Обсебваща параноичка съм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебваща параноичка съм.
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1200 пъти
Здравейте хора . Аз съм момиче на 21 години . Ще го карам накратко имала съм една много сериозна връзка досега 3 години и няколко по кратки от по 6-7 месеца . В момента имам приятел от три месеца и проблема ми е , че съм обсебена от бившата му. Винаги това ми е било проблем . Разбирам коя е последната бивша на настоящето ми гадже и не спирам да я следя . До най-много 3 дни вече знам имена на родители , роднини , точен адрес , каква кола кара, регистрация ... всичко . И се старая да съм като тях да правя всичко като тях и в същото време им правя гадно . Не знам луда ли съм , не съм пораснала ли още , но не смятам , че състоянието ми е нормално . Със сегашния ми приятел сме в перфектни отношения . Той грам не говори за бившата си , но аз не спирам да я следя в социалните мрежи и да знам всичко до най-малкия детайл . Нямам обяснение за това мое състояние ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 13826a2e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри! С това ще изгубиш всяко момче!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ed75013866
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би имаш по-ниска самооценка и издигаш на пиедестал бившата, защото се мислиш за по-зле от нея.Разбирам ,че се интересуваш какъв е бил предния човек, и аз съм се чудила, но никога не съм ровила из нета или вманиачавала. И аз бях потисната по едно време, но пък и той не спираше да говори за нея, и ме караше да се чувствам зле. Казах му и се спря. И аз като теб си мислих всякакви неща, но поне разбрах ,че е тъпо. Ако е искал да е с нея, е щял да бъде. Ако още я обича, ти нищо не можеш да направиш по въпроса, колкото и да я следиш и проучваш. Така вредиш на себе си, на твоята психика, и то заради някаква , на която хич не и дреме за това момче вече. Опитай се да преодолееш тази мания , защото не е здравословна.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 01efdcc44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Най-добре Се съсредоточи и използвай тази енергия за да правиш приятеля ти щастлив и върху връзката ви като цяло вместо да се занимаваш с излишни глупости . Това да се опитваш да си като нея е огромна грешка той ако е искал нещо като нея тя нямаше да му е бивша в момента .. той е избрал теб заради самата теб а не за да запълваш мястото на бившата му така че бъди себе си тази жена е в миналото му с причина

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 254da326fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има разлики между обсебваща личност и заинтересована, която поддържа лесна комуникация с човека насреща.
Същото и за параноята - интересът към човека когото обичаш с доза мнителност - не е параноя.
И аз съм така с бившите на мъжете, към които съм проявила интерес. Искам да знам какви са бившите им, визуално и като личности - важно ми е да си приличаме (без лошите черти), инак започвам да се съмнявам, че не съм негов тип или, че няма тип, а харесвам мъже с постоянни и изградени предпочитания, които знаят какво искат.
Ако не прекаляваш, не изпадаш в някакви мании - нормално е всичко, без правенето на гадно, това не го разбрах, признавам.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3884e4a4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Осъзнат проблем - половината път за решаването му е изминат.

От скука се вманиачаваш. Запълни си времето, че имаш много свободно. Работи нещо, учи, чети, прави упражнения, планирай бизнес или деца. Планирай някой празник с приятеля ти. Спортувай всяка сутрин. Научи се да свириш на флейта или барабани.
Готова си!

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bd5c7514b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имаш ниско самочувствие. Опитваш се да разбереш какви са бившите му, за да разбереш какви е харесвал и да се опитваш да бъдеш като тях. Трябва да изградиш идентичност, да се научиш да се харесваш такава, каквато си, защото в крайна сметка той е с теб заради теб. Развивай се професионално, трупай социални умения. Това ще ти помогне да изградиш увереност. Имаш сериозен проблем, да. Хубавото е, че и ти си даваш сметка за това т. е. първата стъпка за решаването му е на лице. В по-късен етап това обсебване ще отрови връзката ви. Промени се, докато е време, животът е пред теб.
Мъж 21г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6a3091f2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво е, че го осъзнаваш...
Някои цял живот така си карат - без да го осъзнават, и като ги застрелят или удушат мъжете им, после ги пишат по дир. бг и мъжете излизат виновни за всичко...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 45be97a1f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много добре те разбирам, защото горе долу и аз съм като теб. Това ми остана от предишни връзки, в които доста слушах за бивши, дори бивах сравнявана с тях. Това се отрази много зле на самочувствието ми, защото аз се сравнявах визуаално с тях и си мислех, че не съм толкова красива. Ами с една дума болен мозък. Тази травма ми остана и до сега. Сегашният ми приятел допусна една единствена грешка като беше коментирал подигравателно една нейна снимка в началото на наща връзка и това много ме нарани. Тогава започнах да я следя в социалните мрежи, да гледам снимките и общо взето само се измъчвах, карахме се за това, защото той никога не е говорил за нея, аз правех всичко и влияех зле на връзката си. Просто един ден реших, че трябва да се променя и да спра да живея в миналото и да се фокусирам върху настоящето. Опитай се да направиш същото и се освободи от това, ще видиш как тогава ще си по щастлива и спокойна. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker