Влюбване или заблуда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбване или заблуда
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1655 пъти
Здравейте пиша тук, защото никой не ме познава и имам нужда да разкажа историята си и може би търся съвет, за да намеря изход от цялото нещо. Студентка съм и работя на две места. Имам приятел с който живеем 3 години вече заедно, той е ученическата ми любов и никога не съм предполагала, че мога да хлътна по друго момче, защото не съм лишавана от нищо. Работата ми е свързана с това да общувам с много хора и да съм с тях по 10 часа дневно и сме като едно малко семейство, но приятелят ми не е такъв. Той е обратно на мен обича да си е вкъщи, не е по излизането много много, а когато излезнем с мои приятели започва да мрънка за какво ли не, та както и да е. Всичко тръгна от мен и знам, че съм виновна. Един ден както стоях на работа започнах да гледам на един от колегите с други очи и започнах да си го харесвам, седмица по- късно излизаме на ресторант целия курс и тогава просто нещо се случи и той ме погледна с други очи, забавлявахме се цяла вечер накрая ме изпрати до вкъщи и нищо не се случи, на следващия ден си поговорихме и му казах, че имам симпатии към него и на него му стана интересно и от там започна историята. Започнахме да излизаме и да си говорим за всевъзможни неща и то просто се случи да се целунем, но нищо повече. Започнаха среднощни чатове, излизане постоянно и се привързахме един към друг страшно много. Той започна да ме пита ако нещата се развият хубаво с нас дали бих искала да живея с него, искаше да ме запознае с родителите си и си призна, че е влюбен. Аз също се влюбих и реших, че ще е много долно от моя страна да лъжа приятеля си и да правя глупости зад гърба му и реших 2 седмици след първото ми излизане с моя колега просто да си призная всичко и го направих. И от там нещата се объркаха. Колегата ми започна да се чувства виновен за всичко случващо се с мен и аз го попитах дали го е страх и той каза, че не го е страх, защото знае какво иска с мен и ден по - късно всичко приключи. Какъвто и въпрос да му задам отговорът беше - "Ако ти кажа ще те излъжа, объркан съм и не знам какво искам и не искам да те наранявам" или "Съжалявам" и когато попитам, защо и той нищо не казва. Не знам на къде да поемам от тук нататък не спирам да мисля за него, но и няма как. Ние сме по 10 часа заедно и не знам какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: eceed748b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Той е искал само да те изчука , и сега вече е несигурен щото вече си те е
изчукал сигурно, а ти се чудиш какво става.
Ти си предала приятеля си , той поне ще си намери свястно момиче.
А ти ще ревеш след време , след като разбереш какво си изпуснала.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4efe0b6a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ебаси тъпака. Лъже те.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 916d5a15eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ха, добр'утро! Не загря какво ти се е случило? Ами праснал те колегата, това искал, това си му дала. И загубил интерес към теб. Приятелят ти, ако е мъж, няма да те погледне повече. Питаш какво да правиш? Ами същото, само че със следващия. Като те зареже и той, с по-следващия докато изръшкаш де що мъжко видиш. Пък накрая може да се намери някой нещастник да те вземе за жена. Айде, бон шанс и наслука!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4587f9fc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не сте влюбени, защо се заблуждаваш?
Ти имаш привличане към него, той интерес, но нищо повече.
Начесъл си е крастата, и се чуди как да се измъкне от ситуацията невредим.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f5ec27a7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   В началото винаги е така, но ако се влюбваме при всяка искра и харесване и омръзване на нашата половинка, какво остава, ще станем като влак пълен с вагони смяна, смяна, смяна. ДО КОГА?

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 97ae9b4b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко си го шокирала, да знаеш.
Има хора, които се захласват и на приказки винаги е лесно. Срещаш някого, излизате, харесваш го и започваш да си вярваш до степен, че чак правиш планове за бъдещето, даваш обещания и се целиш високо. Това е направиш колегата ти. Повярвал си е, но е осъзнавал, че нещата сигурно няма да се получат. Размечтал се е. В последствие ти си оставила приятеля си и си предприела съвсем истински крачки. Той се е стреснал, уж го е искал, но това желание е била представа, не е можело да се случи на момента и той не го е очаквал. В единия момент си пишете, говорите си и се целувате, а в следващия момент ти разбиваш сърцето на дългогодишния ти приятел и се ориентираш към започването на по-сериозни отношения с колегата. Много ясно, че той не го е очаквал и не си е мислил, че това между вас има потенциала да стигне толкова далеч. Не е имал истински намерения към теб, просто си е говорил, а ти си повярвала и си започнала да действаш.
Колкото то приятелят ти, историята ви е свършила в секундата, в която си започнала да го лъжеш. Хубаво, погледнала си на някого с други очи, но вместо да си кажеш, че това са глупости, ти след няколко дни си започнала с признанията към втория. Скочила си през глава. Едно е да погледнеш колега и да си кажеш, че е готин, а съвсем друго да му признаеш чувствата си и да започнеш да ги подсилваш със срещи, писане, разговори, целувки и повече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d808dc3c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Там е работата, че не сме стигали до нищо повече от излизания по заведения :)

 
  ...
преди: 5 години, 25 дни
hash: 978d517566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Въпросът ти предполага, че между двете има разлика... Жените много мразите учебниците по биология, ей... Отвори най-накрая един и прочети какво пише там под хормони, менструален цикъл и т. н. Парадоксът на човешкото същество е, че притежава тяло, което не разбира самото себе си...

И да кажа за тоя... колега, че е супер тъпо парче. Ама явно и неговото IQ е под 60. Ясно, бил е на зор, ама да тръгне по колежки, и то такава уж със сериозен приятел... Мъже, станахте бетер от жени... К'во правите ако една такава вземе да осъзнае каква е глупачка, и ви го върне тъпкано? Само трябва да зяпне, че сексуално сте и посегнали и фърчите, поне в по-качествените фирми... Имаше една мисъл навремето, дето и най-тъпото парче се предполага че я разбира - "не сереш там, където ядеш"...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker