Приятелката на гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката на гаджето ми
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1476 пъти
Когато се запознах с приятеля си, той живееше с негов приятел и неговото гадже в един апартамент. Първоначално били те двамата, после се появила приятелката да живее с нейния си. Те в едната стая, моя- в другата. Общите помещения като хол, кухня, баня и тоалетна си ползват без проблеми. Пазаруват си заедно, готвят си и т. н.
Когато се запознах с тях, ми направи впечатление, че това момиче е много освободено с двете момчета. Познавали се с моя приятел от деца. Чувствах се много странно, защото предимно те си говориха тримата помежду си, аз рядко се включвах. Все някакви общи техни спомени. Това момиче все командореше, все се държеше като жената в дома, и не ми даваше да помогна с нещо.
Един път на моя приятел му трябваше да си напише СВ, да си го обнови за новата работа. Не помоли мен, а това момиче му свърши всичко. Тя му намерила шаблон в интернет, помогнала му за текста, снимала го, извадила на принтер. Аз разбрах последна за всичко, защото даже не знаех, че му трябва ново СВ. И приятелят ми после ми показва всичко, даже намерих и грешки тук-там. Ако знаех, че ще му трябва помощ за това, и ако беше ми казал, щях да му помогна. Но той каза на нея. Друго- плаща му сметките, когато я помоли.
Един път бяхме излезли аз и той, и бяхме седнали на кафе. Добре, но му звънна това момиче да се прибира, за да опържи картофи. Той започна да ме препира да сме тръгвали, защото го чакала. Направо ме изръчка от заведението, защото тя пак звънна. Каза ми, че се били уговорили да вечеряме четиримата, като те двамата сготвят. Един вид изненада. Тоест аз не бях запозната, или включена по никакъв начин в тази уговорка. Като настоях поне салатата да направя, тази ме пресече, и пак се завъртя из кухнята. Не е истина как се скосих на техните семейни идилии и нахалството на това момиче, че не се съобразява с мен, или че съквартиранта и е излезнал с приятелката си. И аз съм живяла с приятелки като студентка, но всяка си имаше и отделен живот, и не сме били винаги заедно.
Питала съм го дали с това момиче е имал нещо в миналото, той отрича, били само добри приятели. Беше ми странно цялото това нейно поведение на алфа жената в къщата, и как командореше двете момчета. Как и приятеля ми я слушаше. По едно време ми беше станала много неприятна вече, а той ми казва, че не съм разбирала приятелството им. Пробвала съм се да се впиша в тяхната среда, но не успях. Примерно разговаряли сме, но нищо по-близко и приятелско, само общи приказки. Както и да е, тя забременя от приятеля си, другото момче, и моя се изнесе, защото нямаше да е удобно трима и бебе в един апартамент. Премести се в една квартира, близо до нас. Аз се поуспокоих, защото не виждам това момиче толкова често.
Как възприемате приятелките на гаджетата си? А те вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 94312e407c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За мен истинско приятелство между мъж и жена няма. Моя приятел няма приятелки с които да си излиза.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6d8e84a73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Били са приятели с привилегии, със сигурност. Аз бих се държала толкова близко с момче само тогава, но ако има приятелка бих се отдръпнала. Тая явно си е нахална простачка, но и твоят не е стока щом не я е поставил на място. Калпав мъж си си избрала, момичето не е виновно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 389b3bd4d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Според мен малко преиграваш. Ако бяха само двамата в един апартамент ок, но щом е с приятеля си, струва ми се ти просто ревнуваш напразно.
Щом тя живее там, естествено, че ще бъде домакинята вкъщи и ще се грижи за тези неща, а след като е изненада, не е редно да се включваш, все пак е предимно за теб, те могат да си се хранят заедно и сигурно го правят всеки ден.
Също не забравяй, че тя е там преди теб и не ми се иска да го кажа, но е много вероятно да е и след теб. Щом са приятели от детството си, според мен е редно да уважиш техните отношения и да не се месиш по някакъв груб начин, нито пък да показваш някакъв вид ревност, защото това ще те злепостави пред половинката ти.
Мъжете са просто устроени и бягат от интриги и драми. Не пише от колко време сте заедно, но явно не е много щом не сте предприели крачката да живеете заедно.
Когато това стане или му станеш съпруга, може да реагираш по този начин. До тогава не създавай излишни драми, никой не обича някой да влезе в живота му и да започне да се разпорежда с него. Аз не бих изтърпяла някой да говори зле за приятелите ми или да се дразни от тях. Най-добрият вариант според мен е да се сприятелиш с момичето.
Не си се включвала в разговорите и се чувстваш странно, защото те са близки помежду си, а ти си нова в "компанията", което трябва да се поправи като се впишеш, не като нападаш "членовете й". Не реагирай първично, избирай си битките. В този случай не можеш да победиш, а и да стане и да ги разделиш, не искаш да си от онези луди жени, които отделят половинките си от всички останали хора, нали? Рано или късно той ще започне да разсъждава над тези неща и не знам какъв ще бъде изхода.
И помни... само неуверените хора се дразнят по този начин. Ти имаш стойност и щом е избрал теб, явно харесва твоите достойнства и качества, не се принизявай сама в очите му.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2cc74fd802
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази тема представлява интерес и за мен.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cfe87a26af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Моят приятел си имаше една такава "най-добра приятелка" с която ми призна, че са били заедно в миналото но вече със сигурност не я харесва по никакъв начин, нито нищо, докато след година връзка (която протече прекрасно, никакви проблеми не сме имали) аз приех това тяхно приятелство, защото виждах и знаех че наистина държи на мен и обича само мен, докато един ден не погледнах в телефона му от любопитство просто, не съм го подозирала.
Беше си писал редовно с нея, всичко за мен и беше разправял, интимни снимки.. всичко. Оставих го и вече знам да не допускам никога същата грешка.
Само приятелство между един мъж и една жена не може да има.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 543ffc765c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към номер 3 от авторката
Подразни ме това, че въпросното момиче не се съобрази с това,че приятеля и си има приятелка вече , а продължава да се държи с него все едно е сам. И аз съм живяла с приятелки по квартири, но не съм се месила в техните връзки, и като си водят гаджетата, знаех,че не бива да им се натрапвам, че не може постоянно да сме заедно. Значи , приятелството си е приятелство, но аз не се виждам да звъня на приятелка да се прибира вкъщи, защото ми трябва, при положение,че знам,че е навън с гаджето си. Ако е много спешно-да. Когато даден човек е бил сам известно време, приятелите му свикват с това, нормално е. Свикват да си този без половинка и винаги на разположение. Но когато започне да излиза с някого, и то не седмица-две, трябва поне малко да се съобразяват, че примерно може тази вечер да не се прибере, или че ще му се променят плановете. Че ме има и мен като човешко същество, и че и аз имам мнение, а не това момиче да решава как примерно да си прекарам вечерта, и трябва да сме заедно четиримата.Подразни ме и това,че той не сподели с мен, поне да знаех, а не да ме изръчква от кафенето така без обяснение,чак в колата ми каза защо.
Съгласна съм с част от мнението ти. Но не и с това,че трябва да си затварям очите за някои неща и мълча, за да не го ядосам или уплаша. Приятелите са си приятели, но някои неща не са много нормални. Една лоша дума не съм казала за нея пред него, просто съм попитала дали са имали нещо общо някога. И аз като горните мнения не вярвам в приятелство между мъж и жена, изглежда ми много фалшиво.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bed41edf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятеля на това момиче и твоето момче са "баджанаци" както се казва. Силно вероятно докато сте били заедно също е спал с нея. Или иска да спи с нея. Във всеки случай това момче държи на другото момиче повече отколкото на теб, така че няма смисъл да продължаваш връзката ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker