Моля за точни съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за точни съвети
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1063 пъти
Момче на 20 години съм. Приятелката ми с която сме от 2 години и половина заедно е на 19. Историята е следната от както сме заедно винаги сме били един до друг все сме намирали начини да са виждаме редовно и да бъдем един до друг било то и в най големия сняг и най големия студ. Миналото лято се хванахме да работим заедно и живеехме заедно близо половин година а през това време майка и не спираше да я отделечава от мен пълнеше и главата с нелепици от сорта на вие така ще се разделите трябва да сте по отделечени не трябва да сте заедно строго и забраняваше да остава при нас и да сме заедно дори вече от месец не е идвала и не сме са виждали поради куп измислени причини които усещам че преди ги е нямало. Най интересното е че докато тя беше уверена и го искаше тя коренно се измени започна да говори че такс било редно че трябвало да я слуша за всичко а е очевидно че майка е против и иска да ни отделечи. Не е нормално според мен да си пълнолетен на 19 и да ти влиаят за живота има си годините след 1 месец завършва и ще почне работа неможе на думи да е сериозна а на действия да е фалш. Като почнем работа няма да остава никакво време за нас ако не живеем заедно а тя го приема спокойно все едно не и пула дори ми каза че е искала тия 2 седмици в които не са видяхме да сме си липсвали да не прекарваме време заедно за да сме се подобрили но за мен това са пълни глупости не може преди да си намирал винаги дори да си правил невъзможното за да е с мен а сега такива измишлиотини. Според мен очи които не са виждат са забравят нещата с времето се променят и любовта утихва. Минава ми с номера че щяла да си има проблеми ама то дали сега или след време пак ще е така каква е разликата ако бездействаш и чакаш някой друг да ти каже отивай направи го това няма как да стане според мен щом толкова го иска сама трябва да стъпи с крак на земята и да каже с две думи отивам си при него да става каквото ще и толкова докато не поеме отговорност промяна няма да има а аз не издържам на тия филми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 237f09e2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста хора дори дете си правят за да имат причина да са заедно, явно любовта утихва.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9dff1f63ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами остави я сама да реши какво иска. Кой как и влияе и дали някой и е повлиял на решенията не е твоя работа. Уважавай се повече и не и досаждай по никакъв начин. Съветвам те да се отдръпнеш от нея и да не я търсиш. Остави я сама да прецени какво ще прави с живота си, защото в противен случай рискуваш да станеш досаден и ще постигнеш обратния ефект - ще я отблъснеш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c56de94b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Решението е нейно в крайна сметка. Ако тя се повлиява от някого, то е защото наистина е неуверена в избора си и има реални притеснения за вашата връзка. Можеш спокойно да ѝ кажеш, че не е нужно да излизате всеки ден, но това не означава, че трябва да се виждате веднъж месечно, когато имате възможност за това. Да спре да гони крайности, за всичко си има златна среда. Тя скоро завършва, после ще учи и работи, сама ще си поеме живота в ръце. Все още не достатъчно зряла, че да не се влияе от майка си, но и този ден ще дойде скоро. Ако иска да е самостоятелна, без да живеете заедно, трябва да уважиш решението ѝ. Не всеки е способен да заживее с друг човек на 19-20 години. Живееш с някого и си мислиш, че е чудесно. Наистина е така в началото. А после спирате да си организирате срещи, намирате оправдания да прекарвате време заедно, защото, нали, живеете под един покрив и все се виждате. Ако се прибереш от работа и си уморен, но искаш да видиш приятелката си, ще излезете за малко. Ако се прибереш уморен от работа при нея, тя нали е там, ти може да предпочетеш просто да стоите в една стая, докато мълчиш и лежиш или направо спиш. Има една съществена разлика между количество време и качество време. Живеейки заедно с някого, обикновено прекарвате много време заедно, но то не е качествено за вас, защото представлява мълчание, разговори за пране и каране за глупости. Трудно е, само на теория е готино. В началото имаш стимул и правиш всичко с половинката, излизате, забавлявате се, давате си цялото внимание. С времето вниманието ви се насочва към други неща и започват едни безсмислени сръдни. Ако си улегнал, справяш се и намираш вариант да си максимално продуктивен във всеки аспект. За младите е много по-трудно, там бушуват толкова емоции. Говоря ти от опит.
Не ѝ се сърди, а си отвори очите. Тя не е израснала за подобна връзка, не е готова да живее с теб, щом се е повлияла. Уважи това, а не я притискай. С натиск може и да я убедиш да се опълчи и да дойде при теб, но дълго време ще чуваш за нейната саможертва и при всеки труден момент, тя ще съжалява, че е избързала. Наистина е по-добре да не се случва. Само я убеди да се виждате по-често. Иначе, спокойно и в натоварено ежедневие намираш време за този, когото обичаш, защото ти липсва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c172321ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя твърди че го иска много но майка и влияе страшно много от година две избива си комплекси за всичко и прави проблеми дори да си е оставила лъжицата на едно място и е мръдната с 1 милиметър и вдига скандал до небесата обижда я постоянно и натяква да не яде тва да не яде онова държи са с нея като с парцал и накрая тя ще и слуша недомлъфките супер много я забърква тая женица и и внушава всякакви не реални неща кара я насила да учи нещо което не иска като са излезнали с някой я кара насила да стои с нея насила я кара да са снима с някой където не иска и отделно тя и говори че я виждала че не била щастлива че сме щяли да се разделим а няма капчица истина в това първо тя сияе пт щастие като е с мен и второ щом един човек е сигурен в избора си няма да са отметне... Помогнете ми как да и го набия в главата че тая жена колкото и да и в майка на хартия я проваля и ще и разбие и представите и наще планове

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3b6ee54ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момичето е на 19, прекалено младо е да знае какво иска от живота с точност и кой иска. На тази възраст единици са тези готови за брак, деца и съжителство. Няма как от училище да си изцяло осъзнат, да знаеш какъв партньор искаш, и да разбираш всичко. Родителите са до живот, а мъжете-днес може да си ти, утре -друг. Може да се опитва да я предпази да не роди млада, да пропусне някой шанс заради теб, да не излезе така, че само теб слуша. Пък и може да не те харесва като гадже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker