Изневерявам и изпитвам непоносимост към съпруга си, без нщо да ми е направил - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявам и изпитвам непоносимост към съпруга си, без нщо да ми е направил
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 5015 пъти
Здравейте,
Ще бъда кратка. Ако можете ми помогнете със съвет, ако не можете просто не пишете, ако пък нивото ви е толкова елементарно можете да ме плюете и кълнете колкото си искате.
Жена съм на 48 г. от 23 години съм омъжена, с двама сина вече големи. Преди година при мен се зароди една голяма неприязън към съпруга ми, без видима причина. Той просто е прекрасен, аз съм обичана, гледана и обгрижвана жена и знам, че много жени биха искали да бъдат на мое място. За съпруга си лоша дума няма да кажа, защо съзнавам, че аз съм виновна.
Започна всичко да ме изнервя, което прави. Започнах да се държа лошо с него, да му правя на пук, да го дразня, да го злепоставям и дори да го ругая. За секс и интимна близост и дума не може да става. Физически е в перфектна форма, мой набор е. Много пъти ме пита какво ми става, но аз избухвах. Обещавах му, че ще отида на психолог. Отидох на психолог и нищо. Общи и много тъпи въпроси и други глупосте. Само ми взимаше парите и накрая приключих. Изследвах си хормоните. Там всичко е наред. Искам да подчертая, че за годините ми цикълът ми е напълно редовен.
Любовтикът ми се появи по - късно. Той е на 38 г. с десет години по млад, нито е по красив от съпруга ми, нито по добър любовник. Вкрах го в играта на принципа клин клин избива. Гола вода е, но е послушен. Исках да ми прави френска любов. Отказа ми. Тогава аз отказах да му правя свирка. Той се съгласи. Сексът с него трае около 10 мин. и не е задължително в хотел. Понякога не се и събличам. Ако може повтаря, ако не може койот където е. Плюсът е, че бързо се възбужда, но и бързо свършва. Никакви чувства не изпитвам съм него, а той е щастлив с мене, защото рядко прави секс с жена си.
Не знам какво да правя? Ако някоя жена е била в моето положение нека да сподели. Осъзнавам, че съм лайно и човекът, който ме обожава не заслужава това, но засега не знам как да излеза от ситуацията.
Благодаря ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 9eb1e23309
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато изпитваш неприязън към съпруга си (или към който и да е), проблемът наистина е в теб. Това се отнася за всеки.
Проектираме личните си недостатъци върху други, обикновено всяко нещо, което ни дразни у другите го притежаваме и ние самите в определена степен.

Психологът не съм убеден че ти е загубил времето, според мен не си се замислила върху въпросите, които ти е задавал. Те не са случайни, имат цел. Един психолог може само да помогне, ако ти самата искаш това и даваш достоверна информация.

Относно проблемът - според мен, попаднала си в капана на "удобния живот". Това ще рече, имаш всичко и понеже го имаш по default, не ти се налага да полагаш усилия за да го получаваш. Сама каза - мъжът ти прави всичко, което се иска от него, обича те, физически е в идеална форма и т. н. Ти правиш ли жестове към него? От него ли идва цялата инициатива в секса (според мен е от него, ти самата каза че "за секс дума не можело да става при теб"). Реално, когато си в "удобно положение" и не ти се налага да се трудиш за връзката си, тя губи смисъл и те отвращава. Няма тръпка, няма емоция, всичко просто "върви някакси", което не е интересно.

Замисли се над това. Помисли какво е било различното преди, когато връзката ти е вървяла. Сравни сега с преди. Помисли си, по-добре ли ще е, ако се разделите и защо. Ами ако той например си намери любовница, по-добре ли ще е? Реално, за да сте квит, на него също му се полага, нали така?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e0d6cc327d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Изневярата е грозна постъпка. Съпругът ти трябва да се разведе с теб, интересно как те търпи. След като не го искаш, защо си с него... Напусни го и си намери друг. Защо трябва да унижаваш и тормозиш съпругът си!?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 16d5172e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Причината е в мъжа ти, твърде добре се отнася с теб. А ти не можеш да му върнеш със същото и това те кара да му завиждаш за добротата, на която ти самата не си способна.

Най добрия вариант е да отидеш при мъжа си и да му кажеш, че си му изневерила. Той ще се разтрои, но и ще се възбуди(при мъжете е така) Ще се затвори в себе си и ще започне да се държи с тебе като с парцал
Тогава на тебе ще ти олекне и ще почнеш да го гледаш в очите с влажен поглед. Един ден от сдържаната възбуда може и да те изнасили(тестостерон), което ти и искаш. Искаш да е груб, гнуслив мъжкар.

Имало е и по-лесни варианти ама ти си избрала този. Лошото тук е, че доверието ви ще падне.... или може би ще се качи(малко вероятно), в зависмост колко сте се обичали досега.

Само недей да отлагаш и да пазиш тсйни, че иначе брака ви и всичко което сте имали ще рухне

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 46ff070b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чудя се дали темата е фейк или наистина може да има чак такова падение?
"ако пък нивото ви е толкова елементарно можете да ме плюете и кълнете колкото си искате. " Ти очакваш някой да ти се възхити ли? Най-елементарното нещо тук си ти. Една тъпа презадоволена курва, която не знае какво повече да поиска от живота и понеже не може да си измисли никакво хоби, спорт, четене или каквото и да е смислено занимание от скука и празноглавие се дрън-и с някакъв мухльо. И за да има все пак някаква емоция в безсмисленото си живуркане намразила този, който ѝ го осигурява и плюе в ръката, която я храни. И не, ти не си наистина убедена в това какво нищожество си и нямаш чувство за вина. Защото за вината има наказание и изкупление, а ти не търсиш такова. Ако го имаше, щеше да признаеш на съпруга си и сама да се махнеш от живота му. Но каква честност да се очаква от нещо, което само се определя като лайно? Единственият ми съвет към теб е този - остави мъжа си да живее, не го трови, а ти върви на майната си -ако щеш с един любовник, ако щеш със сто.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4ecd9f27d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   "ако пък нивото ви е толкова елементарно можете да ме плюете и кълнете"
"Осъзнавам, че съм лайно"

Поне вече разбра какво е нивото ти, нали уличнице?

 
  ...


...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 1d43a7f57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъка мъка, и номер 3 вика, че мъжа и е виновен след като каквото и да направи горкия, все не е добре.

Жената сигурно я дразни още повече, че мъжа и дори не подозира какво става т. е. че е мега залюхан и че дори и да му сподели историята си, най-много да и каже, че не иска да я губи и тя има право на избор стига това да не влияе на отношенията им.

Търси си още люобвници, може да излъжеш някой младеж. Те сегашните са толкоз отчаяни за майчинска тръпка, че спокойно може да ти се врече във вярност за единия секс и грижовност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 400815552f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Нещо по-дълбоко се случва с теб, и то няма нищо общо нито с мъжа ти, нито с любовника ти. Струва ми се, че изпадаш в депресия. Време е да потърсиш духовно израстване - душата ти е гладна, нахрани я. Намери мисията си - изплъзва ти се главната цел на твоя живот. Може би е време да почетеш на духовни теми, да изградиш духовен живот на по-високо ниво и да се научиш да даваш. Никой не се чувства щастлив като само взема, защото човек е устроен така, че ако не дава, изпада в депресия или се озлобява. Рови навътре в себе си за да откриеш липсващото нещо, което те кара да правиш неща, от които не си щастлива и заради които обиждаш сама себе си. Нищо не казваш и за синовете си. Да не би да си влюбена в децата си и сега, вече като са големи и не са зависими емоционално от теб, да се чувстваш непотребна? Ако трябва работи и в тази насока. Според мен, изневеряваш, за да имаш повод да се наречеш лоша и да оправдаеш ниското мнение за себе си, а последното е породено от нещо друго, което ти се струва нередно и което отричаш и не искаш да си признаеш. По някакъв начин проектираш друг проблем върху отношението ти към мъжа ти. Защото е по-лесно. Истинският ти проблем, според мен е, че нямаш цели, зарязала си духовното си развитие и те е страх от остаряването (този страх също е свързан с духовното ти развитие). Някои го наричат криза на средната възраст, аз го наричам свободно време за духовно израстване и намиране на смисъла на живота ти.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 050883b099
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Моето мнение е, че си презадоволена и не знаеш какво искаш. Ако мъжът ти те беше оставил сама с дете без издръжка и помощ изобщо нямаше и да помисляш за мъже. Нищо лично това е мнението на една жена, която се справя сама. :)

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: aaa990d24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не мога да разбера как 48 годишна жена би могла да се самоопредели като лайно? Измислица

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 707c3ebc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разведи се! Съпругът ти явно е добър човек и не заслужава такова отношение от твоя страна. А след това върви при друг психолог, ако трябва и при психиатър и потърси проблема дълбоко в себе си. Не е нормално да намразиш някого без причина! Нещо с нервите ти, хормоните или знам ли какво не е наред. Потърси причината и се лекувай! Да, вярно е, с времето дългите връзки се изчерпват, обаче твоето не е просто отегчение, а открита омраза и желание да нараниш и да причиниш болка на партньора си, при това без ясна причина. Ако се държеше лошо с теб, ако те биеше или те тормозеше психически-разбирам, но при положение, че сама пишеш, че е чудесен и не заслужава такова отношение от твоя страна... ясно е, че проблемът е в теб! Намери го и вземи мерки!

 
  ...

...
преди: 5 години, 29 дни
hash: f10d1eedf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много странна история. Не вярваш в психолози, но те помагат, ако са добри, ако ходиш дълго и ако вярваш в тях и промяната. При тебе има някаква промяна на психологическо ниво. Не знам какво е станало, но нещо те е отчуждило от мъжа ти. Но най странното е, че всъщност сексът с любовника ти не е задоволителен и не е нищо особено. Ако търсиш разнообразие в леглото, не е ли нормално да се целиш на някой по обигран и издръжлив.....Замисли се откъде идва тая неприязън. Нещо в него те провокира. Изглежда ми се едно сексът не е основна причина. Той и без това е 10 мин
Не мисля, че търсиш само секс.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 52210cd6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторката. Благодаря ви за отговорите, особено на 1 и 7. Дълбоко осъзнавам, че в мен е причината и не случайно се самообиждам. Децата са ми големи - студенти, единият завършва. Живеят самостоятерно в отделни жилища. По време на брака си не съм имала никакви проблеми нито с жилище, нито с пари, нито с отглеждане на децата, защото винаги са ми помагали. Съпругът ми се е грижел за всичко, а аз съм чакала наготово. Не съм бита, нито обиждана и малтретирана, а обичана, но за какво....Работя години наред една и съща работа без развитие. Просто, защото така ми е удобно. И затова се доведох до тук, да падна толкова ниско, без да знам какво да правя с живота си и да наранявам човекът направил най - много за мене.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: 6fe3b86781
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Тази история ми е болезнено позната, защото моят бивш годеник беше точно като теб. Абсолютно същия образ. Бяхме заедно от 8 години. Какво мога да кажа за него? Един прекрасен, мил, грижовен и възпитан мъж. Този човек беше моята най-голяма упора в живота и даваш всичко от себе си за да се чувствам щастлива. Последната година този декор за филм изцяло се разпадна. Той започна да се държи ужасно към мен, не ме понасяше, избягваше ме, спряхме да правим секс и т. н. Питах се, защо този човек се държи по този начин към мен. Аз ли съм направила нещо?
Мъчих се, защото се опитвах да оправим тази развалина, да разберем какво се случва с нас. В един момент на мен ми писна. Бях обидена, наскърбена и унизена от това държание спрямо мен, което не съм заслужила. Един ден просто седнахме и му казах как се чувствам и че нямам намерение това да продължава. Тогава той започна да говори, сподели ми всичко, извини се за отношението си. Призна си, че има някакъв проблем, призна, че има други връзки с жени. Каза всичко, което аз си мислих през цялото време. Е, разделихме се.
Моят съвет към теб е много прост :

Бъди честна и откровена с човека до себе си! Честността е най-добрата политика в една връзка. Разкажи му всичко, недей да спестяваш нищо. Този човек те обича и заслужава да знае. Може би не си открила решението на този проблем, защото си пропуснала да го споделиш с най-важния човек. Той се мъчи, защото трябва да гадае какво се случва с теб, а това не е никак хубаво. Имате проблем, намерете заедно решението. Вярвам, че всичко ще се оправи.

Прочетох доста обидни коментари, където има същества, които си позволяват да нарекат авторката с обидни думи, моля модераторите да направят нещо по въпроса, защото това не е редно!

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: fbc63bb1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Най-вероятно започваш да влизаш в критическата, не си на себе си и не разбираш какво ти се случва. Търси помощ от компетентни медицински лица, защото симптомите в този период са много различни, при някои минава по-леко, при други по-тежко - някои направо "откачат". Не чакай докато се поболееш или пък развалиш семейството си.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 96f4544aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, за това че ти нищо не си направила с живота си не е виновен мъжа ти. Аз съм сигурен, че той даже и цялата свобода ти е дал да се развиваш и не те е спирал.

Ако това ще те успокои ще ти кажа, че и да беше направила нещо пак щеше да умреш, като всички останали. Всичко накрая свършва. Нещо много насериозно го вземахте тоз живот.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0eb8781b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   В критическата влизаш. Взимай мерки и не си разволяй семейството. Знам какво е. Пише ти 55 годишна. Имаш свестен съпруг говори с него. Моят тогава много ми помогна.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c440033ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторке, ако въобще прочетеш това съобщение...

Както си съчинила историята, смело може да се каже, че действията ти са като на лумп*н! И ако я прочетеш от трето лице, абстрахирайки се, че става въпрос за теб, сама ще направиш същия извод.

Вие съвременните жени така ли разрешавате всичките си проблеми - чрез изневяра?
Като се почне от липсата на пари в партньора, че ви е скучно, че не ви обичат достатъчно, та чак до случаи на напълно уреден и задоволителен живот с любящ и добре изглеждащ мъж...и две самостоятелни деца...
Рецептата е една и съща за вас - гади ми се от такива...

Това е поведение на отрепка.
Точно както селският пияница се утешава с чашката за всички несполуки в живота, така и ти.

Интересно ми е с какво право упрекваш любовника ти, че бил гола вода - а ти каква си? Ти мега секси мацка фурия ли си в леглото?

Налага ти се да лъжеш. Тогава си помисли какъв човек си и колко струваш!?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f280929dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Да не вземе мъжът ти да се осъзнае и да си намери любовница на 25. Тогава ще изквичиш на умряло.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c65b75b586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не съм срещал жена, която да говори за себе си по такъв начин. Ако темата изобщо е реална. Това, което виждам е ниска самооценка, дистимия , лека депресия. Все пак авторката ходи на работа и дори по срещи с другия.
Какъв съвет бих дал?

В живота се иска смелост. Страхът и омразата не носят щастие. Смелост да погледнеш дълбоко в себе си да намериш това, което искаш. Смелост да го направиш. Всеки ден, всяка будна минута!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b6772ec2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Това е една от най-интересните истории, които съм чела тук. Интересна е, защото е лъжа от началото до края, без авторката да си дава сметка за това. Т. е. фактите сигурно са верни, но значението им е манипулирано с цел да замаскира съкровеното желание на авторката - някой да признае нейната значимост. Това, кооето тя демонстрира, е инфантилното поведение на училищния хулиган, който с всяка своя постъпка сякаш крещи: "Да, вижте ме какъв съм лош! Накажете ме сега, намразете ме! И по-лош ще стана... ", а всъщност иска да прошепне: "Моля ви, не ме наранявайте, искам и мен някой да обича, толкова силно да ме обича, че да няма значение какъв съм, да ме обича безусловно".
Всички търсим тази безусловна любов. Един съпруг - и най-прекрасният да е - рядко може да ни я предложи; с времето чувствата стават по-дълбоки, но и по-спокойни. Някои жени обичат точно тази нежна сигурност, но други изпитват отчаяна нужда от свежи вълнения. И като логично решение в повечето случаи тук се появява любовник и то, също в повечето случаи - по-млад. Но той не само не решава, а задълбочава проблема, защото отвън балонът е пъстър, но вътре е пълен с въздух. Да позная ли, авторке, че след всяка среща с любовника се чувстваш опустошена и смазана? Любовникът е като миниатюрна лентичка лейкопласт върху дълбока кървяща рана. Не случайно в разказа се промъква и един на пръв поглед ненужен детайл - това, че тайният мъж е отказал френска любов, т. е. отхвърлил е предложение за повече интимност. За този любовник авторката говори като за омразен зъболекар - налага се да го посещаваш, за да лекуваш проблема си, но пък хубавото му е, че свършва бързо. Защото не виждаш друг лек - синовете са излетели от гнездото, имат свой живот, не им е до теб. И я няма, няма я онази безусловна любов, която ти е така нужна... затова по-добре е да станеш "лошо момиче", да предизвикаш омраза, да бъдеш наказана.
Всичко това поне в моите очи го пише черно на бяло между редовете на тази история. Не съм психолог, но като достатъчно опитен човек ще направя прогноза, че депресията на авторката ще се задълбочава и в крайна сметка ще навреди на здравето й, особено ако в садо-мазо картината се намесят алкохол и лекарства.
Не смея да ти давам кардинални съвети, авторке, но може да опиташ нещо, което със сигурност няма да ти навреди. А именно - да потърсиш безусловната любов вътре в себе си. Започнете вие двете - "ти" и "ти" - да се срещате, да излизате, да се забавлявате, да си споделяте, да си имате своите тайни, своите ритуали. Звучи шизофренично, но в периоди на депресия, каквито всеки има, особено на тази възраст (аз също съм на 48 години), на мен лично много ми помага да флиртувам със себе си. Излизам със себе си на театър, вечеряме аз и аз някъде, разхождаме се двете, пазаруваме, спомняме си весели истории, разказваме си вицове, мечтаем, слушаме музика. На тези "дамски срещи" съпругът ми не се допуска. Когато за първи път ме видя да излизам в официална рокля на опера и разбра, че не е поканен, реши, че отивам с приятелка и доста се учуди като му казах, че ще бъда сама. Прекарах чудесно. Представлението беше великолепно, изглеждах прекрасно, в ресторанта ме обслужиха с внимание и най-важното бях в добра компания - своята собствена. Оттогава тези "интимни моменти" се превърнаха в моята тайна любов, те ми дават повече от това, което би ми предложил който и да е мъж - съзнанието за собствената ми значимост. Те внесоха и нова тръпка в брака ми, защото припомниха на съпруга ми коя беше онази жена, след която тичаше с изплезен език преди години. Припомних си я и аз.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d276ed1ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Радикално трябва да се действа с теб, разглезена си. Искаш някой да се отнася с теб като с пачавра... каквото и си. Искаш някой да ти разбие мутрата, да се разведе с теб, да те остави на стари години сама и децата от срам от теб да не искат да те погледнат повече в живота си.
Съвсем си се самозабравила. Както и повечето женоря в днешната либерална помия, между другото... Знаеш ли защо ме е гнус от такива като теб? Защото все още се опитваме да ви вярваме, че поне 1грам акъл ви е останал. Напразни надежди. Арабския свят трябва да дойде тук...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 03a1815b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   По всяка вероятност, мъжът ти е прекалено добър и те е разглезил. Грѝжи се, угажда ти, ти му се качваш на главата. Това е съдба, ама ще има да патиш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 03a1815b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   №23, доста ме развесели: .. припомниха на съпруга ми коя беше онази жена, след която тичаше с изплезен език преди години. ... Че такива неща забравят ли се? ..
Дори ми е чудно, че си му казала: Да! Обикновено жените пренебрегват големите мераклии, а си падат по по-уравновесени.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: de6d974c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Ако човек не се вземе сам в ръце, нищо не може да му помогне. Изневярата не решава проблеми тя ги задълбочава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0c5cf8432f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Все повече жени след 40 изпадат в описаното положение -изневяра без причина.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cb77b041bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Явно много от долните жени като изневерят и тръгват да си оправдават к...ка с духовно израстване, брех да му се не види! Послушай н.7 и право в някоя секта, там хубавичко ще ти помогнат да израснеш духовно! Ще си намериш и някой сектант, за да те обслужва.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0e84fb0cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ти си поредното доказателство, че много жени сами не знаят какво искат. Знаеш ли колко жени, които са бити, малтретирани и унижавани, на които мъжете им изневеряват непрекъснато мечтаят за твоя живот? Не те ли е срам поне от такива хора, на които се налага ежедневно да се борят с хиляди проблеми да им обясняваш че изневеряваш, защото... ами и ти не знаеш защо. Абсолютно заслужаваш мъжът ти да се хване с някоя млада, та тогава да се хапеш, дето не се стигаш. Че това, пазарът за поувяхнали лелки около 50-те хич не върви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 00f0d66ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не се притеснявай. Не си единствена Има много като нас но се проверяват на божикравички. От възрастта. От натрупаните негативни компромиси които си плавила със себе си, а съм сигурна, че има такива.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 86afc9e449
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   За първи път чета, че изневярата може да служи и като психотерапия, заради душевни проблеми. Вече нищо не може да ме изуми. Вместо тези жени да се обърнат към специалист те с лекота се предлагат на мъже, а после що им излизало име...

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: dc462c67a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Напълно съм съгласна с отговори 1 и 7. Аз бях в подобно положение като теб, авторке. Имам страхотен съпруг, който ужасно ме дразнеше.Само че си намерих любовник, с който се обичахме. Всичко продължи 2 години. Съпругът ми е същият като твоят и аз се чувствах като теб. Точно затова през ум не ми е минавало да се разделя със съпруга си. Просто изчаках да премине любовта ми с любовника. Прекратих всякаква връзка с любовника.Сега започвам отново да откривам съпруга си. Радвам се на времето прекарвано заедно. Организирам семейни пътувания и почивки.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 25 дни
hash: d581979541
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Имаш криза на средната възраст, но това не те оправдава - постъпката ти е гнусна и долна.

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 5b4875c290
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   До 36. Напусни мъжа си. Ти не го заслужаваш, дори не го обичаш. Просто ти е удобно с него. Обичала била любовника, ама любовта и преминала за 2 години. А към съпруга ти, след колко години премина любовта ти. И няма да спреш. След известно време пак ще се появи нов любовник и отново по старому.
Напусни съпруга си и го остави на друга която истински ще го направи щастлив.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker