Еректилна дисфункция - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121264)
 Любов и изневяра (29728)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18546)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Еректилна дисфункция
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1737 пъти
Здравейте,
С приятеля ми сме на по 25 години, имаме 2 годишна връзка, живеем заедно и скоро ще се женим. Отношенията ни са много добри, разбираме се, в очите на хората ние сме идеалната двойка и навярно е така, но има един голям проблем. Месец след като се запознахме приятелят ми драстично напълня, около15-20 кг, не е от стрес, просто започна да си похапва повече, в следствие на което му беше трудно да задържа ерекцията си. Отидохме на лекар и той каза, че след като напълнял, нивата на тестостерона му са много ниски, каза му, че трябва да отслабне и му предписа лекарства, аз започнах диета с него, тренирахме заедно и той успя да отслабне и проблема изчезна за около 2 месеца, но през зимата той пак се отпусна и напълня дори още повече. Въпреки молбите ми да продължим с тренировките, той все си намираше оправдание. И сега стигнахме до етап, в който той напълно се е отказал да отслабва, да приема лекарства, да отиде дори на лекар и положението стана дори по-лошо. Сега дори няма желание за секс, имало е месеци, в който сме били интимни веднъж и то по моя инициатива. Не знам вече какво да правя, как да му помогна, как да помогна на нашата връзка, да не се превърнем съвсем в съквартиранти. И тук не става въпрос само за секс, а той дори не иска да ме задоволи по други начини. Вчера го помолих да ми направи орална, той се съгласи, но на 10-та минута взе да се оплаква, че ръцете го болят и се отказа. Всеки път аз поемам инициативата, от сигурно над година не е проявил желание, разбираемо е предвид проблемът му, и той винаги отказва, дори не прави опит да се отпусне, а аз правя всичко по силите си- поддържам се, не съм се променила по никакъв начин от запознанството ни, подкрепям го, обличам секси дрехи- и нищо, и нищо... Нямаше да има проблем, ако поне малко усилия полагаше, да отиде на лекар, да тренираме заедно. Специално за него започнах да готвя всеки ден разнообразно и здравословно. Разберете хора, правя и невъзможното за този човек и света ще преобърна да му помогна, най-добрите лекари намерих, от него само се искаше да отиде, но той не иска... Кажете ми вече аз какво да направя, до такава степен съм отчаяна, че няма на къде. На моменти се чувствам нежелана, а знам, че той не е виновен за проблема си, но все пак и аз съм човек с нуждите си. Най-зле се чувствам, когато си легнем заедно и аз се опитам да направя нещо и той ми откаже с думите 'не, не искам', опитвам се да се правя, че нищо няма, но много боли, все едно сме братче и сестричка, почти няма интимност между нас. Целува ме прегръща ме, гали ме, но до там. Той по начало му е такъв характера, при най-малката трудност се отказва. Започне диета, види, че не сваля килограми и се отказва. Така е и със секса, каза ми, не става и това е, не мога да ти дам това, от което имаш нужда. Такъв си е, но тук става въпрос за отношенията ни. Не искам да се разделяме и със сигурност няма да му изневеря, но кажете ми какво да правя, има ли други жени в моето положение. Моля ви, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 56633d481b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С какъв акъл ще се жениш за този човек? Постави му ултиматум или да се вземе в ръце, или разваляте годежа. Да живееш без секс с партньора не е нормално, а и той явно е егоист, щом не се старае да те задоволява по други начини. Щом знае къде му е проблемът и как може да се реши, но нищо не прави по въпроса, явно не те обича достатъчно. И дори да свикнеш да живеете като братче и сестриче - няма ли да искаш да имате деца? Със секс веднъж в месеца може и никога да не забременееш. А с времето може и съвсем да престане да може да го вдига, щом така прогресивно затлъстява. Ще си докара и куп здравословни проблеми и ти ще трябва да се превърнеш в болногледачка някой ден. Не ти трябва такъв неинициативен и запуснал се човек. Ти си направила достатъчно, за да му помогнеш, сега той трябва да си помогне сам. Ако не иска, просто се рзделете. Има много мъже, които могат да те направят щастлива.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 689e0d35d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Попитай го дали гледа порно. Това може да е една от причините за еректилната дисфункциа и не само.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 33fa692cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сигурна ли си, че искаш да се омъжиш за такъв човек? Колкото и силно да го обичаш и да му желаеш доброто, от него зависи дали ще се справи с проблема си. Отношението му ясно говори за липса на уважение към връзката ви, към любовта ти и към теб самата като личност. Ти вече изневеряваш на най-важния човек в живота ти, изневеряваш на себе си.
Еректилната дисфункция е психологически проблем на първо място и повярвай ми, килограмите нямат почти никакво отношение към потентността и нагона. Казвам ти го като мъж на средна възраст с доста килограми над нормата. Килограмите и ниските нива на тестостерона не ми пречат да правя все още страхотен секс със съпругата ми почти през ден след 17 години съвместен живот. Всичко е в главата, там потърси проблемите ви. Не искам да съм лош пророк, но младежа има да разрешава друг проблем, с който ти навярно не си запозната.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: cf91d21712
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Между ануса и тестисите има един мускул, казва се PC мускул. Тренира се от ходене. Поне 6000 крачки на ден (минимум), когато уринира трябва да спре за 5-10 секунди да пишка, после пак да пусне и така на няколко пресекулки, колкото е възможно повече. Другото е ляга се по гръб, вдига се дупето, като в земята опира горната част на гърба и главата, и ходилата, но дупето е вдигнато нагоре. Така се стои по 5 минути поне 3-4 пъти в деня.

Другото е билка от бабини зъби 2 или 3 пъти в деня да се пие. Може на чай, може на капсули, както прецените.
Също така и Витамин Б!

Банани, нар и ядки (най-добре бразилски орех)


Послушайте ме! Може и нещо да пропускам. Аз имах проблеми, сега съм направо машина, наистина!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ccf26a94a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е няма нищо :) това е защото Много те обича помоли го поне едно дете да ти направи и си заживейте Щастливо :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 60cfef1856
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е как да не е виновен, като е. Мъжът ти е пълен мухльо. Как може да го харесваш изобщо. Нито се интересува от секс, нито се сеща, че така само фригидна ще задържи. Резултатът е, че те мъчи. Като ви учат майките, че сексът не е най важното нещо, защо се оплаквате после. Ако сексът е перфектен, ще се оплакваш че е женкар. Не разбра ли, че няма пълно щастие в живота. Може да направите семейство, но сексът трябва да го забравиш. Или ще караш с любовник, или се разделите. Той се вълнува само от това да се тъпче.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: df339a309c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Опитваш се да го оправдаваш, но той сам си е виновен за наднормето тегло. Еректилната дисфункция е следствие на хранителната, той си знае защо яде толкова много. Не искаш да го напуснеш, но точно това трябва да направиш, след всички твои напразни опити за промяна. За твое добро е.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dc1f035189
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката Благодаря ви, относно номер 2, казвал ми е, че веднъж е пробвал да гледа порно, за да види дали въобще ще му стане, но нищо не се е получило

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 563ad82ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До 3. и авторката. Еректицията може да се влияе от психиката, но не и еректилната дисфункция. Повишеното количество висцерални/захарни/ мазнини около корема на мъжа буквално разтварят в себе си мазнинния хормон тестостерон, който се получава като се окисли женския хормон естроген. И двата хормона съжителстват при мъжа и жената, въпроса е кой е в повече. Ерективната дисфункция е в пряка връзка с тези мазнини и някой съдови заболявания, които отново са свързани с храненето в карайна сметка. Кон бегач и мъж е… с корем няма.
Ако някой е с наднормено тегло равномерно разпределено по цялото тяло само тогава не е толкова проблемно.
Лошата съдова пропускливост може да е от обездвижване и лоша микроциркулация в таза, вследствие на работа и живот в седнало положение. Самата ерекция е на чисто хидравличен принцип. При сигнал за възбуда сърцето преминава в форсиран режим и бързо пълни с кръв пещеристите тела на пениса и може да се осъществи акт. Никакви молби, молитви и каквото и да е неможе да помогне, ако съдовете в таза не пропускат кръвта при посочените по-горе причини, или „слабо“ сърце. От Виагра при такъв случай директно се умира. Упражнението посочено от 4., по-горе е супер полезно, но в контекста на цялосното правилно хранене и двигателен режим. Бързото качване на килограми категорично е израз на обезводняване, вследствие малък и неправилен прием на вода.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker