Чувствителен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствителен мъж
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1561 пъти
Здравейте! Заглавието говори много, но все пак ще разкажа за себе си.. Аз съм млад мъж, който просто си търси подходящата жена. Много несполучливи опити до сега, прекалено много. Така.. Да мина на проблема. Аз съм от хората, които се влюбват веднъж и за цял живот и не смятам това за проблем. Мисля, че е нещо хубаво, природно и нормално. Не само това.. Смятам, че е нещо висше. Както кучетата веднъж заобичат ли човек са с него до края, така съм и аз със хората. За жалост обаче моят най-добър приятел не беше такъв тип човек и тук ключовата дума е "Беше". Последните три гаджета също не бяха. Чудя се къде ми е грешката.. Момичетата с които излизам наистина се влюбвам много в тях, нещо става и се разделяме, а аз никога не ги забравям. А има Хора които забравят за дни, супер безчувствени и не им пука на Зтия ден, а аз го преживявам много тежко, мисля постоянно за момичето, въпреки че съм доста ангажиран в ежедневието си, постоянно ми идват мисли за последното момиче, а сиг на нея не и пука или и пука много по-малко. Много други момичета ме заговарят, но аз не искам, не мога да се занимавам с други жени. Блокирах я във фейсбук за да не я виждам, но пак не мога да я забравя. От както я блокирах се получи обратен ефект и честно казано започнах да мисля за нея още повече. Подходих и с друга тактика, фокусирах се върху целите си още повече, тренирам много повече, уча много повече. Но сякаш нямам стимул, сякаш нищо няма значение щом тя не е до мен, дори да постигна най-големият си успех ще съм сам като куче без нея. Искаш пак да съм си щастлив, искам пак да имам стимул за живот.. Как да я забравя? Как да се отърся? Как да не ми пука?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 345f024e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И до кога ще бъдеш чувствителен?! До кога мислиш да се надяваш, че ще срещнеш жена която да споделя идеите и желанията ти? Така като те слушам си на не повече от 23-26 години. ЧОВЕЧЕ! ОПОМНИ СЕ! Няма такива хора вече. Особенно пък жена. Не отричам съществуването им. Има едва 10%. Но такива мъже като теб, като мен нямаме никакъв шанс да се преборим за тях. Чувал си приказката ;" Хубавите ябълки ги ядат прасетата". Е вярно е! Аз съм същия като теб , но съм на 40 години и сам стигнах до тези изводи с цената на много гаври и мъка. Намразих жените като личност. Обожавам женското тяло , но до там. Бутам си живота. Гледам си детето и не ме интересуват клекнало-пикаещите. Избий си го от главата да сваляш звезди. Винаги идва момента да ти се изсерат на главата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e12cc709a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така, че и по-зле е при мен, няма да навлизам в подробности, но имам моменти на ясна картинка и да ти кажа ли... ами, няма значение, ти си без значение за хората, каквото искат да ти обясняват, с теб са докато имат полза. Изключителна рядкост са хора като мен и теб, които да се влагат искрено в отношенията с човека до тях. След като разбрах, че не съм важна, остават два варианта - да стоя депресирана и като жив труп, който се саморазрушава или да си кажа - прав им път на тези хора, аз намирам смисъл в общуването, във взаимността, и това да съм добра, и полезна, да творя, и да виждам красотата на природата, да научавам неща, и да ги предавам нататък, и няма да се затворя смачкана от безчувствеността на хората, които са ме наранили, няма да се озлобя към тях, в миналото са. Страдаш, защото живееш в миналото, а там ти - нямаш бъдеще, разбери го.
Казах ти в какво намирам смисъл, ами ти?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2a15a6df4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Измъчваш се не от добри чувства към бившите, а от егоизма си, мъчите това, че си се прецакал и сега момичетата са в ръцете на друг! Затова не можеш да ги забравиш. Погледни философски на живота, за никой не е отреден друг човек на този свят, всеки е в процес на търсене на подходящ партньор. Щом не се е получило да бъдете заедно, има ли смисъл да мислиш за бившите? Прелистваш нова страница и всичко минало остава забравено, безсмислено е да се губи време за миналото, гледай в бъдещето!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 49ae43de9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо просто не я потърсиш и кажеш, че ти липсва?
Много тук ще те посъветват да минеш няколко, докато не я забравиш. Може за някои да работи, но ако си по-чувствителен, едва ли ще е добре. Няма да си пълноценен партньор и само ще нараниш някоя нова. Омръзнало ми е от мъже, още неопреодолели бившата си, и бързат да се впускат в безсмислени връзки. Занимавала съм се с двама такива и все едно призрака на бившата постояно беше с нас. И края е неизбежен, защото той си обича нея, мисли за нея. А на мен ми омръзна да съм заместител и да търси нея в мен. Никой не заслужава това. Така че, или я потърси, или остани сам докато с чисто сърце и съзнание не поискаш друга.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0331a131aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Извинявай, но в главата ти е пълна каша! Как така разбра, че като се влюбиш, това е веднъж и за цял живот, а пък се влюбваш във всяко момиче, с което излизаш и не можеш да го забравиш? !? Включително последните ТРИ! Е нали беше една за цял живот? Любовта просто се случва, когато я срещнеш, и тогава всякакви разсъждения са излишни, просто обичаш. Така че защо не вземеш просто да живееш, вместо да се правиш на философ, което, да ме прощаваш, въобще не ти се получава? Освен ако не се мислиш за основоположник на философията на парадокса, разбира се. Много от важните неща в живота ни се случват без да ги търсим и извън волята ни, просто защото така ни е писано. А от много разсъждения нищо чудно да не разбереш кога любовта се е случила! Това е в душата на човека, не в разума му. Освен това, когато се фиксираш в търсенето, просто я отблъскваш, не става по желание. За сведение, аз срещнах мъжа, с когото живея вече повече от 20 години в момент, когато си мислех, че никога повече няма да допусна мъж до себе си, освен ако не ми се прииска просто секс за забавление! Така че, мило момче, съсредоточи се в това какъв човек си ти самият, изгради своя вътрешен мир, а тя любовта за цял живот, ако ти е писано, няма да ти се размине! Бъди щастлив!
Ж 53

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker