Моля ви за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля ви за съвет
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1686 пъти
Здравейте, от скоро посещавам един фитнес център редовно (преди това също съм посещавала, но друг и то доста рядко, заради претъпканото ми ежедневие).
Та в новия, инструктура е изключително сексапилен, което ми дава още повече стимул да намирам време за спорт хаха :D На около 30 години е и започнаха едни закачки, та работата е, че той си има приятелка( което както виждам по поведението му, спрямо закачките към мен и намеците му, не му е неловко, че има човек до него). Общо взето вероятността да се случи нещо между нас( макар и неангажиращо, което все пак би ме удовлетворило, защото мъж с неговото тяло.. хаха подтиква някакво желание за секс все пак), което в повечето случай зависи от мен ми човърка съвестта, понеже все пак съм млада и хормоните ми бушуват и съм доста пообъркана. Общо взето ми се иска да преспя с него, но това че си има приятелка ме възпира, защото не съм подобен тип момиче, все пак не ми е приоритет да правя мизерии на някоя мацка, защото като по-малка имах период в които бях наранена от подобна случка и не ми беше приятно, но пък е толкова привлекателен и ми прави намеци, че започвам да се опасявам да не се поддам :D че на там отиват нещата. моля ви дайте ми съвет какво да правя, да му кажа да престанем (защото закачките са взаимни) и да сменя фитнес центъра или не знам.. дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 83dd95c80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-лесно би било да смениш фитнеса. Иначе, ако решиш да прекратиш закачките, ще стане неловко, а и не знам дали ще издържиш дълго, след като го виждаш често.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 16dee9ddee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно е, че искаш да те оправи и това и искаш да те посъветваме. Виж сега, той щом си има приятелка и е склонен на такива неща, значи ясно какъв е. Ако не си ти, ще е друга, тъй че кво пък толкова. Обаче едва ли ще си останеш със секса, а влюбиш ли се, ще го закъсаш. Или няма да остави нея или ти ще си следващата, на която ще изневерява. Така че, вземи информирано решение, а от нас морално разрешение няма какво да търсиш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f783bf8727
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никой не мисли себе си за лош, никое леко момиче не се намира за такова, никой несериозен мъж не мисли, че е такъв. Ти познаваш себе си добре, следиш си мислите и познаваш чувствата си, но другите те съдят по действията. Лошото е, че другите съдят и от единични грешки. Ако не искаш да бъдеш "такова" момиче, не трябва да се държиш като "такова" момиче. Била си на мястото на предадената приятелка, знаеш какво е чувството. Не ти трябва да го причиняваш на друг, кръговратът не бива да е точно това, лошите цикли не приключват с лоши постъпки. Опитай се да забравиш момчето.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 23c61a2746
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм човек със стабилна и дългогодишна връзка, работя в научна среда и винаги съм гледала от високо на хора работещи такава професия, ако мога така да я нарека. Хората, които се подвизават като инструктори са елементарни, глуповати и имат много ниска ценностна система. Още повече личи от поведението му, има си приятелка, а флиртува... и неслучайно е избрал тази работа - ами той обича да се показва, перчи, да мисли само за собствения си "г*з" и си играе с жените там. Мизериите няма да ги направиш ти, а той. И ако не си ти, някоя друга ще си легне с него. Какво тяло може да има, тяло като тяло, но малки момичета лесно се подвеждат от думи и лустро. Вместо да правиш това, по-добре се запиши на уроци и учи и си намери свястна работа. След няколко години този като се свлече от анаболите и стероидите, хич няма да ти е сексуален. А мозъка като му се изпържи от "режимчетата и добавките", не че много го има де, ще бягаш надалеч. Въобще, иди намери някое нормално момче. Ако толкова ти се иска с този, отиди, прави секс с него, ти с нищо не си виновна, че той е измамник, просто не очаквай сериозност от него... Той е от онези, които постоянно се обръщат да видят дали някой не ахка по красивото им тяло и визия... нещастна работа. Като че ли няма други красиви хора и света се върти около него. Не нзам какво те привлича в една купчина мускули, ами акъла? Щото красив, ама като е прост?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a6685a3177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Смени фитнеса, човека си има приятелка ако си на нейно място няма да ти е приятно да разбереш, че приятеля ти се сваля с клиентка. А и щом си го позволява с теб значи и с другите е така. Според мен на работното място трябва да си професионалист и това, че те сваля говори лошо за него.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 23c61a2746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А по-скоро единствено се интересува да те привлече като клиент... ти му носиш пари...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 30a4ef98f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какъв е смисълът да правите неангажиращ секс? Питам по-скоро жените, защото съм жена и не го разбирам. Освен това има приятелка. За мен е долно да знаеш това и да бъдеш с него. А и пак питам - какво е това чудо като неангажираща връзка и просто секс?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4d1de19b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не знам кво се напъвате да давате някакви смислени съвети. мацката вече се е подмокрила и чака някой да и каже "давай, маце, изкарай му мозъка на този през шнура". а иначе "не била такава". Сладурче, ще разбереш каква си, когато се влюбиш в един такъв сладурко, и дето ще ти сваля звездички и ще ти обеснява колко си единствена и неповторима. И ще дойде една такава като тебе, дето ще му направи едни нещица на твоя възлбюбен и тогава ще разбереш какво е. Ама нищо де, като гледам нито ти, нито той си ги мислете тези работи.... Давай смело - със все топките :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker