Да се съберем с бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се съберем с бившия
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2018 пъти
Здравейте!
Моята история е следната: с привтелят ми сме разделени от месец, много тежко го преживяваме и двамата. През този месец открих че съм бременна, бях в шок, мудех се дали да му кажа, по време на нашата връзка и двамата сме искали да имаме дете един от друг. Това е първия човек от всичките ми връзки който съм обичала и наистина идках дете от него. Но не исках така-когато сме разделени. Изведнъж изпаднах с панически страх че ако му кажа, той ще идка да поеме отговорност за детето, но няма да иска да се съберем (раздялата беше кофти). Просто изпитвах страх че ако чуя тези думи, това ще ме съсипе още, да имаме дете заедно, но да не сме семейство. Взех решение и направих медикаментозен аборт. След 10дни му казах. Той беше в шок, прие го тежко. Пита ме защо не съм го уведомила, как ще си помисля че той няма да иска да е с мен, каквито и различия да сме имали са щяли да се наредят... съжалих изключително много. В дупка съм. След това 1-2 сни той ми звъня по телефона говорихме си по 2 часа. Не за станалото а за други неща. Той каза че още ме обича, че не ме е забравил. Онзи ден се видяхме, бяхме цял ден заедно, разказах му пак за аборта понеже той е бил в шок и не е запомнил всичко, което съм казала. Поплаках малко, след това говорихме за по-положителни неща, той ме прегръщаше, целуваше, чувствах се все едно сме заедно отново. Личи му колко му липсвам. Когсто той ме изпрати ме целуна отново. По време на самата среща беше казал, че от това което правим в момента ще ни заболи после още. Знам че иска да сме заедно, и аз искам, не съм задавала въпроса, но наистина мисля че покрай този аборт, е възможно да се съберем, защото никой друг не знае, само двамата и той се старае да се почувствам по-добре.
Кажете ми да му кажа ли че искам да се видим пак, има ли шанс да се съберем отново след случката?
Благодаря предварително!
Ж20

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: b16362f671
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аборта е убийство, в случая направен без сериозни причини! Ако е мъж на място, няма да те потърси!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a9a3d31daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съжалявам, но си постъпила гадно спрямо него. Трябвало е да му кажеш предварително, да изслушаш мнението му и да вземете решението заедно, след като ти самата не си била убедена, че искаш аборт. Ако не друго, то поне сега можеш да си сигурна, че той иска теб, не защото си бременна, а защото те иска.
Виждам, че ти е голям мерак да бъдеш с този човек отново, давай тогава, скачай през глава. Обикновено не подкрепям събирания на бивши, но при вас е минал само месец и е очевидно, че и двамата имате желание да бъдете заедно. Не виждам причина двама човека да се обичат, а да бягат един от друг. Има голяма възможност да се разделите отново, щом веднъж вече сте го направили, но това не бива да те плаши. Всичко е изцяло във вашите ръце.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f107438cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми много ясно. Събирайте се веднага и си направете ново бебе :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7e345de2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жени научете се преди да правите аборт поне да казвате на бащата. На родителите си и на други може и да не казвате.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9245bc6d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кажи му, пробвайте пак. Щом се виждате и се чувате ще станат нещата. За съжаление обаче при мен май няма, късно е вече, тъкмо когато разбрах колко много съм свикнала с човека до мен, но се държах много грубо много.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c35e13b523
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие сте били разделени когато ти си разбрала. Разбирам страха ти да не те отхвърли или каже, че това е твой проблем, и да се оправяш сама. Все пак и двамата сте били наранени, и не се знае как би реагирал. Или пък един вид си щяла да го заставиш да е с теб заради детето, а ако той е решил за себе си, че не иска да е с теб, е щяло да бъде насила. Определено голяма дилема си имала. Дори и сега пак да се съберете, може пак да се стигне до раздяла. За него ще останеш жената, убила първото му дете, и винаги ще го помни. В бъдещи караници ще го изтъква като факт, и ще те обвинява. Дори и да не го казва на глас, ще си го мисли. Просто това ще е като пропаст помежду ви, и винаги ще я има.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: eb09e1d9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много мислиш, малко действаш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a3256ac79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1, адски тъпо разсъждаваш, ако глупостите ти въобще могат да се нарекат разсъждения. Ако е мъж на място, никога дори не би си помислил да я остави в такъв тежък момент! И точно на такъв прилича.

Авторке, сдобрете се. Струва си, щом има любов между вас. И никога не се отказвайте един от друг, ако се обичате. Любовта е всичко! Любовта е смисълът на живота! Любовта...!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e72177fd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към номер 7: да имах наистина голяма дилема, когато се видяхме след като му казах, си личеше че на него също му е тежко, но не го изтъква, просто каза че не е трябвало да гонправя, малко отчаяно понеже вече връщане назад няма и сякаш се опитва да се примири. Оттогава се държи някак хладно, чували сме се 3-4 пъти, днес му се обадих и казах че искам да се видим утре или вдругиден, пита ме защо, аз искам да се видим за да се съберем, не знам как точно да му го кажа, как да го обсъдя с него, но разговора не е за по телефона, затова му казах че по-добре на живо да поговоря за това. Наистина искам да се съберем, знам че ме обича просто явно се страхува да сме заеднонотново и защитна реакция е хладното му държане, просто искам да го убедя, че като сме разделени няма да преживеем това по-добре, на мен не ми се отразява изобщо добре раздялата че сега И с това.
Към номер 8: как по-точно да действам аз това се опитвам да направя, за да се оправят нещата.
От авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 67dcab1621
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аборта е голям грях-убийство. Осъзнай го и се покай, говори със свещенник, това е най-важното.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 23354d8dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 10, ти малоумна ли си? Убила е детето си... трудно е заради огромната глупост която е направила. Тя е безотговорна, меко казано... а подобно поведение със сигурност е своеобразна диагноза на цялостния и характер.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker