Не ме търси след среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме търси след среща
преди: 5 години, 22 дни, прочетена 1912 пъти
Здравейте
Това е една история за самотата. Аз съм на 24 години. Точно толкова години живея без любов. Отгледана съм от родителите си, но отглеждане се оказа много силна дума. Не усещам да ме обичат и не ги е грижа какво става с мен. Важно им е само да не им създавам проблеми и да не им преча да си живеят живота. Когато бях малка си казвах, че любовта ще дойде. Вярвах, че и аз мога да бъда обичана, ако не от родителите си, то поне от някое момче. По време на гимназията все се надявах нещо да стане. Не съм странна, грозна или необщителна, но за тези 5 години имах само 1 кратка закачка, която не доведе дори и до среща. Казах си: "Е, в университета може да е друго". Уви. За 4 години имах точно 4 досега до мъже - 1 целувка в подпийнало състояние и 0 срещи. Аз съм много горда. Не моля и не преследвам никого да е с мен. Скоро се запознах с едно момче. Харесахме се и излязохме на среща - първата среща в моя живот. Мина гладко и беше забавно. Целунахме се накрая. Не съм се оплаквала, не съм говорила, че си търся връзка, не съм коментирала, че това ми беше първа среща. Всичко уж беше точно, но вече 5-6 дни не ме е търсил изобщо. Не искам да съм досадница и да го търся аз. На срещата той спомена спонтанно да идем друг път заедно на едно място. Останах с впечатлението, че има химия и ще се видим пак. Зает е с университет и работа, но изобщо не писа поне така за чат. Мисля си дали чака да мине време, или ще пише като има план какво да правим на втора среща, или просто не е заинтересован. Трудно ми е да приема последния вариант понеже ми даде адски много сигнали, обаче вече се отчайвам. Имам чувството, че никога няма да ми се получи в любовта. Страдам като гледам двойки. Искам да обичам и да бъда обичана. Толкова ли е много?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 19 дни
hash: 0be70757d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той не те харесва достатъчно, че да си чати с теб, камо ли да излиза на срещи. Това е истината. Забрави го. Той не си заслужава. А и така можеш да изпуснеш някой който наистина те харесва.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 0a7407b1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, не бъди чак толкова горда. Пиши му, светът няма да свърши с това. Може пък той теб да те чака :) В противен случай дълго време ще се питаш защо не се е получило.

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 30196ec77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Толкова си се притеснила да не бъдеш досадна, че направо си отишла в другата крайност. Вероятно си студена в очите на момчетата, с които си имала отношения. Не може съвсем да не ги търсиш и да не поемаш инициатива. Хората не могат да четат мисли, затова съдят по действия. Твоите действия са пасивни. Ще стоиш и ще чакаш другия да направи крачка към теб, а ти евентуално да го следваш предпазливо.
Нормално е, че не те търсят след среща. Ти не ги търсиш също. Би ли потърсила мъж, който не изглежда заинтересуван от теб и не полага никакви усилия да те спечели?
Мъжете изобщо не са толкова сложни. Те са малко като лъвове, трябва да им чешеш гривата и да им позволяваш да се чувстват силни. Ти нито правиш едното, нито правиш другото. Средностатистическият мъж ще приеме, че на теб не ти пука за него, че не го харесваш, че си отдръпната/студена и ще спре да инвестира време и чувства в теб. Пращай по 1 съобщения, предлагай едно излизане, колкото да опипаш почвата. Ако ти откажат, намекът е ясен. Ако приемат, вероятно срещата ще се повтори. Човешките отношения са двупосочен процес.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: a670d5cc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, историята ти е много сходна с моята. Но при мен от срещата мина доста време и вече не поддържам контакт с него. Точно уж имаше индикации, че е заинтересован. Но после се отдръпна. Писахме си в последствие общи неща, но никой от нас не каза дума за друга среща, нищо конкретно. Преди това много си чатехме. След срещата ми отговаряше някак вяло. От общи познати разбрах, че още е сам. Винаги ме човърка любопитството защо стана така, разбираш ли, по-добре да знаеш. Дълго време си мислех, че може да съм направила неуместен коментар, да не ме е разбрал... вината да е у мен. Или пък варианта физически да не съм му допаднала. Хора сме, всичко се случва и щях да го приема. Той самият беше казал, че не са нужни думи, а действия, но нямаше такива от негова страна. А и аз като теб не исках повече да ставам досадна. И вече не си пишем, но ми липсва. Моят съвет е да му изпратиш съобщение. Аз не го направих и съжалявам. Тоест директно да го питаш, примерно „Здравей, прекарах си добре като се видяхме. Имаш ли желание да пием кафе отново или посетим някое събитие? ”. Може да е зает, но ако има желание все ще измисли нещо или ще предложи примерно след време. Така си показваш интереса и ще знаеш какво мисли. Може и да ти откаже, пак ще си наясно и ще продължиш напред без да имаш съмнения и да си казваш „Ами ако... ”. Знам, че някои мъже нарочно не търсят, за да събудят по-голям интерес, но това за мен са детски игрички. Дано не е от този тип. По-добре картите открити на масата и да става каквото ще става :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: f901543539
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хъ, вие чакате на мъжа да свърши всичко, няма да стане. Искате да полагат за вас прекалено големи усилия а вие да стоите настрани, отново няма да стане. Авторката може да продължи да "чака" любовта още 50 години и накрая да разбере, че така и няма да дойде. Щом някой мъж покаже интерес, направи жест това не означава, че е влюбен до полуда и готов на всичко и ще ви преследва, защото това очевидно си мислите, нееее... Означава, че му допадате толкова, колкото един хубав филм и ако вие не си мръднете задниците да развиете връзката той ще загуби интерес и ще спре да ви търси.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 62f766659a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе момиче - звучиш на 15. Пиши му и го покани някъде - какво чакаш като викторианска девственица? Изписа цял роман колко си нещастна, защото не получаваш каквото искаш, а не се замисляш, че в този живот никой не ти е длъжен и трябва да се бориш, за да постигнеш целите си. Ужас - жена съм, но такова нерешително поведение би ме издразнило сериозно. Най-вероятно си изглеждала студена и момчето си е помислило, че не се интересуваш от него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 23 часа
hash: bf864359d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можеш да го потърсиш. Щом се е минало почти седмица и никакъв контакт - ти не си приоритет. Можеш да го попиташ какво става и става ли нещо изобщо, поне ще знаеш, а не да се чудиш. Няма заети хора, има приоритети. На днешно време с един човек можеш да се свържеш по поне 4 начина, не е като да няма как. Друго, че и най-заетият човек ще намери поне 5-10 минути да попита как си. Сама си прави изводите. Съветвам те да го потърсиш и поне да не се чудиш защо и какво. Не да нахалстваш, а да го попиташ как е и иска ли да се видите пак. Ще си проличи дали си комуникира с теб от учтивост, или има интерес.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a18c13522c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз си спомням за едно мое такова излизане с момиче. Сега като се замисля, вероятно е била в същото психическо състояние като теб, но тогава го възприех по друг начин. Накратко - ходихме в някакво заведение, тя беше стегната, разговорът вървеше трудно, приложих цялото си комуникационно умение но без отсрещната подкрепа, сама разбираш... Изпратих я до тях, целунах я, тя се включи в мероприятието, но когато плъзнах ръка към гърдите й, нейната ръка ме спря. Пожелах й лека нощ и повече не се обадих.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker