Какво става?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво става?!
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1656 пъти
Здравейте!
За пръв път в животът си решавам да пиша пост относно личния си живот. На 27 съм.
Имам високо мнение за себе си - за своята интелектуалност и личност и смея да кажа, че умея да се уча от грешките ти... та на кратко:
Имах връзка за 2 месеца, след което приятелят ми ме заразя в деня, в който почина жената, която ме е отгледала. Не бях на себе си докато тя умираше - бях нервна, сърдита, не можех да спя и т. н. Беше доста тежко, бях влюбена, но му лазех по нервите, той си тръгна и загубих доста близък човек. Научих, че не трябва да изкарваш на околните яростта си за дадена ситуация. Безсилието си е безсилие, както и мъката.... Сам се спасяваш, но все пак е хубаво да има някой с тебе.
Но премина. Запознах се с друг човек, доста по-добър като личност и характер.
Минаха два месеца, за които мога смело да кажа, че бях истинска и доста правилно постъпваща:уважавах приятелите му, не го излагах, държах се добре, смеех се, наслаждавах се на компанията му, докато не дойде ден, в който ми каза, че бил емоционално "увреден" и не можел да изпитва чувства, била съм му показвала с всеки изминал ден колко страхотен човек съм, а той не можел да ме направи щастлива, съответно иска да "преустановим"отношенията си.
Не се ядосах. Реагирах доста добре и дори не се чувствам гузна или виновна за каквото и да било.
Как вие виждате ситуацията??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 26848832b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е вероятно да казва истината. Ако просто искаше да се отърве от теб... щеше да каже нещо от типа на, че му е нужно време, или, че не е подходящ за теб, но да се унижи като признае, че е увреден...
Ти, за два месеца с него, разбра ли за миналото му, детството му, връзките му, нещата, които са важни за него. Няма ли индикации, че е ”увреден”? - от опит знам, че ако е такъв ще си личи.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7ada550a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам за близкия човек, който си загубила.

Колкото до теб - аз лично не бих се занимавал с човек като теб.

А колкото пък до новия ти приятел или любовник (все тая как ще го наречеш), може би и на него не си била приятна. За това те е оставил. Много са смешни неща от рода на "не те заслужавам", "не съм за теб"... "страхотна си, но в мен е проблема"...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8cebfe2db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това не е ситуация, а система! Щом за кратки периоди показваш качества, които плашат мъжете и те бягат, значи нещо в поведението ти куца, обърни внимание на това! Може да си най голямата красавица, но имаш ли сприхав характер, никой мъж няма да се задържи при тебе! По често се случва обратният вариант, да не си много красива, но ако имаш блага душа, всеки мъж ще иска близостта ти! За жалост напоследък не се срещат жени с блага душа, затова броят на самотните майки расте, защо ли? Според мен, криворазбраната еманципация съсипва живота и на жените и на мъжете! И ако това продължи, джендърите ще победят!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e10248fe46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами щом си спокойна вече и си ок, не се чувстваш виновна, гузна, както пишеш, за какво ти е чуждото мнение? Хората се срещат и се разделят като спрат да искат да са заедно. Като човек, който се смята за интелигентен, което може би си искала да напишеш, защото интелектуалност значи друго, би трябвало да го приемеш за съвсем нормално и да продължиш напред.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0859d91180
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Мъжете в България са олигофрени. Искат само ебане, ако се държиш нормално им омръзваш. Не се влюбват. За първия пример нямам думи. Да те зареже в такъв тежък момент, смятай какъв мухльо е. Та аз кво ли не търпя, за какво ли не правя компромиси и пак ме мачкат и се държат зле с мен. Мъжете искат само секс. Ти не спомена правили ли сте. Аааа има и един вид, които са отчаяни, защото не им връзват за секс, било защото са грозни, било защото не им става, било защото са смотани. Те търсят връзка и то сериозна. Аз и връзки по два месеца не завързвам, защото готините плейбои заявяват, аз търся само секс, а с грозни, дебели и плешиви не ми се ходи. Тааа такъв е животът. Тези жени, които са сериозно обвързани, нямаш представа какви компромиси правят ежедневно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 815e375ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И защо смяташ, че изобщо заслужаваш да гледаме твоята ситуация?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a8528b0cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 6.
Защото замисълът на сайта е такъв-да си помагаме взаимно. Не да се правим на интересни.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7f56c4b851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До №1 - благодаря, аз също смятам, че казва истината. Просто недоумявам как правя всичко по начинът, по кото смятам за "поправен", ако така мога да се изразя спрямо предишният такъв....

До №2 - Не ме познаваш изобщо. Няма как да знаеш, сърцето и чувствата си знаят своето. Изразите, които си написал/а не съм ги използвала.

До №3 - Имаш право. Имено за това мислих много и действах по коренно различен начин. Една приятелка ми казва, че просто този път наистина не съм сбъркала аз, а съм уцелила цитирам:"сбъркан". (Тя никога не ми спестява нищо. Дори и да е груба. )

До №4 - Имах в предвид, че не се чувствам гузна, че съм сбъркала някъде, защото наистина този път знам, че всяка моя стъпка бепе преценена, спрямо случилото ми се преди и истинска.

До №5 - Към теб: мисли и наблюдавай. Жените сме много по - силни, от колкото предполагаме.

До №6 - Благодаря, че си прочел/а. Дано не "обуваш обувките" на хората, чиито терзания смяташ за недостойни.
Желая ти да бъдеш по - добър човек за напред!

До №7 - Благодаря ти. Аз съм на същото мнение.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6e7d96e8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Права си, не е хубаво да си изкарваш яда там, където не го заслужават. Но пък и той е реагирал прекалено, толкова чак да е тънко обиден не ми се вярва, по-скоро е намерил повод в това / истински завършен манипулатор /. Втория не е по-различен. Прибегнал е до подобно обяснение, защото не си му дала повод за друго. Схващаш ли, проблема не е в теб и твоето поведение. Не си срещнала правилния човек просто. Тези двамата определено не са те заслужавали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker