Как да познаем дали жената гледа само външен вид... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да познаем дали жената гледа само външен вид...
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1396 пъти
Намерих решение за този изконен проблем с женските лъжи, какво ценят наистина у мъжа. Както всеки по-зрял мъж знае - това е външен вид и държание. Но 99%, ако я питате директно, тя ще ви хвърля по върбите като - искам да ме обича, да е честен, да има цели в живота, да е грижовен, сериозен... али бали... Не, никога не и задавайте тоя въпрос директно. Задайте и само тоя въпрос:

"Колко време ти е нужно, за да прецениш дали един мъж е за теб? "

Ако ви каже, че го разбира веднага, или почти веднага (на повечето жени им отнема около минута), знаете, че си имате работа с жена която ИЗОБЩО НЕ И ПУКА какъв сте, и всичко е външен вид и какво първично впечатление оставяте. Тя е перфектна за една нощ, но не се опитвайте да създавате с нея дългосрочна връзка. Както за минута ви е "залюбила", толкова и трябват и да ви "разлюби". Според мен това са едно 98% от модерните жени.

Само ако ви каже - трябва ми време, за да го опозная... значи тя може и наистина да цени нещо от характера и качествата ви. И те да значат нещо в една дългосрочна връзка. Но ако за минута е "готова", с каквото и да се оправдава - химия, магия, сродни души, интуиция... бъдете сигурни - това е просто външен вид и представяне. Нищо лошо, но това е възможно най-повърхностния и първосигнален начин да оцениш някой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3dbb781d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Красотата, Авторе, избледнява с всеки изминал ден, в който я гледаш. Това е положението, хората се изменят наравно с чувствата ни. Сигурно познаваш хора със странна външност, които първоначално изобщо не си харесвал, а с времето са започнали да ти се струват симпатични. Обратното също важи с пълна сила. Запознаваш се със страшно красива жена, но колкото повече време прекарваш с нея, толкова по-рядко забелязваш красотата ѝ. Тя пак си е красива, но на теб вече не ти прави впечатление.
Никой не ти говори пряко за външността, защото никой не може да я оценява дългосрочно. На мен не ми пречи, ако един мъж е с наднормено тегло, ако носи очила, има акне или нещо друго, което променя вида му. Така или иначе, след 3 седмици свикваш с тегло, очила, мускули, очи и всичко в другия. Такива неща бързо спират да правят впечатление, ти ги приемаш за част от другия и не ти пука наистина. Пука ми за привличането, а аз се чувствам привлечена от излъчването на човек. Не визията му, а излъчването му, неговата енергия и обичайното му настроение. Не харесвам лекомислени хора, но обичам да съм около хора, които са ведри, приветливи, жизнерадостни. Не харесвам мрачни мъже, мога да си се депресирам и сама, нямам нужда да го правим групово на първа среща. Харесвам мъже, които се държат учтиво с останалите, които говорят добре за приятели/роднини/бивши, които се сещат да отворят вратата пред мен или да вземат тежка торба от ръцете ми. Харесвам мъже, които помагат на майки да свалят количките си по стълбите, такива неща ми правят страшно добро впечатление. Ако един мъж е склонен да помогне на непознат, представи си как се грижи за близките си. Ако един мъж купи баничка на просяк, ще приема, че е милосърден и разсъдлив. Трябват ми 10 минути да усетя излъчването на някого, една среща да започна да си изграждам мнение за него, месец-два да го преценя прилично добре и цял живот да го опозная напълно.
И стига излъчването му да е топло, аз ще се чувствам привлечена и физически от него. Това е факт, това ми се случва вече цял живот от пубертета насам, не е измислица на въображението ми. Тръгвала съм си от среща с красавец, защото той ми е говорил само за пари, размятайки голям часовник пред лицето ми, показвайки снимки на колата, която баща му му е купил сигурно с не много честен труд. Излизах с едно много, много слабо и високо момче, с акне по гърба и лицето, защото той беше мил, забавен и ме караше да се чувствам прекрасно в компанията му и връзката ни беше чудесна. А на първата ни среща се държеше добре не само с мен, а с всички хора наоколо. Сегашният ми приятел беше с наднормено тегло в началото на връзката ни, а е толкова уникален човек, че се чудя как изобщо е бил сам, когато се срещнахме. Той не вярва в стереотипи мъже-жени, той не живее в рамка, той не вярва в измислени от обществото граници за личността, той приема всеки такъв, какъвто е и не иска да го променя. И да ти кажа, докато беше пухкав, много ми харесваше да ме прегръща, имах усещането, че съм на най-безопасното място на света, губех се някъде в него. Привличането между нас тогава и сега е еднакво.
Обикновено, когато една жена ти каже, че преценя мъжа за минути, тя има предвид, че бързо се сдобива с вътрешно усещане за него. Ние сме емоционални същества, за нас е важно чувството, което другият ни кара да усещаме, когато сме с него. Ти разбираш дали един човек ти е приятен за минути, но ти отнема доста повече време да разбереш колко е свестен и дали ще имаш хубава връзка с него.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 808afa6618
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз винаги съм казвала, че външния вид има някакво значение.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: af4dcfe401
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С тези разсъждения може да попаднеш на жена с психопатски наклонности и да те измъчи доста сериозно.
Доверявай се на усещанията си когато общуваш с някого, усетиш ли, че нещо не е наред, значи не е и няма схеми, които да помогнат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 808afa6618
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Относно външния вид - нямаш нужда дори да излизаш с човека, ако съм го видяла преди това някъде случайно или на снимки още в секундата съм го сложила в графа - приятел/или потенциално гадже. И какво лошо има в това? Ти искаш да си хванеш някоя грозница и да кажеш как си се влюбил в пръв поглед от характера й ли? Естествено, че е важно да сме грижовни един към друг, добри, романтични, честни, да се опознаваме, изненадваме, образоваме, но няма как един човек да бъде с друг ако не те привлича поне малко. Относно за опознаването - вече тук ти трябват няколко дни(поне на мен), за да опозная човека. И това че към един човек не съм романтично заинтересована от него, не го правя на две стотинки. Просто развивам приятелски отношения с него, ако на него не му харесва - няма проблем. Ако той прояви желание за повече - съм искрена, без да го обидя. Това не означава, че съм отблъсквала само грозни мъже, не съм искала и красиви мъже - просто не са ми допаднали като хора, не са били мой тип. Ако ти пратя 100 килограмова 150 см мацка или слаба без дупе и гърди и с пъпки, какво ще и дадете шанс ли? Ха, ха изобщо не го вярвам. Толкова съдите жените как гледат външния вид, а вие сте толкова по претенциозни от нас, затова именно и има още една тема свързана с това как има естествено красиви жени с грозни мъже, дори които нямат пари.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fa1e87bb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да има частица истина в думите ти ама не точно. Давам ти следния аналог ще дадеш ли шанс на момиче което е дебело, не толкова привлекателно и има излъчване на стар радиатор да те опознае и да бъде с теб? Не! Защото сега щеше да си щастлив и нямаше да се занимаваш да пишеш колко повърхностни били жените. Естествено че външния вид е от значение както и поведение. Хората са го казали: "По дрехите посрещаш, по акъла изпращаш". Първо харесваш външния вид после си търсите качествата. Мен ми е ясно на теб какъв ти е проблема, но излагаш нещо което вече е на яве. И всеки може да определи човека отсреща дали става или не става в рамките на 1 до 2 минути. Как ли? Ами много лесно, всеки един от нас има определени визуални и поведенчески изисквания към човека отсреща. Много бързо след като първото е на лице може да разбереш и второ. Аз мога още от първите две изречения да разбера дали чисто визуалната ми привличане може да се превърне в нещо повече. Не че се заяждам, но от познати като теб виждам че сте с огромни претенции въпреки че реално и вие сте същите. Определям те по пасивно-агресивните ти изказвания.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8d8d6fd1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хаха доякъде си прав, но не съвсем! Тактиката ти иначе ми харесва, обаче бъркаш ужасно много, че става дума за външен вид. Истината е, че това не е от толкова голямо значение за жените. Особено като се има предвид, че красиви мъже рядко се срещат, а и те съответно търсят супер красиви жени.
Аз като една средностатистическа жена, мога да ти кажа, че не търся красив мъж, даже предпочитам да е леко по-непривлекателен от мен. Както знаем, красивите мъже е по-вероятно да изневерят, защото ги заглеждат други красиви жени, също така... един ден жената става майка, запуска се или просто времето си казва думата и не е толкова красива, колкото преди 5-10 години да кажем, което ние много добре го знаем и съответно едва ли някоя разумна жена би искала да изглежда като плашило до мъжа си..
Както и да е.... да се върнем на темата. Все пак всяка жена има някакви изисквания към бъдещата си половинка. Аз например харесва високи мъже, не знам защо... просто винаги по такива съм си падала, може би нещо свързано с първата ми любов (той беше доста висок), нямам идея, психологията може да отговори на този въпрос.
Така, което значи, че на пръв поглед, наистина жена се нуждае от няколко минути да прецени дали иска, не да бъде с теб, а дали просто може да те допусне до следващото ниво, така да кажем. Това в случай, че тя търси някаква отличителна черта в партньора си чисто физическа да, но все пак може да не е свързана конкретно с красотата на някого, като височина, трапчинка, цвят на кожата и т. н
Да продължим нататък все пак.. другият аспект, който можем да разгледаме е, че жените колкото и да не си признават масово са меркантилни или поне гледат мъжа до тях да може да се грижи за тях, не в смисъл да ги води по екскурзии, но все пак ако стане техен съпруг и имат деца, да не живеят до някой контейнер. Така че това също лесно може да се забележи още в началото, по начина, по който си облечен и т. н. Друго също много важно - начинът на изказване, тембърът на гласа.... ако дойдеш и започнеш да ми мекаш насреща и се държиш селски или грубо, веднага ще ми направи впечатление и съответно пак отпадаш....
Мога да дам и още доста примери, но стана прекалено дълго, мисълта ми беше, че жената повярвай ми, най-малко гледа дали си красив или не. Любовта е много прекрасно чувство, което не се постига с разни тестчета и прибързани оценки. Повярвай ми, когато някоя жена те обича и иска да ти даде всичко, което може, иска да бъдеш нейна половинка в богатство и бедност, да бъдеш баща на децата й... това не може да се изиграе, начинът по който те гледа и се държи с теб, не може да се изимитира, едва ли е такава актриса.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 65decf3d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Цитирам автора " тя е перфектната за една нощ", ами не. Те тия изобщо не знаят как да правят секс. Правят там някакви неща машинално, но без енергия. Секса може даже да е само докосване на ушите(имаше един филм такъв) и пак да е в пъти по чувствен от бруталното клатене на 4ма загорели африканци.

Иначе да. Открил си топлата вода. Браво! Те хората са казали, че по дрехите посрещат. Същото е и за мъжете - и ние се впечатляваме от мацки на токчета и къси поли. Няма лошо в това, лошото е обаче, както правилно си забелязал, че има жени (и мъже ) които само там си остават. До външността. И смеят даже да твърдят, че вече познават човека

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4d780cd1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Една жена определя дали би спала с теб в първите няколко минути. Не е само до външен вид, а до увереност, чар и какъв статус излъчваш (финансово и социално положение). Външният вид е част от уравнението, но не е всичко - женските критерии са повече от мъжките. Жените търсят алфа качества у мъжете - доминация, лидерство, непукизъм, самонадеяност дори - това ни привлича на първично ниво. Може да не ти харесва, но е така и е резултат от еволюцията - мозъците ни сигнализират, че мъж, който доминира над останалите, ще може да ни защити, ако се наложи. Това се определя в първите минути на запознанството и става несъзнателно. Умните жени обаче знаят, че това е само минимумът, и изобщо не е гаранция за съвместимост или връзка. Ти явно си имал работа с другия тип.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 24ab928478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всеки човек гледа първо външността у другия. Сега, дали това е най-важното за него е друг въпрос.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 83c65218db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен ми бяха нужни 6 години за да разбера, че искам да имам връзка с мъжа с който съм в момента! Преди това бяхме "приятели", виждахме се често и бяхме спали 3-4 пъти за тези години, но никога не съм си и помисляла, че можем да станем двойка :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker