Разстояние и изневери? Струва ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разстояние и изневери? Струва ли си?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1472 пъти
Здравейте, момиче съм на 18. От две години живея в друга държава, като си идвам всяко лято, зима и пролет. Имах приятел от две години и няколко месеца. Лятото преди да замина тръгнахме на шега при условието, че ще е само за лятото и като замина ще се разделим. Всъщност нещата не се случиха така, беше най-прекрасното лято ии едва заминах. След една година връзка от разстояние нещата си бяха добре, нямах търпение да се връщам всеки път и да бъдем заедно. От втората година проблемите започнаха като той се занимаваше с други момичета за които или той си признаваше или аз разбирах, оправдание за това нямаше, като стана за трети път не можах да му простя и се разделихме, да де, но всеки път щом си дойда в България не можем да седим разделени и когато съм там ми показва, че съм единствена за него и винаги се старае да съм най-щастливото момиче. Та това нещо се повтаря от година. Това лято ще се върна завинаги и се подготвям за изпити затова нямах много време за нашата връзка и се отдалечихме (има моменти когато поради задължения нямам толкова време за него и не се чуваме, поради тази причина виня и себе си)В момента ходи с друго момиче, което твърди, че обича за първи път си призна, че проблема е в това, че разстоянието и ревността като ме няма го наранявали и имал нужда от любов. Също така каза че винаги ще ме обича и може да сме приятели. Намеренията му към това момиче изглеждат сериозни, само че и двамата знаем, щом се видим няма как нищо да не се случи. За информация той ми е първият път и първият приятел. Колкото и пъти да ми "изневерява" не мога да си представя да обичам някого друг. Моля за просто мнение или съвет. Колко трябва да обичаш, за да изневеряваш? Трябва ли просто да ги оставя да бъдат заедно? Много ще съм благодарна на всякакъв тип мнения или дори критики.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 47430d9da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си помисли дали си заслужава. Океана е пълен с риби. Щом тяхната връзка е сериозна не я проваляй, защото това са излишни нерви и драми. Заглеждай се сега по момчетата повече и ако ти хареса някой направи ако искаш и ти първата крачка да го заговориш. Не е много полезен съвет, но пак опитай и все пак бъди внимателна с избора. Лек ден! / Лека вечер!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 55290738bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не не си струва. Но това ще го разбереш, като пораснеш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8e36d3df2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да ти е първия, това не значи, че ще ти е последния. Разстоянието е мъчителен фактор. Не му се сърди, той не е виновен, че те обича и е самотен без теб. Но такива връзки са обречени на страдания и рано или късно раздяла. Дори да не ти беше изневерил, до кога и до къде щяхте да стигнете? Ще ти дам пример със себе си. Имах такава връзка много много години. Не сме си изневерявали, но много страдахме. Бяхме малки, нищо не стана и в един момент се появи друг мъж, аз забременях и край с голямата любов. След години се разделих с бащата на детето, с който бях много щастлива само и най вече заради това, че беше в моя град и нямах трудностите на връзка от разстояние. Но съдбата пак ме срещна с нова голяма любов от друга държава. С него веднага си дадохме сметка, че ако се обичаме, трябв да сме заедно и аз се преместих при него. Сега сме щастливо семейство.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9ba9e66e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С първата любов, почти никога не се получава. Продължавай напред и стига гледа в миналото. Това не е единствения мъж, който ще те обича и ти ще обичаш. Просто не бъди "кон с капаци" и се поогледай наоколо. Поздрави.

М. 32г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c685f89fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Смятам, че опитът е хубаво нещо и когато смениш няколко гаджета можеш да направиш по-реална оценка и да си отговориш какво искаш.
Аз не бих си позволила да разваля чуждо щастие, щом той има момиче значи е така и ако не мога да се сдържам няма да се виждам с него.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 29ce0d23b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това, което описваш ти е мъжкото явление Unicorn (еднорог). Почти всеки мъж има жена или е имал жена някога в живота си, която винаги ще остане единствена в категорията си и пред която няма избор и биденето с нея не е решение. Една, единствена, която го кара да се чувства, както никоя друга на света. Странното е, че това почти винаги не означава, че двамата искат да са заедно, или че има/т сериозни планове един с друг. Тя просто е неговия еднорог, пред когото си губи разсъдъка и на която никога не може да каже "не", пред която нещо го превзема и го кара да я обича по един специален начин, вечен начин, незадължително заместващ любовта му към момичето, с което е и с което иска да е сериозен. Може 1000 пъти да си е удрял главата в стената и да се е заричал, че това е последния път... няма значение - следващия път като я види, всичко това се отмива и нищо и никой не може да отрече нуждата му от нея. Еднорога създава трета категория любов, освен семейната и тази към половинката. Специална любов... неправилна по толкова много начини и същевременно неотричимо истинска.
Ти си неговия еднорог.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e52b37ccd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н. 3: "Бяхме малки, нищо не стана и в един момент се появи друг мъж, аз забременях и край с голямата любов."

". Не сме си изневерявали"

Н. 3, виждаш ли някакво несъответствие? Или пък се казваш Дева Мария?!

И как извъртате фактите: "появи се мъж"?! И естествено си забравила, че си ангажирана. И разбира се нямаш никаква вина.

Авторке, при теб ще се "появи друг мъж" или гаджето ще се появява при други жени. Поне опитах по женски да се изразя.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c43eb583c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката :)
Наистина много благодаря на всеки отделил от времето си за да помогне и наистина успяхте. Специално благодаря и на номер 6, каквото и да си говорим кое момиче не иска да е неповторимо:). Номер 3 равам се за начина по които живота ти се е развил! Номер 5 мисля, че си права и ще огранича срещите с него. Още щом написах темата се почуствах по-добре, може би е много полезно да събереш проблема в няколко реда и да видиш, че не е края на света. Обичайте се и обичайте!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker