Да й призная ли чувствата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (93168)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21837)
 Секс и интимност (10882)
 Тинейджърски (19789)
 Семейство (4586)
 Здраве (7539)
 Спорт и красота (3942)
 На работното място (2025)
 Образование (5610)
 В чужбина (1243)
 Наркотици и алкохол (904)
 Измислени истории (716)
 Проза, литература (1452)
 Други (12470)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да й призная ли чувствата си?
преди: 10 месеца, 20 дни, прочетена 1251 пъти
Здравейте, ще бъда кратък и няма да влизам в много детайли, защото не се знае кой чете тук.
С въпросната жена се познаваме от около година и половина. Като че ли имаше привличане между нас в началото, но така или иначе аз нищо не предприех, тъй като нямах куража може би, а и ситуацията между нас е деликатна. Логично, тя позагуби интерес към мен с времето.
Сега разбрах, че след около три месеца отива да живее в чужбина с друг мъж и едва ли някога ще я видя повече... А толкова много исках да й кажа и толкова много бях готов да й дам...
Въпросът ми е - да направя ли една стъпка на отчаянието и да й призная всичко, което чувствам. Мисля да го направя малко преди да замине, вероятно така ще е по-безболезнено. Поне ще ми олекне малко и се надявам с времето да я забравя. Все не ми върви в любовта и жените, в които наистина съм бил влюбен, никога не са споделяли чувствата ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 18530c1404
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Естествено трябва да и признаеш, но със сигурност не малко преди да тръгне. Ако се трогне, ще се стресне, че изпитва някакво съмнение и за да си докаже или да го преодолее, ще тръгне със сигурност, а идеята е да остане. Кажи и го веднага, какво губиш, ако няма нищо към тебе, няма да я видиш никога, а ако има, ще започнеш да я виждаш по-често... нека някакво его или някакъв страх не те спират, това са едни от най-лошите мотиватори, водещи съответно само до грешно взети решения. Определено ще съжаляваш, ако не и признаеш сега. Недей си го причинява...

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 45c8cf594a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 618c3ad527
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Любовта трябва да се признава на време! Ясно е, че не си по тази част и ти е трудно. Но ако го направиш сега, дори и на теб да ти олекне, може нея да поставиш в доста трудна ситуация. Да я объркаш, да започне да се главоблъска или пък направо да ти се ядоса. Ние жените също имаме его, което пазим. Когато не си предприел нищо, когато е трябвало, сега след дъжд качулка кел файда!?! Но иначе от романтичната страна на нещата- може като й кажеш да се зарадва, да зареже всичко и да се съберете! Това е щастливия край..... а дано, ама надали.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 3a9417d8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Няма нужда. Пълни глупости за това. Да не мислиш, че ще и стане много хубаво като и кажеш? Да си и казал на време. Сега гледай напред и си търси друго момиче. Не си губи времето да се самосъжаляваш или да ровиш стари истории. Бъдещето е важно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 48435e87c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не го прави, защото сам не знаеш какво искаш, а това само ще я обърка и напрегне. Трябвало е на време да заявиш ясно и категорично намеренията си. Сега, след като тя е във връзка и възнамерява да гради бъдещето си с друг човек, ти извинявай, ще изглеждаш жалко и нелепо с тези обяснения. Не си го причинявай, не го причинявай и на тях! Просто следващия път бъди ясен и категоричен спрямо онова, което искаш.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: e862a4faa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не го прави по този начин.
Искаш да и отмъстиш, да се чувства виновна, че си нещастен без да има време да реагира. Играеш дребна игричка на пасивна агресивност.
Помисли наистина ли я искаш или се опитваш да я манипулираш тя да те иска.
Ако е първото по най-бърз начин и кажи, че искаш да е с теб и я остави да избере.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: f732939cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Можеш да ѝ споделиш за чувствата си, но не и да искаш нещо от нея или да имаш очаквания. Ще ти олекне сигурно, но не се надявай на нищо повече.
Жената ще заминава в чужбина при друг мъж, тя историята ви вече е приключила и ако изобщо има някакво развитие, то няма да бъде желаното от теб. С други думи, ще си разбиеш главата в стена, просто още не е ясно коя точно ще бъде стената. И да ти отвърне, вече е подредила някак живота си. И да не ти отвърне, няма да сте заедно. Не може в последния момент да отменяш полети, уговорки и така нататък за един човек, който е събрал кураж едва тогава, когато вече е било късно. Нека ти остане като обица на ухото, следвай момента на смелост докато е време, а не в последствие. Изплъзнала ти се е като пясък между пръстите, можел си да я имаш, избрал си да не опиташ. Сега е почти невъзможно да я имаш, но я искаш толкова силно, че си склонен да действаш в отчаяние и малка надежда.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 6959d53aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Действай. Кажи и обаче ден- два преди да тръгне. Ако и тя чувства същото към теб ще прекарате малко но ценно време заедно. Кажи и, защото после ще съжаляваш. Казвам ти от личен опит. Ето го и него - Имаше един мъж, когото харесвах, но аз, разбира се, ме беше срам да му кажа. Въпреки, че знаех че ме харесваше. И какво стана после... мъжът почина спонтанно и край.. Не можеш да повярвам. Изпаднах в истерия, тъга, съжаление. Сега си блъскам главата и съжалявам, че не му бях
казала. Затова прави правилното, направи го сега и не сажалявай за нищо.
Успех!

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: a9888a82ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прочетох няколко страшни глупави коментари, "след дъжд качулка" - простотии. Идеята е да и сподели, ако се обърка, значи има нещо, а ако има е по-добре той да и каже. Ако няма нищо, няма да се обърка. Иначе за сигурното, с жените никога не е сигурно. Това са емоционални същества. Недей да таиш чувства в себе си, просто недей...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 739395c2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Авторът: Благодаря на всички, които се включиха с мнения!
Доста го мислих и вече съм почти решил да не й казвам нищо. И ще обясня защо. Да, от егоистична гледна точка ще е по-добре да й кажа. Но реших да не й се бъркам в живота и да не преча на щастието й. Още повече, че тя винаги се е държала много добре с мен и не го заслужава.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 18530c1404
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, не е егоистична изобщо. Не е проява на доброта да не кажеш истината, колкото и както и да се върти. Ако няма нищо, няма да я объркаш, а ако има, сто процента би искала да знае.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: 5a8464abba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Кажи ѝ. Нищо няма да загубиш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: f3d48be42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако тя наистина е взела решение да замине с друг мъг в чужбина - да, късно е вече. Не и обърквай мислите и на нея. Аз имах същите проблеми като теб. Жените които харесвах не споделяха чувствата ми. Без значение от причините. Имаше и такива с които просто не можеш да им го призная. В един момент осъзнах че е по-добре когато изпиташ нещо, трябва да го споделиш. Без да чакаш някого или нещо. Така че... Когато усетиш че си привлечен от жена.... кажи и го. Веднага.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: ef90e00f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Е ти си загубеняк. Как да ти върви в любовта... Върви, кажи й, унижавай се още повече. Явно има причина да се стискаш повече от година. Кой знае колко зле изглеждаш или какво друго не ти е наред. Много си благороден, но си луузър. Никой не оценява загубеняците. Тя ще бъде мила, ще намери причини от сорта на Ти си прекрасен човек, нооо аз вече съм с друг и бла блааа а ти ще се влюбиш още толкова в нея. Твоето не е любов а отчаяние. Затова не е споделена никога.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 75810afa5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Искаш я, защото не може да я имаш. Къде спа през цялото това време? Какво очакваш да се получи? Да е като в романтична комедия, където мъжа търчи по летището, за да спре любимата, а тя изпуска самолета, умилена от внезапната му любов? Или да се прегърнете насред фойерверки, тя внезапно осъзнала как не може да живее без теб, и как твоето признание и е отворило очите кой е истинския за нея? Как другият остава с пръст в уста на летището, а ти я носиш на ръце пред бурните овации на хиляди души? Човече, не живеем във филм! Най-много да те съжали и да се ядоса, че сега се сещаш, че тъкмо когато си е продължила живота, ти тогава го избиваш на чувства. Тя е продължила, направи го и ти.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 28c227b887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе, взел си добро решение. Дано да си извадил поука от този житейски урок-хвани и изживей момента преди да е станало късно! Изтървеш ли го, върви напред, не съжалявай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker