Изненадваща раздяла?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изненадваща раздяла?!
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1786 пъти
Здравейте, интересно ми е да прочета мнения по този казус. Половинката Ви след дълга връзка изненадващо ви поиска раздяла, защото вече не ви обича както преди, не изпитва предишните чувства, тръпка и т. н., Вие как бихте реагирали или сте реагирали, удряте на драма? приемате спокойно? разговаряте дълга-широка? .. може и да има други варианти, само посочих три от тях. Страдате ли дълго по нея/него? Таите ли надежда, че отново бихте се събрали?

Бих се радвал на мнения, съвети.. понеже аз самия минавам през един такъв период и съм много объркан, шокиран и не знам още колко чувства препускат в мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 26f4014f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приеми думите и за истина, постарай се да не се засягаш и продължавай напред. Ние как бихме постъпили няма значение, защото сме различни хора, тоест не се равнявай по другите.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dac08b4574
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А каква е причината да не те обича вече? Може нещо да и липсва. Говорете си хора

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4752d70a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Досега винаги съм усещала, ако чувствата на партньора ми изстиват. Реалист съм в това отношение, не си нося розовите очила дълго. Психически съм подготвена, че някой може да ме остави изневиделица и се стремя да приемам подобни решения максимално спокойно. Естествено, когато остана сама минавам депресивната фаза, в която си задавам въпроси или плача на балади, но какво да се прави. Не се отдавам на мрачни настроения за дълго, страдам, колкото страдам и после продължавам напред. Не съм от камък, боли ме. По време на спор или друго, реагирам спокойно, моите емоции ме завладяват след кулминацията. Това сигурно е най-хубавото и най-лошото ми качество едновременно. Другите все ми се чудят на спокойствието, а близките ми знаят, че просто имам добро самообладание и после си изживявам нещата. Имала съм драматични раздяли, но рядко си изпускам нервите. Осъзнах, че ако реагирам остро, никога няма да разбера причините и ще си остана с куп въпроси. Ако човек не ме обича, частично се радвам, че ме е оставил. Не искам да задържам хора, които не ме ценят. Искам да съм заобиколена от любов, от щастие, от хубави чувства. Не искам човек, на когото държа да страда, че е с мен.

Винаги ми е мъчно, но се опитвам да съм зряла. Таяла съм надежда, че ще се събера с някого. Факт е. Реших, че ако ни е писано, ще се случи, но ако не ни е писано, няма начин. Затова избягвам дълбоките размишления върху евентуално повторно събиране.
Разбирам, че ти е тежко, но не мисля, че има какво да сториш. Просто повярвай, че раздялата е била правилното решение и не ти е нужно да бъдеш с човек, който не те обича вече. Не е истинска загуба, повече прилича на освобождаване.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 97f8b976e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aз лично приемам че човека срещу мен няма вече чувства щом е решил да къса с мен затова му пожелавам всичко най и продължавам напред.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 833c78e375
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами защо да удължаваш агонията. Аз лично изпитвам уважение към хора, които са директни-нищо повече в живота си не мразя от подмолни неща. Да вметна-под директен не разбирам простак или простачка, на които не им пука за чувствата на оня отсреща. Разбирам го като тактичен, но твърд отказ. Мога и да греша-не споря, аз винаги съм предпочитала да съм наясно със себе си.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dda196b9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разговарям докато не разбера конкретната причина, какво точно чувства тя, защо така внезапно. После си правя анализ сам какво съм сбъркал и какво да променя за вбъдеще. Така ми е по-леко да продължа напред.
Гледам да не отлагам разговора и то конкретно за причината а не за да променя решението ѝ, защото ако не знам какво, защо се е объркало, започват едни догатки, погрешни мисли, фантазии за причините, които ми влияят лошо и всичко тръгва надолу, емоции, работа, следваща връзка... Погрешната, измислена информация, води до погрешни уроци и не е полезна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1cf24e5a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако пилот на самолет ти каже, “ незнам изобщо как да се справя с тези копчета на пулта “ как ти звучи това?
Научи си чувствата. Твоя отговорност е.
Тя ти е казала че не те обича. За какво събиране говориш?
Тя е откровена с теб а ти искаш да се самоизлъжеш, че е възможно да се съберете? ....
не си хаби времето

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7ecfa4a1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако не продължиш напред никога няма да ти мине болката и огорчението. Дай си някакво време в което да страдаш и да премисляш ситуацията, но не зацикляй там. Излез в природата, замини далеч за няколко дни, смени обстановката и после се върни нов човек. За теб желанието и за раздяла може да е изненадващо, но за нея не е. Това е обмислен ход и след като не ти е дала някакво обяснение за решението си, няма какво да го мислиш и да се изяснявате. Просто приеми мъжки нейната типично женска постъпка и продължи напред. Повярвай ми, не ти трябва да знаеш истинската причина за раздялата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker