Как да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 952 пъти
Здравейте, историята ми е доста дълга и заплетена.
Имах нещо като най-добра приятелка, с която започнахме да се движим по-често заедно от края на лятото. Станахме си може да се каже доста близки. Тя си имаше приятел, с когото се запознах и станахме приятели. Той е едно наистина много свястно момче правеше всекчкоо за нея, купуваш й каквото поиска, винаги й беше на разположение по всяко време, заряза всичките си приятели за нея.. Щеше да е много романтично и сладко, ако тя не беше пълна курва с извинение. Докато бяха заедно спеше с треньора си по танци при това редовнои му изневеряваше нон стоп наляво надясно. Най-тъжното е, че той го знаеше карали да се за това и въпреки всичко оставаха заедно.
В крайна сметка дойде времето, в което на него му писна и се раздели с нея. Аз вече бях по приключила почти всякакъв контакт с нея поради простата причина, че ми беше противна. Седмица след като скъсаха с него се видяхме, после пак и после пак. Сближихме се много. Звънял ми е вечер и сме говорили с часове, излизахме всеки ден, той се държеше с мен по същия начин, по който преди с нея. От това аз започнах да добивам чувства, които вече преминаха в любов.. Всеки път, когато го видя, когато го гушна, когато сме у тях, когато ме закача, аз се влюбвам все повече и повече. Лошото обаче е, че наистина не знам какво изпитва той. Мисля, че още я обича, даже съм сигурна, и знам само, че ако той реши, тя ще се върне при него, защото е материалистка, а той й купуваш каквото й скимне. Не искам да го изгубя. Нито като приятел нито като това, в което почти се превърнахме, преди тя да реши да се опита да се върне в живота му.. Той осъзнава, че не е спечелил абсолютно нищо от цялата им връзка сам ми го е казвал, но въпреки това още мисли за нея. Най-лошото е, че както той мисли за нея така и аз страдам по него всеки път, когато има ден, в който да не сме се видяли, когато не съм чула гласа му..
Всички са ми казвали и приятели и майка ми и психолог дори, че аз съм просто колкото да я забрави и да си почине, докато се върне обратно при нея..
Колкото и да не исках се привързах и сега не знам какво да правя..
Не мога да го забравя, не мога да го игнорирам, защото боли и то много.. остава просто да чакам.. И това ще отмине, все пак времето лекува.
Ако някой все пак е успял да забрави такава любов нека изкаже своето мнение, ще ми е от полза..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9790935029
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре защо не го попиташ той как се чувства спрямо теб? И щом ти е окей с него излизайте, виждахте си, пишете си. Нормално е да има някакви чувства към нея те не се изпаряват за 3сек. На мен ми трябваха 3г да преживея бившия си макар и да имах нов приятел. Общо взето при нас се получи така че взаимно си помогнахме- аз и сегашния ми приятел ни зарязаха в един и същи ден и бяхме в една обща компания. Отделихме се от компанията и излизахме само двамата само си говорихме, разхождахме се, но в един даден момент нещата прераснаха в чувства -> любов. Сега ще се женим.
Не казвам че е формула, но просто му помогни да премине по лесно от този период. Обаждай му се, покажи му че го цениш той сам ще види че ти държиш на него и ще забрави това момиче. Момчета/мъжете също обичат да им показват че са ценени, че са удобрявани. Така ще го спечелиш. Успех
Ж20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker