Съвпадения в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвпадения в любовта
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1377 пъти
Случвало ли ви се подобни съвпадения? Примерно да имате гаджета от една и съща зодия, или с еднакви имена? Еднаква професия или пък имената им да започват с една и съща буква? Еднакви години? При мен ми се случи да са от една зодия, и рождените им дни бяха с един ден разлика, но единият беше по-голям. Просто така се случи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 1e94a8656f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей.

Случвало ми се е и то не веднъж. Така, с един мъж имаме една зодия и огледални асценденти, той има асцендент козирог, а аз имам асцендент рак, ето ти линкче, за да разбереш какво имам предвид (вслучай, че не си ”на ти” с астрологията)
цък ->
https://sanovnik.bg/n4-39429
Десцендентът_показва_каква_любов_да_очакваме

Имам много общо с образа на бившата му, визуално и като личност.
Той има същото име като баща ми.
Роден е на същата дата, на която е роден друг мой познат. С четири години по-голям от мен.

Друг пък има същата зодия като моя асцендент, но неговия асцендент е зодията на баща ми. На годините на сестра ми е. Харесваме общи неща, оказа се, че имаме общ познат.

Един друг пък, ако говорим и за общо като личности - има същите занимания като мен. Зодията на баща ми е.
С четири години по-малък от мен.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 990ab53f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мога да дам пример с родителите ми - и на двамата имената им започват с буквата "С", а след като майка ми е приела фамилията на баща ми, имат абсолютно еднакви инициали.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3e57094f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ейй голяма работа

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ad86f7a067
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И в трите ми връзки, момчетата са били в едно и също училище, наборите им са поредни, а две от тях са с еднакви имена...
И тримата ме зарязаха :/

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1d5b41faa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В една година сме родени, от един град сме, а се запознахме в София. Най-добрия му приятел е съсед на мойта най-добра приятелка. Аз съм програмистка, а той рисува неща на компютър. И 2-мата слушаме рок и не слушаме чалга.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 06b8cf2253
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ООО, чудо на чудесата! Ние пък с моя приятел сме родени в една и съща държава , а пък името на вуйна му започва със същата буква като моето, а последната буква от неговото име е първа от моето и обратно. И моят папагал е роден в една година с неговата котка. А като бебета са ни хранили с еднакъв модел биберони. Като се замисли човек, има и още много такива мистериозни съвпадения, ама стигат ни толкова, че то и Дъмбълдор не би ги обяснил.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b882957e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сегашният ми приятел има същото име като бившият ми, друг бивш е от града на втория и с името на първия ми. Съвпадение или нещо ме тласка към такива, не знам.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6d6e1abe5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Последните 3 момичета, с които съм имал повече от красиви взаимоотношения са една и съща зодия. Първите две бяха родени на дати, които съвпадаха с последните 4 цифри от моето ЕГН, а рождената дата на третото момиче, отново е кратно на последните 4 цифри от ЕГН-то ми. С нито едно от момичетата не съм се "обвързвал" само защото са родени на тези дати, просто се разбираме и си пасваме по характер. Между другото, тази зодия е и зодията на сестра ми. Вероятно има някаква връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e82c81435c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   С бившия ми сме родени на една и съща дата. Тогава мислех, че е много романтично и че е съдба. Сега, когато вече сме разделени, ми се струва глупаво съвпадение. Ето че всичко зависи от гледната точка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c34ddf9a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съвпадения между мен и партньора или между партньора и бившите?
Между мен и партньорите ми винаги е имало нещо общо. Все пак, ти първо трябва да се запознаеш с един човек, че да се случи нещо между вас. И аз като всички други, запознавам се с хора близко до моята среда- сходни интереси, сходна работа, близка до моята възраст и други подобни. Бих казала, че съм странна личност, занимавам се с много неща, които не си приличат помежду си, затова и попадам в различни среди. Няколко среди са, не са милион, но не си приличат помежду си.
Между партньорите ми не мисля, че е имало големи съвпадения. Аз нямам конкретен тип. Двама бяха на една възраст, третият е по-голям. Имената им са различни, започват с различни букви. Двама са земна зодия, третия е водна, рождените им дни не съвпадат и в месеци. Имат съвсем различни хобита, както и работа. Като хора си приличат по това, че имат големи сърца. Определено харесвам мъже, които са грижовни към близките си и не игнорират проблемите, не бягат. Това е качеството, на което държа без отстъпка и това е качеството, може би единственото, което е общо помежду им. Колкото до инат, самосъзнание, приказливост и други- нищо общо. Така че, не, няма подобни съвпадения.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1332ac69ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   При мен са били на различна възраст, височина и зодия. С различни имена. Преди доста време имах връзка и чувствата бяха доста силни. Имената и фамилиите ни бяха различни инициали, но поотделно еднакви, например, Г. Г. и В. В. Приключиха нещата и година след това срещнах мъж/първият, който ме заинтригува, след онзи/, на същите години като онзи, с къдрава коса като онзи, и двамата са от острови, но различни. И двамата една и съща зодия, родени в един месец. И двамата с операция на левия крак на бедрото. Този вторият като разбра аз коя зодия съм, откачи. Имал дългогодишна връзка с жена от същата зодия и само по себе си това го очарова. И двамата еднакво амбициозни. И двамата по еднакъв начин привлечени от мен. Е, имаха различни професии. И тъй като са чужденци не са от една националност, но от близка. Но това с операцията ме разби, различна причина, разбира се. Двамата имаха сходство в цвят на очи и коса, но визуално изглеждат различно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker