Какво е токсична връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво е токсична връзка?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2187 пъти
Здравейте хора. Напоследък този израз го чувам често и се чудя какво е токсичната връзка?
Преди да ме обиждате аз съм дете на 14 което в живота си е нямало гадже и за това не разбира от такива неща.
Аз разбирам токсичната връзка като, когато все лоши неща се случват на 2ма влюбени докато са заедно ама наистина не знам моля обяснете ми, не искам да изглеждам като глупачка, .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1bb7a38e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Токсична връзка е да имате караници и скандали всеки ден, независимо дали са глупости или не, да има огромна ревност поне от единия, може да има вечно лъжи и изневяра.. Абе намираш ли се в такова положение, бягаш. Хората не могат да се превъзпитат.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e5ddb99a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си твърде малка за такива неща. Насочи се към учене или нещо друго, а за токсичните връзки рано или късно ще разбереш какво е, искаш или не. Не смятам, че си на годините, в които трябва да те вълнуват такива неща.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 64c4043676
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За мен токсична връзка беше свалянето на килограми(18 за 4-5 месеца) от нерви и малко сън

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b3470a8868
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Токсична връзка - връзка, в която през повечето време се чувстваш зле, но продължаваш да висиш в нея. С две думи. Токсичен означава отровен, предполагам това вече си си го проверила.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 47a04cb291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това, което е казал номер1, също и (плюс) това да не зачита твоите желания, мнения и виждания за живота. Може да не ти изневерява и да не ти крещи, но ако те ограничава по някакъв начин и те кара да живеете така, както само на него му е удобно и изгодно значи също си в токсична връзка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dbe4682a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Цъкал ли си Witcher 3?

Йенифър и Гарелд имат токсична връзка, макар да е в доста олекотен вариант. И двата се правят, че не се обичат, карат се за глупсоти и на момменти, откровенно и целенасочено сапват живота на другия.

В релаия живот, често не се и обичат, но имат нужда от внимание и друг човек до тях, следователно, въпреки че се мразят, продължават да се нараняват и да си траят. Все едно да ядеш нещо развалено. Все те боли корема от него, лошо ти е, но продължаваш, защото поради някаквиа причина, само това знаеш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d0189bc65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Токсичен значи отровен, предполагам, че го знаеш. Токсична връзка е тази, която трови единия или двамата партньори, било с грубо отношение, недоверие и ревност и скандалите и омразата, които те пораждат, било със студенина, лъжи и изневяра. Причините могат да са различни, но такава връзка не ти носи щастие, няма перспектива и колкото по-скоро я прекратиш, толкова по-добре. А най-добре е да внимаваш и да подхождаш с разум, а не само с чувства към момчетата.
Дано да не ти се случва никога да си в такава връзка, мило дете.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a30c1e1d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да се присъединя и аз към номер 3, за около година 10 кг надолу. Този човек ме съсипа и не нищо не ми е направил, просто характерите ни бяха страшно различни. Той не ме разбираше, аз него също. Бяхме страшно далеч един от друг, по отношение на характер, приоритети, разбирания, мнения и каквото още се сетите. Не съм напълно сигурна дали имаше любов. За година заедна се съсипахме един друг. На мен ми се наложи да мина на успокоителни и приспивателни, а той вдигна кръвно. Не го обвинявам, просто не бяхме един за друг и нямаше защо да се заблуждаваме. Ето това е токсична връзка, тази която буквално те съсипва, независимо по какъв начин.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 62de5f7608
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Въпросът ми всъщност е заради една приятелка която ми каза че е в токсична връзка и аз като я питах как точно и тя ми каза, че е лично и не иска да ми каже.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e526b80750
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Токсична връзка е връзка с токсични взаимоотношения.
Може да е токсичен приятел, токсични родители, на твоята възраст най-често токсичен учител...
Някакво отношение с хора което искаш да се промени, кара те да чувстваш страх, вина, гняв. Има отрицателен ефект на желанието ти за живот. Като ставаш сутрин от леглото коремът ти е свит и не ти се занимава с нищо което имаш по програма да направиш през деня... и др. такива отровни усещания.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 03123c87cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Токсична връзка е такава, когато човекът до теб те дърпа надолу - болезнена ревност, скандали, недай си боже и побой. Ще ти дам примери. Една приятелка е с приятеля й от години. Връзката им е от разстояние. Той й е първия. На първата година, той всеки ден й звънеше и я манипулираше с ревността си, при положение че тя му е напълно вярна и е като кученце по него дори. Тя всеки ден плачеше с часове пред мен. Всеки ден. По едно време спря това, но тя изгуби много социални контакти и го осъзнава. Не излиза след определено време, а той си излиза, когато поиска. Когато се прибере, напоследък не й обръща почти никакво внимание, все си е с приятелите, а се прибира на България за 2 седмици през много месеци. Не й дава да се гласи, а тя се занимава с изкуство и работата й ще бъде свързана с публика и всеки знае, че външния вид е от значение. Това е токсична връзка. Държи я на каишка и я манипулира. Говорили сме й много пъти, ама не осъзнава. Провали й бала, прибра се преди 12 в стаята разплакана, защото той й се обади и явно й наговори глупости. Ето сега и друг пример: Аз много обичах едно момче. Исках да знам всичко за него /не да му досаждам, исках като човек да го опозная, за да го карам да се чувства добре, знаейки какво обича и на какво се радва/, интересувах се от него. Дори, когато мълчахме усещах как се чувства, кога се чувства добре и кога не. Тази година той изпълни мечтата си, от малък мечтаеше да стане военен, единствено такава литература четеше, интересуваше се от история, колекционираше разни неща от втората световна и само такива филми гледаше. Всеки казва, че военните са най-тъпите хора. Но на мен не ми дреме. Аз се радвам, че го приеха във Велико Търново. Знам, че няма да ходи да се бие в армията и такива. Не е жесток, нищо, че е много наивен и може да бъде подведен. Но аз рядко да видя човек, който има НАИСТИНА страст към нещо. Колко хора са така? Гордея се с него. Аз знам как е да имаш страст към нещо, но да не можеш да го практикуваш, аз съм от тези хора. Знам какво мъчение е. Не искам в никакъв случай той или който и да било да се чувства така. Когато обичаш един човек, ти искаш той да върви нагоре, помагаш му. Да, нормално е, когато обичаш някого да има ревност, но можеш да контролираш изблиците си, за да не нараняваш любимия. Искаш просто да е щастлив. Но много малко хора обичат по този начин.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 681859f1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: След почти 2 години открих отговора на този въпрос. Запознах се с много токсични хора. Това са хора които убиват позитивната ти енергия. Хора с които се караш за глупости, а после се правят на жертвата. Винаги те са жертвите, никога не са виновни. Повече са караниците от колкото хубавите моменти. Ще дам пример с най-добрата ми приятелка и нейната групичка(приятели и може би бившото и гадже, ама не знам дали са скъсали окончателно): Тя доста често се кара с тях. И то за глупости. Един път един дядо я тормозеше сексуално. Тя сподели на приятелите си и на гаджето си. Те подкрепиха ли я? Не. Започнаха спор. Гаджето и вика "Сигурно ти е харесало. Ти и без това не ме обичаш. " а приятелите и почнаха да и казват "Не ти вярваме, ти дори не си толкова красива и слаба като нас. " и направо ужас. Скараха се. И винаги го правят. А гаджето и в началото на връзката беше ужасен и тя искаше да го зареже, но той и казваше неща от сорта "Ще се самоубия. " "Явно не ме обичаш. То никой не ме обича. Май трябваше да се самоубия онзи път. " "Аз съм грозен и никой не ме обича, трябва да умра. " и все такива простотии. Най-добрата ми приятелка беше толкова щастлив човек. Доста често си писахме на забавни теми и се забавлявахме, а сега тя главно за него говори как и е съсипвал живота. Този пример и със себе си мога да го дам, но с приятелите ми. Абе на никого не пожелавам това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 402abbae54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Токсичната връзка се получава, когато двама души не са един за друг, но по някаква причина са заедно. Не е нужно да се карат. Много двойки са в такава връзка, но се заблуждават. Получава се от грешен избор на жената.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cb6fcece24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Токсичен е синоним на отровен. Чуждица е, идва от английския, но в последните години се наложи и в българския. Наложи се и по отношение на проблемните връзки. Пак взаимствано от английския, но на български няма особен смисъл в контекста, в който се влага. Аз по-скоро бих използвал проблемна връзка или задушаваща връзка, ако става въпрос за това, че единият партньор "задушава" другия. За мен изразът токсична връзка е тъпотия, но нали е модерно...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1d0f0d94a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке млада си още. Предлагам ти да си смениш компаният
Възможностите са пред теб

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker