Привлечена съм от колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Привлечена съм от колежка
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1409 пъти
Здравейте!
Иска ми се да споделя с непознати, защото темата е достатъчно деликатна и не мога да я обсъждам сред близкото ми обкръжение.
Имам сексуално привличане към колежка, мисля, че и тя проявява до известна степен интерес към мен. И двете сме омъжени, аз даже имам две малки деца. Осъзнавам нередността на ситуацията, най-малкото винаги съм била на мнение, че интимните контакти не са за работното място, но просто ме подлудява само, като я видя.
Аз винаги съм имала влечение и към жени, но обектите ми на желание са били хетеросексуални и не е имало изобщо съмнение, че нещо ще става и постепено заглъхват моите желание. Обаче, сега след като виждам, че и на нея и е интересно (погледи, коментари, някоя друга целувка "по-така") се побърквам.
Мисля, че съм в патова ситуация и при всички положения ще съм разочарована от развоя на събитията. Ако всичко приключи незапочнало ще съжалявам; ако се отдадем не мисля, че веднъж ще ми стигне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: a7d67c867d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста интересно..Според мен няма нищо лошо във това !Аз лично преди време,бях правила тройка със жена..стана случайно и оттогава ме привличат жени.Честно казано само определен тип и то не винаги,а на моменти.За съжаление на работното ми място ,няма как да се заприказвам или да действам , а и не съм попадала в подобна ситуация..Завиждам ти направо хаха Продължи и виж какво ще стане ;) Като по неопитна и понеже няма, кого да попитам..как се разпознават такива жени ? Пробвала съм някога да пускам леки шеги и да ги закачам съвсем деликатно ,но като че ли се отдръпват..

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 053aa625d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кажа аз какво мисля. Искам да знам по време на секс изпитваш ли оргазъм и ако да, какъв оргазъм преживяваш, само вагинален или само клиторен. Ако изпитваш само клиторен оргазъм ще ти кажа, че почти всяка такава жена е потенциална лесбийка. Ако и колежката ти изпитва само клиторен оргазъм тогава ставате за двойка. Първо трябва да си поговорите за тези неща и ако сте от една и съща "партия" ами.... може да опитате. И вярвам, че много ще ви хареса особено ако такива ласки не получавате от съпрузите си. Хммм, само като си помисля какво бихте правили и какво ще преживеете и аз започвам да си фантазирам. Опитайте, такъв акт не е като ако го правиш с мъж. Не го смятам за изневяра, пък и съпрузите ви, ако се познават, едва ли ще допуснат такива отношения между вас. Пробвайте, но не забравяй да ни кажеш как е минало или как още продължава всичко това между вас. Късмет и горе главата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e45372928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке, гледай си семейството и най-вече децата, и не слушай тези, които те поощряват да следваш животинските си инстинкти. Един педофил също има такива извратени инстинкти, редно ли е да бъде поощряван "да следва сърцето си"? Ами ако утре посегне на твоите деца? Разумът ни е отделил от животните, а липсата му ни връща пак към тях и разумът е този, който трябва да ни диктува кое е правилно и кое не, кое е добро и кое е лошо, а не инстинктите и хормоните.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 058f8e0e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хмм... Нищо лично, но те съветвам да опиташ! Аз съм мъж и приятелката ми е пробвала пред мен с друга жена. Още при целувката се забелязва страстта с която се хвърлят в начинанието ;)
Уверявам те, че ако подходиш както трябва ще ти хареса, и ще искаш и мъжа ти да узнае за това, но трябва да знаеш в същото време и къде е границата за да не прекалиш. Само да допълня, че аз съм само наблюдател на случващото се и страшно ме възбужда. После се чукаме като откачени ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker