото има едници останали бройки момичета като нея и не искам да я губя по никакъв повод.


Искам да попитам дали е имало хора, които са били в подобна ситуция като моята или изпитват тези смесени чувства за съвет. Също така тези с дългогодишни връзки при които минава време и физическото привличане вече не е това, което е било в началото на връзката.

- Марти66

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: fd010151d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага ти отговарям на въпроса от заглавието . Не повече от 3 месеца-толкова е важно

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 90c11213de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Марти, донякъде ми се е случвало същото. Обикновено, когато съм силно привлечена емоционално към даден мъж, започвам да се притеснявам за физическата част. Нещата при мен са свързани, ако харесвам характера искам интимност, ако човекът не ми допада, няма шанс да се възбудя. Така работи съзнанието ми. Все пак, в нова връзка, когато усещам силна емоционална привързаност ми е трудно да се отпусна първите пъти. Причината е, че вътрешно искам всичко да е идеално, но аз не вярвам, че има пълно щастие и може всеки един аспект да е съвършен. Сякаш сама си издигам преграда в ума и не си позволявам да усетя всичко такова, каквото е всъщност. Отнема ми малко време след първите преживявания, за да спра да мисля и да се доверя на чувствата си. Надявам се, че при теб е същото, защото това е съвсем незначителен проблем, който се решава с правилна настройка на мисленето. Голям проблем ми е, че сама си преча, но се преживява. Приятелят ми не е моят тип, като външност говоря. Той е хубав, много момичета искат точно такъв човек. Аз просто не харесвам светли очи и светла коса. Е, децата ни, ако имаме такива, ще се страшно красиви. Идеята ми е, че той не е моят тип, но ние наистина си паснахме като две парчета от един пъзел. Отне ми малко време да свикна с връзката ни, а после още малко, за да се отпусна в интимните ни отношения. Истината е, че когато ме докосва, самият допир ми е безкрайно приятен, защото той го прави с любов. Не харесвам сини очи, но неговите с времето ми станаха любими. След няколко интимни преживявания, започнах да усещам много силно физическо привличане. Преди това беше повече емоционално. Двете неща се свързаха, видях бъдеще в нашите отношения и мога да кажа, че никога не съм се чувствала така във връзка, макар и да бях крайно притеснителна в началото.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1b640236db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никак не за пренебрегване причината!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fbf07a0dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ти не я обичаш, а искаш да я моделираш да е по твой вкус и подобие
Единственото достойно нещо, което можеш да направиш е да й кажеш истината и да се разкараш от нея. Ако е жена на място и държи на себе си-сама ще те изрита. Нали не си въобразяваш, че си Бог и можеш да решаваш кой как да изглежда? !? Бас държа, че и ти не си еталон за мъжка красота, но имаш комплексарски капризи!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4d5efc93df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   да чувствал съм се точно като теб за целта трябва да си хванеш някое по пълно момиче бях с една мацка която съм сигурен че няма мъж който да не я хареса Обаче на мен просто не ми харесваше по сексуален начин след време опитах с едно момиче което тежеше 72 кг и видях от какво точно имам нужда
Няма смисъл да седиш с това момиче защото не може цял живот да си с някой който не те привлича ще мине година-две 3 5 и 6 е видиш че съм бил прав трябва да намериш още от сега човек който те привлича освен емоционално и духовно и физически защото това нещо с годините ще усетиш как ще куца и винаги ще те дърпа назад Ако сексът в една връзка не е хубав То и самата връзка отива на зле моят съвет е режи и дерзай

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cf7d211f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм и физическото привиличане за мен е много важно. Няма как да правя секс с някого, когото не намирам за привлекателен, колкото и добър човек да е. А да съм във връзка с такъв човек, са сила да си лягам с него, просто не мога да си го представя, сигурно е много тегаво. Не само за мен, а и за другия. Няма как да е гот да усеща, че партньорът му не го желае, не го възбужда и прави тея неща с него по задължение. Тъй че, според мен, няма ли го това, отвъд приятелство няма как да станат нещата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ec04d6ee1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бе ти луд ли си бе? !
Това има някакво значение само в първите няколко месеца...
Ако прави добър секс и се отнася внимателно, любвеобилно и с уважение към теб, скоро тези глупости няма и да си помисляш вече...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 39c28aa2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз съм бил със всякакъв тип жени и накрая стигнах до заключението, че най-вече трябва да се разбираме добре. Бил съм и с много красиви, и с такива, които не са красиви въобще, но след време тези черти избледняват и външният вид не ти прави особено впечатление. Остава само доверието и малките неща. Така че, външният вид е измамен, но за да се разбере това, трябва да минеш сам за себе си през него.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7f41592ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не я лъжи. Тая връзка няма бъдеще. Нека си намери момче, което я харесва, иначе може да й създадеш ужасни комплекси.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d52995b6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Може и тя да не чувства сигурност в теб и да не те желае. Нещо имаш, което тя не го приема и търси дефекта в себе си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0147ab4ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако мислиш да си лягаш с интелекта и духовността и - става, ако искаш хубав секс -не. А сериозна връзка без качествен и всеотдаен секс няма. Не ти ли допада ВСИЧКО в някого, не е твоят човек. В момента, в който друга ти грабне окото и вниманието, ще изневериш. Просто няма смисъл да се залъгваш, а и ще срещнеш още много жени в живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c65550a63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не бих искала да съм на мястото на момичето, но съм била. Даже са ми го казвали, цитирам „ ти си много красиво момиче, но просто не си мой тип„ моля те само не и го причинявай, просто и кажи че няма да се получи между вас, не и казвай как я харесваш като човек, но не и като жена. Просто се постави на нейно място за секунда, но едва ли ще го разбереш. Умен си и не искаш да изпускаш златната рибка, но я пусни защото тя заслужава да бъде обичана и ЖЕЛАНА както всяка жена засшужава това.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d52995b6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Пишеш,че не се влияеш от външния вид, а искаш тя да се промени.В какво да се изрази тази промяна ?Проблемът си е в теб,но по-лесно за теб е да търсиш вината в другите.Отговори си на въпроса кога е била последната връзка за теб и я попитай -кога за нея.По периода ще се ориентираш за много неща.На мене ми се струва,че си отвикнал да бъдеш с жена и търсиш под вола теле!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a32c7f64e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 5 - Пендел хамав, прочете ли темата въобще? Той каза че тя го привлича с ИНТЕЛЕКТА СИ, а не ФИЗИЧЕСКИ, това можеш ли да го проумееш? Ти си от тези жалки феминистчета сигурно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 09e9b2d9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Хубав секс без връзка има, връзка без хубав секс-не.
Хубав секс без привличане също няма.
Прави си изводите.
-скорпион.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker