Помогнете ми.. Чувствам се ужасно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми.. Чувствам се ужасно!
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1669 пъти
Здравейте. Пише Ви едно 17-годишно момиче. От почти две години си имам сериозен приятел, той ми е първият във всичко.. Страхотен е.. И много се обичаме. Работи в друг град за по 10 дена и си идва за 3-4, както и за празниците. Когато той е тук прекарвам цялото си време с него и съм постоянно в тях. Разбирам се с техните уникално, нашите също се разбират с тях и са съгласни за връзката ни, но от няколко месеца насам след като той замине се чувствам отвратително, защото страшно ми липсва.. Крия се и плача.. Живея с баба ми, нашите работят в чужбина. Той ми каза, че скоро ще се опита да си намери работа тук и да сме винаги заедно, защото в момента не може да напусне, тъй-като като с родителите му си закупиха нова къща и трябват още ремонти по нея. Каза ми и, че като оправят всичко и си намери работа тук ще е постоянно близо до мен. Чувствам се ужасно хора.. даже на рождения си ден беше на работа. Всеки път преди да замине и ме остави вкъщи плача и се измъчвам. Искам да му помогна.. искам да му търся работа, но в околността няма такава.. живеем в малък град и заплатата не е чак толкова висока колкото е неговата в момента. Помогнете ми дайте ми съвет... :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1d7445356a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е-е, стига пък ти! Любовта е хубаво нещо, не трябва да се поболяваш от нея...
Погледни нещата в перспектива, примерно след 10 години, когато имате вече 2 деца и много-много нямате време един за друг, дори и да живеете заедно и да спите на едно легло.
Животът не е лесен и не е песен, така че престани да се тормозиш за нищо още от малка.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5e9eb5a1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не разбирам с какво може да ти се помогне.

само осъзнаваш, че не е много ок да се криеш и да плачеш за нещо, което не зависи от теб.

наслаждавай се на връзката ви и не го филмирай момчето.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7d5724d3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Още малко, стискай зъби.
Ти не можеш ли да ходиш при него на гости понякога? За една нощувка през уикенда или просто за един следобед, колкото да се видите и да се отпуснеш. Колко далеч живеете един от друг?
Мисля си, че все пак ти се случва малкото зло. Макар и през по-голямата част от времето да сте разделени, вие все пак можете да се виждате за по 3-4 дни през 10, което не е толкова малко. Пък и по празници сте заедно, а това е чудесно. Радвай се, че имаш човек до себе си и се виждате толкова често, колкото ви е възможно. Има двойки, които ги делят хиляди километри и се виждат веднъж на 2-3 месеца, за кратко. Бъди оптимист. Ясно е, че ще плачеш понякога и той ще ти липсва силно, но се радвай, че скоро ще имате възможност да бъдете в един и същ град и да се виждате всеки ден. Така или иначе ти след година-две ще завършиш и тогава ще имате възможност да заживеете заедно или да сте в един и същи по-голям град.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fac0c58e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обърни внимание на емоциите си. Опиши си страховете писмено. Защо точно ревеш, от какво те е страх и после беж на психолог. Ревливостта освен емоция е и симптом. Търси решения, а не "Помогнете ми". Така както искаш оттук помощ, по същия начин си се тръшнала и на приятеля си да чакаш на него да оправи положението. Накрая ще го изтощиш емоционално с толкоз много реване, за БЕЗ причина.
Отпразнувайте рождения му ден два три дни по-късно, какъв е зорът с това? Празникът е когато си го направиш, т. е. когато може - тогава.
Още нещо - почни да бачкаш и ти. Не ти е рано в никакъв случай.
10 s

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fac0c58e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Многото реване е лоша работа. Както тук си написала "Помогнете ми" така си се тръшнала на приятеля ти и чакаш той да измисли как да ти избърше сополите така че да не те разциври отново. Пък то е сложна работа с ревлите. Ще го изтощиш емоционално.
"Живея с баба ми" това обяснява донякъде ревливата ти натура. Бабите глезят много. Стягай се. Реването трябваше да е приключило малко след петнайстата ти година. В случая е симптом.

Не му търси работа на него, а ти започни бачкане. Съвсем не ти е рано вече на 17. Така може да излекуваш ревовете.

10 s

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5fed8f1970
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами.. ще ми се това да ми е проблема. По-добре така, отколкото на хляб и сол, защото с приятеля ми сме яли точно това по 1 път на ден, че и понякога продължаваме да ядем. Момчето инвестира, работи, отделя за теб също, една закуска от магазина също струва някакви пари. А ние... дори понякога нямаме възможност и на това. Пррвърни негатива в позитив. Ужасно е да живееш музерно. Но, хората са казали, немотията учи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker